Avoimet työpaikat

Etsitkö merkityksellistä työtä?

Fidalaisena olet osa työyhteisöä, joka jakaa yhteisen vision: tuomme toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille ihmisille. Meitä yhdistää rakkaus lähimmäiseen ja Jumalaan.

Tarjoamme palkitsevaa työtä ja monipuolisia työtehtäviä niin Suomessa kuin maailmalla.

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien omistama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka toiminta ulottuu noin 50 maahan. Henkilökuntaamme kuuluu noin 193 henkilöä Suomessa ja ulkomailla, ja lisäksi noin 300 yhteistyömaiden paikallista työntekijää. Päätoimistomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa.

Fida secondhand on Suomen suurimpia kirpputoriketjuja. Myymälöiden tulos käytetään Fida Internationalin työn tukemiseen. Ensimmäinnen Fida-myymälä aloitti jo vuonna 1979, joten olemme kierrätyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijöitä Suomessa.

Pääkaupunkiseudun myymälöiden vaatteet lajitellaan Helsingin Roihupellossa sijaitsevassa modernissa lajittelukeskuksessa. Roihupellossa sijaitsee myös tavaroiden ilmaista noutopalvelua tarjoava kuljetuskeskus.

Seuraa meitä LinkedIn:issä

 

Avoimet työpaikat

 

Etsimme VARAINHANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme varainhankintapäällikköä vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin toimistollemme. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian, viimeistään 1.9.2020.

Varainhankintapäällikkönä vastaat Fidan yksityisvarainhankinnan toteuttamisesta ja kehittämisestä. Toimit varainhankinnan tiimin esimiehenä johtaen ja kehittäen varainhankintayksikön toimintaa. Lisäksi vastaat Fidan asiakastietojärjestelmän kehittämisestä, rahankeräyslupa-anomuksen ja -tilityksen laadinnasta sekä edustat Fidaa yhteistyökumppaneiden suuntaan.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja/tai usean vuoden kokemusta varainhankinnan tehtävistä ml. digitaalinen varainhankinta sekä kokemusta esimiestyöstä. Sinulla on myös näkemystä siitä, millainen sisältö puhuttelee kohderyhmiä verkossa ja suhtautumisesi sosiaaliseen mediaan on intohimoinen. Olet tavoitesuuntautunut ja myyntihenkinen sekä kiinnostunut kehittämään itseäsi ja vastuualuettasi. Lisäksi tunnet Salesforce, Google Analytics, Adwords ja Nonprofits -työkalut.

Helluntaiseurakuntien tuntemus edesauttaa sinua menestymään työssäsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää ammattitaitoasi maailman heikoimmassa asemassa olevien lasten ja nuorten aseman parantamiseksi.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t 22.7.2020 mennessä sähköpostitse osoitteella jyrki.palmi@fida.fi.

Tiedustelut 17.7. saakka ketjujohtaja Janne Jokisalo | 040 704 9405 ja 20.7. alkaen apulaistoiminnanjohtaja Jyrki Palmi | 050 477 7570.

—————————————————————————————————————-

 

Etsimme asiakaspalvelutaitoista MYYJÄÄ

osa-aikaiseen työsuhteeseen Fida secondhand myymälään Jyväskylään. Työsuhde alkaa 1.9.2020 ja on määräaikainen 31.12.2020 saakka.

Tehtäviisi kuuluvat kassatyöskentely, järjestely sekä muut myyjän tehtävät. Aiemmasta kaupan alan kokemuksesta on hyötyä tehtävien suorittamisessa. Joustavuus, palvelualttius ja reippaus sekä tarvittava fyysinen kunto ovat myös hyödyksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää ammattitaitoasi kehitysyhteismaiden lähimmäisten auttamiseen.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Kaupan työehtosopimuksen mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset 31.7.2020 mennessä sähköpostitse osoitteella elise.partanen@fida.fi

Tiedustelut 27.7.-31.7. aluepäällikkö Elise Partanen 040-5734047.

——————————————————————————————————————

 

Työharjoittelu ulkomailla

Katso ulkomaan kohteet täältä.

Työharjoittelupaikat Fida secondhand -myymälöissä ja päätoimistolla

Kysy harjoittelupaikkaa suoraan lähimmästä myymälästä. Toimiston harjoittelupaikosta voi tiedustella sähköpostitse fida@fida.info -osoitteesta.

Kysy sivaripaikoista lajittelu- ja kuljetuskeskuksessa

Jukka Kärkkäinen

050 416 0088

Logistiikkapäällikkö. Kuljetukset, lahjoitustavaran hankinta, vaatekeräyslaatikot.

Elina Korosuo

Lajittelukeskuksen päällikkö. Fida secondhand -myymälät.