Avoimet työpaikat

Etsitkö merkityksellistä työtä?

Fidalaisena olet osa työyhteisöä, joka jakaa yhteisen vision: tuomme toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille ihmisille. Meitä yhdistää rakkaus lähimmäiseen ja Jumalaan.

Tarjoamme palkitsevaa työtä ja monipuolisia työtehtäviä niin Suomessa kuin maailmalla.

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien omistama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka toiminta ulottuu lähes 50 maahan. Henkilökuntaamme kuuluu noin 200 henkilöä Suomessa ja ulkomailla, ja lisäksi noin 350 yhteistyömaiden paikallista työntekijää. Päätoimistomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa.

Fida secondhand on Suomen suurin kirpputoriketju. Myymälöiden tulos käytetään Fida Internationalin työn tukemiseen. Fidan kierrätystoiminta alkoi jo vuonna 1979, joten olemme kierrätyksen edelläkävijöitä Suomessa. Pääkaupunkiseudun myymälöiden vaatteet lajitellaan Helsingin Roihupellossa sijaitsevassa modernissa lajittelukeskuksessa. Roihupellossa sijaitsee myös tavaroiden noutopalvelua tarjoava kuljetuskeskus.

Seuraa meitä LinkedIn:issä

 

Etsimme ammattitaitoista

KEHITYSYHTEISTYÖN OHJELMAPÄÄLLIKKÖÄ

Aasiaan asemapaikkana joko Nepal, Bhutan tai Laos. Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa kesällä 2018 kestäen 31.12.2021 saakka.

Ohjelmapäällikkönä vastaat Aasian kehitysyhteistyön maaohjelmien toteuttamisesta alueen ohjelmakoordinaattoreiden ja asiantuntijoiden kanssa Bhutanissa, Laosissa, Nepalissa sekä Korean demokraattisessa kansantasavallassa. Tehtävässä ohjaat ja tuet maatoimistoja ja kumppaneita työn suunnittelussa, toteutuksessa, seurannassa ja raportoinnissa. Vastaat myös alueen vaikuttamistyöstä, varainhankinnasta, tiedottamisesta, viranomaissuhteista ja taloudesta. Toimit esimiehenä ohjelmakoordinaattoreille.

Tehtäviisi kuuluu kehitysyhteistyöpolitiikan, sekä yhteiskunnallisen tilan kehittymisen seuranta, analysointi ja huomiointi alueen työssä. Vastaat myös uusien rahoitusmahdollisuuksien seurannasta ja hakemusten valmistelusta.

Mahdollinen taloudellinen tuki lähettävästä seurakunnasta nähdään eduksi. Sen vuoksi tehtäviin voi kuulua myös kehitysviestintää ja varainhankintaa Suomen helluntaiseurakuntien parissa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kehitysyhteistyön ja -politiikan sekä ihmisoikeusperustaisen työn tuntemusta. Kokemus kehitysyhteistyöstä kehitysmaakontekstissa on välttämätöntä. Lisäksi kokemus Aasiasta katsotaan eduksi, kuten myös tuntemus Fida Internationalin työstä ja kumppaneista. Ulkoministeriön ohjelmatuen sekä muiden kehitysyhteistyön rahoitusmekanismien tuntemus katsotaan eduksi.

Hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielitaito on välttämätön. Lisäksi tarvitaan matkustusvalmiutta, hyvää stressinsieto- ja yhteistyökykyä ja osaamista toimia monikulttuurisessa työympäristössä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset 6.4.2018 mennessä:

Ruut Mononen, Aluejohtaja, ruut.mononen@fida.info

 

Etsimme ammattitaitoisia

KEHITYSYHTEISTYÖN ASIANTUNTIJOITA

Aasian kehitysyhteistyöohjelman maatiimeihin, asemapaikkana ensisijaisesti joko Phnom Penh, Kambodzha tai Savannakhet, Laos. Tehtävät ovat kokoaikaisia ja määräaikaisia 31.12.2021 saakka ja alkavat mahdollisimman pian.

Kehitysyhteistyön asiantuntijana toteutat kehitysyhteistyön maaohjelmaa yhdessä maatiimin ja kumppanin kanssa. Jos sinulla on vahva osaaminen Fidan kehitysyhteistyöohjelman teemoista (oikeus terveyteen, riittävään elinkeinoon ja koulutukseen), valtavirtaistamistavoitteista (equity, environment), hankehallinnosta, taloushallinnosta ja sen kouluttamisesta tai organisaatioiden kapasiteetin vahvistamisesta, voit myös toimia temaattisessa asiantuntijaroolissa osana Aasian alueellista tiimiä.

Mahdollinen taloudellinen tuki lähettävästä seurakunnasta nähdään eduksi. Sen vuoksi tehtäviin voi kuulua myös kehitysviestintää ja varainhankintaa Suomen helluntaiseurakuntien parissa.

Tehtävissä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kehitysyhteistyön ja -politiikan sekä ihmisoikeusperustaisen työn tuntemusta tai soveltuvaa työkokemusta näiden parista. Kokemus kehitysyhteistyöstä kehitysmaakontekstissa katsotaan eduksi. Lisäksi kokemus Aasiasta katsotaan eduksi, kuten myös tuntemus Fida Internationalin työstä ja kumppaneista. Tehtävät voidaan täyttää myös junior-paikkana, jolloin aikaisemmasta kenttäkokemuksesta voidaan joustaa.

