Avoimet työpaikat

Etsitkö merkityksellistä työtä?

Fidalaisena olet osa työyhteisöä, joka jakaa yhteisen vision: tuomme toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille ihmisille. Meitä yhdistää rakkaus lähimmäiseen ja Jumalaan.

Tarjoamme palkitsevaa työtä ja monipuolisia työtehtäviä niin Suomessa kuin maailmalla.

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien omistama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka toiminta ulottuu noin 50 maahan. Henkilökuntaamme kuuluu noin 200 henkilöä Suomessa ja ulkomailla, ja lisäksi noin 250 yhteistyömaiden paikallista työntekijää. Päätoimistomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa.

Fida secondhand on Suomen suurimpia kirpputoriketjuja. Myymälöiden tulos käytetään Fida Internationalin työn tukemiseen. Ensimmäinen Fida-myymälä aloitti jo vuonna 1979, joten olemme kierrätyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijöitä Suomessa.

Pääkaupunkiseudun myymälöiden vaatteet lajitellaan Helsingin Roihupellossa sijaitsevassa nykyaikaisessa, energiataloudellisessa lajittelukeskuksessa. Roihupellossa sijaitsee myös tavaroiden ilmaista noutopalvelua tarjoava kuljetuskeskus.

Seuraa meitä LinkedIn:issä

 

Avoimet työpaikat

Etsimme iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä

MYYJIÄ 

vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin sekä osa- että kokoaikaisella työajalla pääkaupunkiseudun Fida myymälöissä. Työsuhteet alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat kassatyöskentely, järjestely sekä muut myyjän tehtävät. Aiemmasta kaupan alan kokemuksesta on hyötyä tehtävien suorittamisessa. Joustavuus, palvelualttius ja reippaus sekä tarvittava fyysinen kunto ovat myös hyödyksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää ammattitaitoasi kehitysyhteismaiden lähimmäisten auttamiseen.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Kaupan työehtosopimuksen mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot 12.8.2020 mennessä sähköpostitse osoitteella elise.partanen@fida.fi.

Tiedustelut: Aluepäällikkö Elise Partanen 040-5734047


Työharjoittelu ulkomailla

 

Haetaan ETÄHARJOITTELIJAA Business As Mission -yritykseen

BAM-yritys etsii aikaansaavia ja oma-aloitteisia korkeakouluharjoittelijoita tai muuten soveltuvia harjoittelijoita kansainväliseen liiketoimintaan 1.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pääset osallistumaan liiketoiminnan projektien kehittämiseen osana kansainvälistä tiimiä. Harjoittelu voi sisältää markkinointiin, rahoitukseen tai teknologiaan liittyviä tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa taustaa (esim. alan opiskelija), sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lähi-idän alueen tunteminen sekä kokemus markkinoinnista katsotaan eduksi.

Saat mahdollisuuden kehittää kansainvälisen liiketalouden osaamista sekä pääset seuraamaan läheltä globaalien ammattilaisten (GA) työtä. Harjoittelu on palkaton.

Lähetäthän englanninkielisen CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian fidashort@fida.fi.

Tiedustelut ja muut avoimet paikat: fidashort@fida.fi tai 050 505 7331

Lue lisää Fida Short -jaksoista täältä.

 

Työharjoittelupaikat Fida secondhand -myymälöissä ja päätoimistolla

Kysy harjoittelupaikkaa suoraan lähimmästä myymälästä. Toimiston harjoittelupaikosta voi tiedustella sähköpostitse fida@fida.info -osoitteesta.

Kysy sivaripaikoista lajittelu- ja kuljetuskeskuksessa

Jukka Kärkkäinen

050 416 0088

Logistiikkapäällikkö. Kuljetukset, lahjoitustavaran hankinta, vaatekeräyslaatikot.

Elina Korosuo

Lajittelukeskuksen päällikkö. Fida secondhand -myymälät.