Avoimet työpaikat

Etsitkö merkityksellistä työtä?

Fidalaisena olet osa työyhteisöä, joka jakaa yhteisen vision: tuomme toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille ihmisille. Meitä yhdistää rakkaus lähimmäiseen ja Jumalaan.

Tarjoamme palkitsevaa työtä ja monipuolisia työtehtäviä niin Suomessa kuin maailmalla.

Fida  on Suomen helluntaiseurakuntien vuonna 1927 perustama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, jonka toiminta ulottuu noin 50 maahan. Teemme kehitysyhteistyötä 11 maassa yhdessä paikallisten kirkkojen ja järjestöjen kanssa. Olemme yksi suurimmista Suomen ohjelmatukea saavista kehitystyhteistyöjärjestöistä.  Henkilökuntaamme kuuluu noin 200 henkilöä Suomessa ja ulkomailla, ja lisäksi noin 250 yhteistyömaiden paikallista työntekijää. Päätoimistomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa.

Fida secondhand on Suomen suurimpia kirpputoriketjuja. Myymälöiden tulos käytetään Fida Internationalin työn tukemiseen. Ensimmäinen Fida-myymälä aloitti jo vuonna 1979, joten olemme kierrätyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijöitä Suomessa.

Pääkaupunkiseudun myymälöiden vaatteet lajitellaan Helsingin Roihupellossa sijaitsevassa nykyaikaisessa, energiataloudellisessa lajittelukeskuksessa. Roihupellossa sijaitsee myös tavaroiden ilmaista noutopalvelua tarjoava kuljetuskeskus.

Seuraa meitä LinkedIn:issä

Avoimet työpaikat

 

Etsimme ammattitaitoista

KEHITYSYHTEISTYÖN OHJELMAKOORDINAATTORIA Aasiaan, asemapaikkana ensisijaisesti Kathmandu, Nepal. Tehtävä on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian.

Fidan kehitysyhteistyön maaohjelma Nepalissa edistää lasten ja nuorten koulutusta neljässä piirikunnassa. Ohjelmakoordinaattorina vastaat maaohjelman toteuttamisesta yhdessä Fidan maatiimin ja paikallisen kumppanin kanssa. Ohjaat ja tuet kumppania työn suunnittelussa, toteutuksessa, seurannassa ja raportoinnissa. Tehtäviisi kuuluu myös vaikuttamistyötä, varainhankintaa, tiedottamista, viranomaissuhteita ja talousasioita.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kehitysyhteistyön ja kehityspolitiikan tuntemusta, ihmisoikeusperustaisen työn ymmärrystä tai soveltuvaa työkokemusta näiden parista.

Työkokemus Aasiasta katsotaan eduksi, kuten myös tuntemus Fida Internationalin työstä ja kumppaneista. Nepalissa työskennellessäsi kokemus ja osaaminen opetusalalta, vaikuttamistyöstä, hankehallinnosta tai organisaatioiden kapasiteetin vahvistamisesta katsotaan eduksi.

Myös mahdollinen taloudellinen tuki lähettävästä seurakunnasta nähdään eduksi. Sen vuoksi tehtävään voi kuulua myös viestintää ja varainhankintaa Suomen helluntaiseurakuntien parissa.

Hyvä kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito on välttämätön. Lisäksi tarvitaan matkustusvalmiutta, hyvää stressinsieto- ja yhteistyökykyä, ja osaamista toimia monikulttuurisessa työympäristössä.

Tarjoamme sinulle

  •  merkityksellisen työn, jonka kautta olet edistämässä lasten oikeuksia maailmalla
  • näköalapaikan kansalaisjärjestön kehitysyhteistyöhön
  • joustavan ja mukavan työnantajan, joka pitää huolta työntekijöistään
  • sitoutuneen ja kannustavan työyhteisön.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset 25.1.2022 mennessä: Aluepäällikkö Jukka Tasanen,  jukka.tasanen@fida.fi,  0400 704 214


Työharjoittelupaikat Fida secondhand -myymälöissä ja päätoimistolla

Kysy harjoittelupaikkaa suoraan lähimmästä myymälästä. Toimiston harjoittelupaikosta voi tiedustella sähköpostitse fida@fida.info -osoitteesta.

Kysy sivaripaikoista lajittelu- ja kuljetuskeskuksessa

Teija Välimäki

050 416 4062

Lajittelukeskuksen päällikkö

Thomas Still

050 512 8313

Ilmainen noutopalvelu