Hyvä kirjallinen ja suullinen englanninkielen taito on välttämätön. Lisäksi tarvitaan matkustusvalmiutta, hyvää stressinsieto- ja yhteistyökykyä ja osaamista toimia monikulttuurisessa työympäristössä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset 13.4.2018 mennessä:

Ruut Mononen, Aluejohtaja, ruut.mononen@fida.info

 

Etsimme kahta ammattitaitoista

KEHITYSYHTEISTYÖN OHJELMAKOORDINAATTORIA

Aasiaan asemapaikkana ensisijaisesti Dhaka, Bangladesh sekä Thimphu, Bhutan. Tehtävät ovat kokoaikaisia ja määräaikaisia 31.12.2021 saakka ja alkavat mahdollisimman pian.

Ohjelmakoordinaattorina vastaat kehitysyhteistyön maaohjelman toteuttamisesta yhdessä maatiimin ja kumppanin kanssa. Ohjaat ja tuet kumppania työn suunnittelussa, toteutuksessa, seurannassa ja raportoinnissa. Tehtäviisi kuuluu myös vaikuttamistyötä, varainhankintaa, tiedottamista, viranomaissuhteita ja talousasioita.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kehitysyhteistyön ja -politiikan sekä ihmisoikeusperustaisen työn tuntemusta tai soveltuvaa työkokemusta näiden parista. Lisäksi kokemus Aasiasta katsotaan eduksi, kuten myös tuntemus Fida Internationalin työstä ja kumppaneista.

Bangladeshissa työskennellessäsi kokemus ja osaaminen opetusalalta, vaikuttamistyöstä, hankehallinnosta tai organisaation kapasiteetin vahvistamisesta katsotaan eduksi.

Bhutanissa työskennellessäsi kokemus yrittäjyyden ja markkinoinnin vahvistamisesta katsotaan eduksi. Tehtävä voidaan täyttää myös junior-paikkana, jolloin aikaisemmasta kenttäkokemuksesta voidaan joustaa.

Molemmissa tehtävissä mahdollinen taloudellinen tuki lähettävästä seurakunnasta nähdään eduksi. Sen vuoksi tehtäviin voi kuulua myös kehitysviestintää ja varainhankintaa Suomen helluntaiseurakuntien parissa.

Hyvä kirjallinen ja suullinen englanninkielen taito on välttämätön. Lisäksi tarvitaan matkustusvalmiutta, hyvää stressinsieto- ja yhteistyökykyä ja osaamista toimia monikulttuurisessa työympäristössä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset 13.4.2018 mennessä:

Ruut Mononen, Aluejohtaja, ruut.mononen@fida.info

 

 

Etsimme kehitysyhteistyöohjelmaamme ulkomailla työskentelevää aloitekykyistä ja idearikasta

VIESTINNÄN SUUNNITTELIJAA

Asemapaikkasi on joko Aasiassa (Nepal) tai Afrikassa (Uganda). Työhösi kuuluu matkustamista alueen muissa maissa. Tehtävä on määräaikainen ja jatkuu 31.12.2019 asti ja alkaa mahdollisimman pian.

Tehtävänäsi on tuottaa suomalaisille sidosryhmille kiinnostavaa ja vakuuttavaa sisältöä Fidan kehitysyhteistyöohjelmasta, sen tuloksista ja vaikutuksista. Toimit linkkinä Fidan päätoimiston viestijöiden ja alueellasi työskentelevän suomalaisen ja paikallisen henkilöstön välillä.

Tehtäviisi kuuluu myös viestintätaitojen valmennus henkilöstölle. Fida toimii kristilliseltä arvopohjalta, ja asemamaissa kumppaneitamme ovat pääsääntöisesti helluntaikirkkokunnat ja niiden järjestöt.

Edellytämme korkeakoulututkintoa ja aiempaa kokemusta viestinnän tehtävistä, hyvää suomen ja englannin kirjallista ja suullista taitoa, kykyä suunnitella ja tuottaa viestintää monikanavaisesti ja eri kohderyhmille, kokemusta sosiaalisessa mediassa viestimisestä, kykyä toimia monikulttuurisessa ympäristössä sekä valokuvaustaitoa

Tehtävässäsi on hyötyä kehitysyhteistyön opinnoista tai tuntemuksesta, koulutuskokemuksesta ja pedagogisista taidoista, markkinointiviestinnän ja varainhankinnan osaamisesta, suomalaisen mediakentän tuntemuksesta ja toimittajakontakteista sekä videokuvauksen ja -editoinnin taidoista

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, joiden parissa olet mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta lapsille ja nuorille maailman köyhimmissä maissa.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Tiedustelut & vapaamuotoiset hakemukset, CV ja linkit mahdollisiin referenssitöihin 5.4.2018 mennessä:

Lassi Mäkinen, viestintäpäällikkö, lassi.makinen@fida.info, 040 534 0685.

 

 

Avoimet työpaikat

Lähetä avoin hakemus osoitteeseen rekry@fida.fi

 

Työharjoittelu ulkomailla

Katso ulkomaan kohteet täältä.

Työharjoittelu- ja siviilipalveluspaikat Fida secondhand -myymälöissä ja päätoimistolla

Otamme sivareita tällä hetkellä Fida-myymälöiden lajittelu- ja kuljetuskeskuksiin. Työharjoitteluun voit hakea myös Fidan päätoimistolle. Voit hakea siviilipalvelus- ja työharjoittelupaikkaa täyttämällä lomakkeen.

 

Harjoittelu- ja sivarihakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx.