Avoimet työpaikat

Etsitkö merkityksellistä työtä?

Fidalaisena olet osa työyhteisöä, joka jakaa yhteisen vision: tuomme toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille ihmisille. Meitä yhdistää rakkaus lähimmäiseen ja Jumalaan.

Tarjoamme palkitsevaa työtä ja monipuolisia työtehtäviä niin Suomessa kuin maailmalla.

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien omistama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka toiminta ulottuu noin 50 maahan. Henkilökuntaamme kuuluu noin 200 henkilöä Suomessa ja ulkomailla, ja lisäksi noin 350 yhteistyömaiden paikallista työntekijää. Päätoimistomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa.

Fida secondhand on Suomen suurin kirpputoriketju, jonka 27 myymälän tuotto käytetään maailman köyhien hyväksi. Fidan kierrätystoiminta on ollut Suomessa edelläkävijä vaatekierrätyksessä. Pääkaupunkiseudun myymälöiden vaatteet lajitellaan Helsingin Roihupellossa sijaitsevassa modernissa lajittelukeskuksessa. Roihupellossa sijaitsee myös tavaroiden noutopalvelua tarjoava kuljetuskeskus.

Seuraa meitä LinkedIn:issä

 

Avoimet työpaikat

Lähetä avoin hakemus osoitteeseen rekry@fida.fi

 

Lajittelijan vuorotteluvapaan sijaisuus Helsingissä

Fidan lajittelukeskus Helsingin Roihupellossa etsii reipasta ja ahkeraa varastotyöntekijää/lajittelijaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen 1.3.2018- 31.8.2018 väliseksi ajaksi. Jotta vuorotteluvapaa toteutuu, tarvitsemme TE-toimiston ehdot täyttävän työntekijän. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana vähintään 3kk sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai on vastavalmistunut alle 30-vuotias tai on vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Nyt olisi hyvä mahdollisuus tulla tekemään sijaisuutta lajittelukeskukseen, samalla pääset mukaan rentoon ja mukavaan työyhteisöömme.

Tehtäviisi kuuluvat vaatteiden ja pientavaroiden lajittelijan tehtävät. Tehtävät sisältävät lisäksi mm. tavaroiden purkua lajittelupisteisiin sekä yleisestä järjestyksestä huolehtimista. Tehtävässä on eduksi, jos olet kiinnostunut vaatteista ja haluat kehittää ammattitaitoasi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää ammattitaitoasi kehitysyhteismaiden lähimmäisten auttamiseen.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Kaupan työehtosopimuksen mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV 31.12.2017 mennessä sähköpostitse osoitteella: teija.valimaki@fida.info

Tiedustelut: Arkisin klo 8-15, lajittelukeskuksen päällikkö Teija Välimäki, puh. 050-4164062.

 

 

Työharjoittelu ulkomailla

Katso ulkomaan kohteet täältä.

 

Työharjoittelu- ja siviilipalveluspaikat myymälöissä ja päätoimistolla

Otamme sivareita tällä hetkellä myymälöiden lajittelu- ja kuljetuskeskuksiin. Työharjoitteluun voit hakea myös Fidan päätoimistolle. Voit hakea siviilipalvelus- ja työharjoittelupaikkaa täyttämällä lomakkeen.

 

Harjoittelu- ja sivarihakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx.