Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat – Etsitkö merkityksellistä työtä?

Fidalaisena olet osa työyhteisöä, joka jakaa yhteisen vision: tuomme toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille ihmisille. Meitä yhdistää rakkaus lähimmäiseen ja Jumalaan.

Tarjoamme palkitsevaa työtä ja monipuolisia työtehtäviä niin Suomessa kuin maailmalla.

Fida  on Suomen helluntaiseurakuntien vuonna 1927 perustama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, jonka toiminta ulottuu noin 50 maahan. Teemme kehitysyhteistyötä 10 maassa yhdessä paikallisten kirkkojen ja järjestöjen kanssa. Olemme yksi suurimmista Suomen ohjelmatukea saavista kehitystyhteistyöjärjestöistä.  Henkilökuntaamme kuuluu noin 200 henkilöä Suomessa ja ulkomailla, ja lisäksi noin 250 yhteistyömaiden paikallista työntekijää. Päätoimistomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa.

Fida secondhand on Suomen suurimpia kirpputoriketjuja. Myymälöiden tulos käytetään Fida Internationalin työn tukemiseen. Ensimmäinen Fida-myymälä aloitti jo vuonna 1979, joten olemme kierrätyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijöitä Suomessa.

Pääkaupunkiseudun myymälöiden vaatteet lajitellaan Helsingin Roihupellossa sijaitsevassa nykyaikaisessa, energiataloudellisessa lajittelukeskuksessa. Roihupellossa sijaitsee myös tavaroiden ilmaista noutopalvelua tarjoava kuljetuskeskus. Lajittelijamme ja noutokuskimme ovat alansa huippuja. Heidän harjaantunut silmänsä erottaa, millainen tavara miellyttää suomalaista secondhand-ostajaa.

Seuraa meitä LinkedIn:issä

Avoimet työpaikat

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

 


Työharjoittelupaikat Fida-myymälöissä ja päätoimistolla

Kysy harjoittelupaikkaa suoraan lähimmästä myymälästä.

Huomioithan, että ulkomailla tehtävä harjoittelu tai vapaaehtoistyö järjestetään Fida Short -jakson kautta ja täyttämällä Fida Short  -hakemuksen.


Siviilipalvelus

Haluisitko tehdä jotain merkityksellistä siviilipalvelujaksollasi?

Fida Internationalilla saat olla mukana tekemässä hienoa työtä ja tuoda oman panoksesi hädänalaisten ihmisten auttamiseen. Meillä opit tärkeitä työelämän taitoja rennossa tiimissä ja kannustavassa ilmapiirissä!

Työpaikka: Fida International ry, lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö.

Työtehtävät: Pääosin auton apumiehen työtä(ei tarvita ajokorttia). Mahdollisuus B-kortillisen kuljettajan ja C-kortillisen ammattikuljettajan työhön sekä asiakaspalvelutehtäviin kuljetuskeskuksen toimistossa.

Muuta: Palvelus voi alkaa heti sopimuksen mukaisesti.

Ota yhteyttä: Työnjohtaja Thomas Still, thomas.still@fida.fi

Kysy sivaripaikoista lajittelu- ja kuljetuskeskuksessa

Teija Välimäki

050 416 4062

Lajittelukeskuksen päällikkö

Thomas Still

050 512 8313

Logistiikkakeskuksen päällikkö