Avoimet työpaikat

Etsitkö merkityksellistä työtä?

Fidalaisena olet osa työyhteisöä, joka jakaa yhteisen vision: tuomme toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille ihmisille. Meitä yhdistää rakkaus lähimmäiseen ja Jumalaan.

Tarjoamme palkitsevaa työtä ja monipuolisia työtehtäviä niin Suomessa kuin maailmalla.

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien omistama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka toiminta ulottuu noin 50 maahan. Henkilökuntaamme kuuluu noin 184 henkilöä Suomessa ja ulkomailla, ja lisäksi noin 300 yhteistyömaiden paikallista työntekijää. Päätoimistomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa.

Fida secondhand on Suomen suurimpia kirpputoriketjuja. Myymälöiden tulos käytetään Fida Internationalin työn tukemiseen. Ensimmäinnen Fida-myymälä aloitti jo vuonna 1979, joten olemme kierrätyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijöitä Suomessa.

Pääkaupunkiseudun myymälöiden vaatteet lajitellaan Helsingin Roihupellossa sijaitsevassa modernissa lajittelukeskuksessa. Roihupellossa sijaitsee myös tavaroiden noutopalvelua tarjoava kuljetuskeskus.

Seuraa meitä LinkedIn:issä

 

Avoimet työpaikat

 

Haemme toimistollemme Helsinkiin

VIESTINNÄN AMMATTILAISTA

määräaikaiseen työsuhteeseen palvelemaan ruuhka-apuna monipuolisissa viestinnän tehtävissä neljän kuukauden ajan. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Osana tiimiämme hoidat viestinnän erilaisia tehtäviä ja tuotat sisältöä Fidan eri kanaviin lähetystyön tai kehitysyhteistyön teemoista.

Edellytämme korkeakoulututkintoa ja aiempaa kokemusta viestinnän tehtävistä, ymmärrystä lähetys- ja kehitysyhteistyöstä, erinomaista suomen- ja englanninkielen taitoa, kykyä suunnitella ja tuottaa viestintää monikanavaisesti ja eri kohderyhmille ja kokemusta sosiaalisessa mediassa viestimisestä. Helluntaiseurakuntien toiminnan ja lähetystyön tuntemus on eduksi. Osaat toimia tiimissä, mutta tarvittaessa myös itsenäisesti.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä, joiden parissa olet mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta lapsille ja nuorille maailman köyhimmissä maissa. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen mukaisesti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo: toiminnanjohtaja Harri Hakola, harri.hakola@fida.info, puh. 040-8310112.

Tiedustelut: Lähetä yhteydenottopyyntö tekstiviestillä Harri Hakolalle ja mainitse viestissäsi ”viestinnän ammattilainen”.

 

Etsimme

KEHITYSYHTEISTYÖN AMMATTILAISTA

ohjelmakoordinaattoriksi Kongon demokraattiseen tasavaltaan, asemapaikkana Goma tai Bukavu. Tehtävä on kokoaikainen, alkaa mahdollisimman pian ja kestää 31.12.2021 saakka.

Ohjelmakoordinaattorina vastaat Kongon kehitysyhteistyön maaohjelman toteuttamisesta yhdessä hanketiimin ja kumppanin kanssa. Jos sinulla on osaamista kehitysyhteistyöstä ja Itä-Afrikasta, voit olla etsimämme henkilö. Fidan kehitysyhteistyöohjelman teemoja ovat lasten oikeus terveyteen, riittävään elinkeinoon ja koulutukseen ja valtavirtaistamistavoitteet ovat tasa-arvo ja ympäristö. Osaaminen näistä teemoista ja tavoitteista katsotaan eduksi.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kehitysyhteistyön sekä -politiikan ja ihmisoikeusperustaisen työn tuntemusta. Tuntemus Fidan työstä ja kumppaneista sekä ulkoministeriön ohjelmatuen sekä muiden kehitysyhteistyön rahoitusmekanismien tuntemus katsotaan eduksi.

Aikaisempi työkokemus kehitysmaakontekstissa on välttämätöntä. Kongo on toimintaympäristönä poikkeuksellisen haastava, joten tehtävä edellyttää myös hyvää perusterveyttä ja stressinsietokykyä.

Hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielitaito ovat välttämättömiä. Ranskan- tai suahilinkielen taito katsotaan huomattavaksi eduksi. Lisäksi tarvitaan matkustusvalmiutta, yhteistyökykyä ja kykyä toimia monikulttuurisessa työympäristössä.

Mahdollinen taloudellinen tuki lähettävästä seurakunnasta nähdään eduksi. Sen vuoksi tehtäviin voi kuulua myös kehitysviestintää ja varainhankintaa Suomen helluntaiseurakuntien parissa.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset 29.2.2020 mennessä: Daniel Lepojärvi, Aluejohtaja, daniel.lepojarvi@fida.info.

 

Haemme

KEHITYSYHTEISTYÖN ASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.

Tehtävässä toimit Fidan kehitysyhteistyöohjelman hankehallinnon asiantuntijana vastaten ohjelman raportoinnista, monitoroinnista ja evaluoinneista (PME) sekä kehität seuranta- ja raportointiprosesseja. Varmistat yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa, että maaohjelmille laadittavat ohjeistukset suunnitteluun ja raportointiin liittyen ovat laadukkaita ja palvelevat tulosjohtamista (RBM) ja annat hankehallinnon tukea maaohjelmille. Olet myös mukana soveltuvissa Fidan globaaleissa asiantuntijatiimeissä, jotka vastaavat koulutusmateriaalien ja linjausten kokoamisesta ohjelman painotusten mukaisista teemoista ja läpileikkaavista tavoitteista sekä varmistavat niiden jalkauttamista maaohjelmille.

Edellytämme sinulta kokemusta vastaavien tehtävien hoidosta, Suomen ja EU:n kehityspoliittisten painopisteiden ja linjausten tuntemusta sekä ihmisoikeusperustaisen kehitysyhteistyön osaamista. Sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat välttämättömiä tehtävän hoitamisessa.

Työssä menestyminen edellyttää kokonaisuuksien hahmottamista, tarkkuutta, priorisointikykyä, tiimityötaitoja sekä selkeätä suullista ja kirjallista viestintää. Ulkoministeriön ohjelmatuki-instrumentin ja järjestökentän tuntemus sekä kokemus digitaalisten järjestelmien (Salesforce/AmpImpact) kehittämisestä ja käytöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn osana innostunutta ja dynaamista työyhteisöä. Toimit kehitysyhteistyötiimissä ohjelmapäällikön alaisuudessa itsenäisesti ja vastuullisesti.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t 31.1.2020 mennessä: ohjelmapäällikkö Anne Haverinen, anne.haverinen@fida.info.

 

 

Työharjoittelu ulkomailla

Katso ulkomaan kohteet täältä.

Työharjoittelupaikat Fida secondhand -myymälöissä ja päätoimistolla

Kysy harjoittelupaikkaa suoraan lähimmästä myymälästä. Toimiston harjoittelupaikosta voi tiedustella sähköpostitse fida@fida.info -osoitteesta.

Kysy sivaripaikoista lajittelu- ja kuljetuskeskuksessa

Jukka Kärkkäinen

050 416 0088

Logistiikkapäällikkö. Kuljetukset, lahjoitustavaran hankinta, vaatekeräyslaatikot.

Elina Korosuo

Lajittelukeskuksen päällikkö. Fida secondhand -myymälät.