Avoimet työpaikat

Etsitkö merkityksellistä työtä?

Fidalaisena olet osa työyhteisöä, joka jakaa yhteisen vision: tuomme toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille ihmisille. Meitä yhdistää rakkaus lähimmäiseen ja Jumalaan.

Tarjoamme palkitsevaa työtä ja monipuolisia työtehtäviä niin Suomessa kuin maailmalla.

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien omistama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka toiminta ulottuu 50:een maahan. Henkilökuntaamme kuuluu noin 200 henkilöä Suomessa ja ulkomailla, ja lisäksi noin 250 yhteistyömaiden paikallista työntekijää. Päätoimistomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa.

Fida secondhand on Suomen suurimpia kirpputoriketjuja. Myymälöiden tulos käytetään Fida Internationalin työn tukemiseen. Ensimmäinen Fida-myymälä aloitti jo vuonna 1979, joten olemme kierrätyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijöitä Suomessa.

Pääkaupunkiseudun myymälöiden vaatteet lajitellaan Helsingin Roihupellossa sijaitsevassa nykyaikaisessa, energiataloudellisessa lajittelukeskuksessa. Roihupellossa sijaitsee myös tavaroiden ilmaista noutopalvelua tarjoava kuljetuskeskus.

Seuraa meitä LinkedIn:issä

Avoimet työpaikat

Etsimme

ASIANTUNTIJAA DIAKONIAOHJELMAAN

Toimipisteenä on Fidan päätoimisto Helsingissä. Toimi kuuluu osana Aasian alueorganisaatioon. Tehtävä on kokoaikainen, alkaa mahdollisimman pian ja on määräaikainen 31.12.2021 saakka.

Fidan diakoniaohjelma on osa Fidan kehitysyhteistyön ohjelmaa. Diakoniaohjelma toimii haavoittuvien lasten hyväksi tukien Fidan kumppaniseurakuntien sosiaalista työtä.

Diakoniaohjelman asiantuntijana päätehtäväsi on Fidan globaalin diakoniaohjelman suunnitteluprosessin koordinoiminen, sekä ulkomaan henkilöstön tukeminen suunnittelussa. Vastuullasi on diakoniaohjelmaan liittyvien ohjeistusten päivittäminen, sekä ohjelmalle sopivien monitorointi- sekä raportointityökalujen kehittäminen. Vastaat myös vuosisuunnitelman koostamisesta diakoniaohjelman osalta.

Sinulla on erinomainen suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito, kokemusta kehitysyhteistyöstä ja projektityöstä sekä kehitysmaakontekstissa työskentelystä.

Mahdollinen taloudellinen tuki lähettävästä seurakunnasta nähdään eduksi. Sen vuoksi tehtäviin voi kuulua myös kehitysviestintää ja varainhankintaa Suomen helluntaiseurakuntien parissa.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tiedustelut, ansioluettelot ja vapaamuotoiset hakemukset 24.1. mennessä:

Ruut Mononen, Aasian aluejohtaja, ruut.mononen(at)fida.fi, puh. 044 3236 024


Haemme

MYYMÄLÄNHOITAJAA

Helsingin Sörnäisten sekä Järvenpään Fida secondhand -myymälöihin. Työsuhteet ovat vakituisia ja kokoaikaisia ja alkavat maaliskuun 2021 aikana sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluvat myymälän käytännön asioista sekä hallinnosta vastaaminen sekä esimiestehtävät. Arvostamme aiempaa kokemusta esimiestyöstä sekä tiimityön osaamista. Tehtävässä on eduksi aiempi kaupan alan kokemus sekä vaatealan ja muun tuotevalikoiman kuten antiikin tuntemus. Lisäksi tehtävät vaativat hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää ammattitaitoasi kehitysmaiden lähimmäisten auttamiseen.

Palkkaus määräytyy Fidan myymälänhoitajien sopimuspalkkajärjestelmän mukaisesti ja työsuhteen ehdot Kaupan työehtosopimuksen mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä ansioluettelot 19.1.2021 mennessä sähköpostitse: elise.partanen(at)fida.fi

Tiedustelut: Aluepäällikkö Elise Partanen puh. 040 5734047.


Työharjoittelupaikat Fida secondhand -myymälöissä ja päätoimistolla

Kysy harjoittelupaikkaa suoraan lähimmästä myymälästä. Toimiston harjoittelupaikosta voi tiedustella sähköpostitse fida@fida.info -osoitteesta.

Kysy sivaripaikoista lajittelu- ja kuljetuskeskuksessa

Jukka Kärkkäinen

050 416 0088

Logistiikkapäällikkö. Kuljetukset, lahjoitustavaran hankinta, vaatekeräyslaatikot.

Elina Korosuo

Lajittelukeskuksen päällikkö. Fida secondhand -myymälät.