Avoimet työpaikat

Etsitkö merkityksellistä työtä?

Fidalaisena olet osa työyhteisöä, joka jakaa yhteisen vision: tuomme toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille ihmisille. Meitä yhdistää rakkaus lähimmäiseen ja Jumalaan.

Tarjoamme palkitsevaa työtä ja monipuolisia työtehtäviä niin Suomessa kuin maailmalla.

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien omistama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka toiminta ulottuu lähes 50 maahan. Henkilökuntaamme kuuluu noin 200 henkilöä Suomessa ja ulkomailla, ja lisäksi noin 350 yhteistyömaiden paikallista työntekijää. Päätoimistomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa.

Fida secondhand on Suomen suurin kirpputoriketju. Myymälöiden tulos käytetään Fida Internationalin työn tukemiseen. Fidan kierrätystoiminta alkoi jo vuonna 1979, joten olemme kierrätyksen edelläkävijöitä Suomessa. Pääkaupunkiseudun myymälöiden vaatteet lajitellaan Helsingin Roihupellossa sijaitsevassa modernissa lajittelukeskuksessa. Roihupellossa sijaitsee myös tavaroiden noutopalvelua tarjoava kuljetuskeskus.

Seuraa meitä LinkedIn:issä

 

Avoimet työpaikat

 

Etsimme ammattitaitoista OHJELMAKOORDINAATTORIA EU:n ja Suomen ulkoministeriön rahoittamiin hankkeisiin, asemapaikkana Pohjois-Korea, Pjongjang.

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen ja alkaa 1.8.2018.

Tehtävässä koordinoit, kehität ja valvot Fidan toimintaa maassa ja toimit maatalousasiantuntijana. Tehtävä sisältää suunnittelua, raportointia ja kouluttamista. Lisäksi osallistut maassa toimivien temaattisten neuvotteluryhmien toimintaan YK-organisaatioiden alaisuudessa.

Tehtävässä edellytetään korkeakoulu- tai opistotasoista soveltuvaa koulutusta. Kokemus ruokaturvasta tai terveydenhuollosta katsotaan eduksi. Lisäksi koulutustausta maatalous-, luonnonvara- tai ympäristöalalla on eduksi tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle.

Vahva kokemus työskentelystä kehitysmaassa, erityisesti Aasiassa ja/tai haastavissa oloissa on hyödyksi, ja kulttuurinen herkkyys ja kyky sopeutua toimimaan erityisessä toimintaympäristössä on välttämätöntä.

Hyvä kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito on välttämätön. Hyvä suomen kielen taito ja auttavakin korean kielen taito ovat eduksi. Lisäksi tarvitaan hyvää yhteistyökykyä ja joustavuutta.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tiedustelut: ohjelmakoordinaattori, Pohjois-Korea, Pasi Pitkänen, pasi.pitkanen@fida.info.

Vapaamuotoiset hakemukset 30.6.2018 mennessä: Aasian aluejohtaja Ruut Mononen, ruut.mononen@fida.info.

 

Työharjoittelu ulkomailla

Katso ulkomaan kohteet täältä.

Työharjoittelu- ja siviilipalveluspaikat Fida secondhand -myymälöissä ja päätoimistolla

Otamme sivareita tällä hetkellä Fida-myymälöihin sekä lajittelu- ja kuljetuskeskukseen. Kysy sivaripaikkaa lähimmästä myymälästä.

 

Kysy sivaripaikoista

Teija Välimäki

050 416 4062

Lajittelukeskuksen päällikkö, Fida secodhand -myymälät.

Jukka Kärkkäinen

050 416 0088

Logistiikkapäällikkö. Kuljetukset, lahjoitustavaran hankinta, vaatekeräyslaatikot.