Avoimet työpaikat

Etsitkö merkityksellistä työtä?

Fidalaisena olet osa työyhteisöä, joka jakaa yhteisen vision: tuomme toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille ihmisille. Meitä yhdistää rakkaus lähimmäiseen ja Jumalaan.

Tarjoamme palkitsevaa työtä ja monipuolisia työtehtäviä niin Suomessa kuin maailmalla.

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien omistama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka toiminta ulottuu lähes 50 maahan. Henkilökuntaamme kuuluu noin 190 henkilöä Suomessa ja ulkomailla, ja lisäksi noin 300 yhteistyömaiden paikallista työntekijää. Päätoimistomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa.

Fida secondhand on Suomen suurimpia kirpputoriketjuja. Myymälöiden tulos käytetään Fida Internationalin työn tukemiseen. Ensimmäinnen Fida-myymälä aloitti jo vuonna 1979, joten olemme kierrätyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijöitä Suomessa.

Pääkaupunkiseudun myymälöiden vaatteet lajitellaan Helsingin Roihupellossa sijaitsevassa modernissa lajittelukeskuksessa. Roihupellossa sijaitsee myös tavaroiden noutopalvelua tarjoava kuljetuskeskus.

Seuraa meitä LinkedIn:issä

 

Etsimme iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä

MYYJIÄ

vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin sekä osa- että kokoaikaisella työajalla pääkaupunkiseudun Fida myymälöissä. Työsuhteet alkavat mahdollisimman pian.

Tehtäviisi kuuluvat kassatyöskentely, järjestely sekä muut myyjän tehtävät. Aiemmasta kaupan alan kokemuksesta on hyötyä tehtävien suorittamisessa. Joustavuus, palvelualttius ja reippaus sekä tarvittava fyysinen kunto ovat myös hyödyksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää ammattitaitoasi kehitysyhteismaiden lähimmäisten auttamiseen.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Kaupan työehtosopimuksen mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot 22.10.2018 mennessä sähköpostitse osoitteella tiina.haimila@fida.info.

Tiedustelut: kehityspäällikkö Tiina Haimila 040-5697699.

 

 

Etsimme ammattitaitoista

KEHITYSYHTEISTYÖN OHJELMAKOORDINAATTORIA

Aasiaan asemapaikkana Bangladesh, Dhaka. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 31.12.2021 saakka ja alkaa mahdollisimman pian.

Ohjelmakoordinaattorina vastaat kehitysyhteistyön maaohjelman toteuttamisesta yhdessä maatiimin ja kumppanin kanssa. Ohjaat ja tuet kumppania työn suunnittelussa, toteutuksessa, seurannassa ja raportoinnissa. Tehtäviisi kuuluu myös vaikuttamistyötä, varainhankintaa, tiedottamista, viranomaissuhteita ja talousasioita.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kehitysyhteistyön ja -politiikan sekä ihmisoikeusperustaisen työn tuntemusta tai soveltuvaa työkokemusta näiden parista. Lisäksi kokemus Aasiasta katsotaan eduksi, kuten myös tuntemus Fida Internationalin työstä ja kumppaneista.

Kokemus ja osaaminen opetusalalta, vaikuttamistyöstä, hankehallinnosta tai organisaation kapasiteetin vahvistamisesta katsotaan eduksi.

Tehtävässä mahdollinen taloudellinen tuki lähettävästä seurakunnasta nähdään eduksi. Sen vuoksi tehtäviin voi kuulua myös kehitysviestintää ja varainhankintaa Suomen helluntaiseurakuntien parissa.

Hyvä kirjallinen ja suullinen englanninkielen taito on välttämätön. Lisäksi tarvitaan matkustusvalmiutta, hyvää stressinsieto- ja yhteistyökykyä ja osaamista toimia monikulttuurisessa työympäristössä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset 31.10.2018 mennessä:

Jukka Tasanen, Aluepäällikkö, jukka.tasanen@fidadevelopment.fi

 

 

Työharjoittelu ulkomailla

Katso ulkomaan kohteet täältä.

Työharjoittelu- ja siviilipalveluspaikat Fida secondhand -myymälöissä ja päätoimistolla

Otamme sivareita tällä hetkellä Fida-myymälöihin sekä lajittelu- ja kuljetuskeskukseen. Kysy sivaripaikkaa lähimmästä myymälästä.

 

Kysy sivaripaikoista

Teija Välimäki

050 416 4062

Lajittelukeskuksen päällikkö, Fida secodhand -myymälät.

Jukka Kärkkäinen

050 416 0088

Logistiikkapäällikkö. Kuljetukset, lahjoitustavaran hankinta, vaatekeräyslaatikot.