Avoimet työpaikat

Etsitkö merkityksellistä työtä?

Fidalaisena olet osa työyhteisöä, joka jakaa yhteisen vision: tuomme toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille ihmisille. Meitä yhdistää rakkaus lähimmäiseen ja Jumalaan.

Tarjoamme palkitsevaa työtä ja monipuolisia työtehtäviä niin Suomessa kuin maailmalla.

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien omistama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka toiminta ulottuu noin 50 maahan. Henkilökuntaamme kuuluu noin 200 henkilöä Suomessa ja ulkomailla, ja lisäksi noin 250 yhteistyömaiden paikallista työntekijää. Päätoimistomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa.

Fida secondhand on Suomen suurimpia kirpputoriketjuja. Myymälöiden tulos käytetään Fida Internationalin työn tukemiseen. Ensimmäinen Fida-myymälä aloitti jo vuonna 1979, joten olemme kierrätyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijöitä Suomessa.

Pääkaupunkiseudun myymälöiden vaatteet lajitellaan Helsingin Roihupellossa sijaitsevassa nykyaikaisessa, energiataloudellisessa lajittelukeskuksessa. Roihupellossa sijaitsee myös tavaroiden ilmaista noutopalvelua tarjoava kuljetuskeskus.

Seuraa meitä LinkedIn:issä

 

Avoimet työpaikat

Etsimme ammattitaitoista

TALOUSSUUNNITTELIJAA  

Itäisen Afrikan, Lähi-idän ja Keski-Aasian alueelle. Kyseessä on kenttätehtävä, jonka asemapaikka määräytyy alueen sisältä, mielellään joko Nairobi, Kenia tai Kampala, Uganda. Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 saakka, mutta mahdollisesti jatkettavissa uudelle ohjelmakaudelle.

Taloussuunnittelijana tuet aluejohtajaa, päälliköitä ja maatiimejä talouden suunnittelussa, seurannassa ja raportoinnissa. Toimit myös kouluttajana ja asiantuntijana Fidan ja kumppaneiden suuntaan taloushallinnossa. Tehtävä sisältää myös muita talousvastuita, kuten maksuliikenteen hoitamista ja alueen sisäisiä talouden ja hallinnon tarkastuksia. Toimit osana Fidan alueellista johtotiimiä, taloustiimiä, ja globaalia kapasiteetin vahvistamisen tiimiä.

Tehtävä vaatii soveltuvan korkeakoulututkinnon, vahvan ymmärryksen taloushallinnosta, sekä tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Kokemus humanitaarisesta avusta tai kehitysyhteistyöstä kehitysmaakontekstissa, ja kokemus ja ymmärrys rahoitusinstrumenteista sekä niiden vaatimuksista, ovat merkittäviä etuja tehtävää hoidettaessa. Lisäksi Fidan ja kumppaneiden työn tuntemus on eduksi.

Mahdollinen taloudellinen tuki lähettävästä seurakunnasta nähdään eduksi. Sen vuoksi tehtäviin voi kuulua myös viestintää ja varainhankintaa Suomen helluntaiseurakuntien parissa.

Hyvä kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito on välttämätön ja suomen kielen taidosta on merkittävää etua. Lisäksi alueen muiden kielien osaaminen on eduksi. Tehtävässä tarvitaan matkustusvalmiutta, hyvää stressinsieto- ja yhteistyökykyä ja osaamista toimia monikulttuurisessa työympäristössä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset 30.9.2020 mennessä: Anne Haverinen, aluejohtaja, anne.haverinen@fida.fi

 

We are looking for a professional

FINANCE CONTROLLER

for the region of Eastern Africa, Middle East and Central Asia. The post is based within the region, preferably in Nairobi, Kenya or Kampala, Uganda. The position is fulltime and fixed term, beginning as soon as possible and ending 31.12.2021 with the possibility of extension.

As a Finance Controller, you will support the Regional Director, Managers and Country Programs in budgeting, monitoring and reporting of finances. You provide training and consultation to Fida staff and partner regarding finance administration issues. The role includes responsibilities with internal financial procedures and policies, such as payment transaction processes and internal monitoring and auditing tasks. You work as a member of the Regional Leadership Team, Global Finance Team, and Global Capacity Building Team.

The position requires an applicable University degree, strong understanding of finance administration, and relevant work experience. Experience of humanitarian or development cooperation work in the context of developing countries and experience or understanding of institutional funding instruments and grant compliance are notable advantages. In addition, knowledge of the work of Fida International and its partners is considered an advantage.

Financial support from the sending churches is considered an advantage, therefore communicating and fundraising with the Finnish Pentecostal church constituency may be part of the job description. Good verbal and written English skills are required and command of Finnish is a strong advantage. In addition, command of other language skills spoken in the region are an advantage. Willingness to travel, good stress tolerance, good cooperation and interpersonal skills, and competence in working in multicultural contexts are needed.

The terms of work are subject to the Finnish Christian Organizations’ Collective Agreement.

Submit inquiries and informal applications by 30.9.2020 to Anne Haverinen, Regional Director, anne.haverinen@fida.fi.

 


Työharjoittelu ulkomailla

 

Haetaan ETÄHARJOITTELIJAA Business As Mission -yritykseen

BAM-yritys etsii aikaansaavia ja oma-aloitteisia korkeakouluharjoittelijoita tai muuten soveltuvia harjoittelijoita kansainväliseen liiketoimintaan 1.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pääset osallistumaan liiketoiminnan projektien kehittämiseen osana kansainvälistä tiimiä. Harjoittelu voi sisältää markkinointiin, rahoitukseen tai teknologiaan liittyviä tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa taustaa (esim. alan opiskelija), sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lähi-idän alueen tunteminen sekä kokemus markkinoinnista katsotaan eduksi.

Saat mahdollisuuden kehittää kansainvälisen liiketalouden osaamista sekä pääset seuraamaan läheltä globaalien ammattilaisten (GA) työtä. Harjoittelu on palkaton.

Lähetäthän englanninkielisen CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian fidashort@fida.fi.

Tiedustelut ja muut avoimet paikat: fidashort@fida.fi tai 050 505 7331

Lue lisää Fida Short -jaksoista täältä.

 

Työharjoittelupaikat Fida secondhand -myymälöissä ja päätoimistolla

Kysy harjoittelupaikkaa suoraan lähimmästä myymälästä. Toimiston harjoittelupaikosta voi tiedustella sähköpostitse fida@fida.info -osoitteesta.

Kysy sivaripaikoista lajittelu- ja kuljetuskeskuksessa

Jukka Kärkkäinen

050 416 0088

Logistiikkapäällikkö. Kuljetukset, lahjoitustavaran hankinta, vaatekeräyslaatikot.

Elina Korosuo

Lajittelukeskuksen päällikkö. Fida secondhand -myymälät.