Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat – Etsitkö merkityksellistä työtä?

Fidalaisena olet osa työyhteisöä, joka jakaa yhteisen vision: tuomme toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille ihmisille. Meitä yhdistää rakkaus lähimmäiseen ja Jumalaan.

Tarjoamme palkitsevaa työtä ja monipuolisia työtehtäviä niin Suomessa kuin maailmalla.

Fida  on Suomen helluntaiseurakuntien vuonna 1927 perustama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, jonka toiminta ulottuu noin 50 maahan. Teemme kehitysyhteistyötä 10 maassa yhdessä paikallisten kirkkojen ja järjestöjen kanssa. Olemme yksi suurimmista Suomen ohjelmatukea saavista kehitystyhteistyöjärjestöistä.  Henkilökuntaamme kuuluu noin 200 henkilöä Suomessa ja ulkomailla, ja lisäksi noin 250 yhteistyömaiden paikallista työntekijää. Päätoimistomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa.

Fida secondhand on Suomen suurimpia kirpputoriketjuja. Myymälöiden tulos käytetään Fida Internationalin työn tukemiseen. Ensimmäinen Fida-myymälä aloitti jo vuonna 1979, joten olemme kierrätyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijöitä Suomessa.

Pääkaupunkiseudun myymälöiden vaatteet lajitellaan Helsingin Roihupellossa sijaitsevassa nykyaikaisessa, energiataloudellisessa lajittelukeskuksessa. Roihupellossa sijaitsee myös tavaroiden ilmaista noutopalvelua tarjoava kuljetuskeskus. Lajittelijamme ja noutokuskimme ovat alansa huippuja. Heidän harjaantunut silmänsä erottaa, millainen tavara miellyttää suomalaista secondhand-ostajaa.

Seuraa meitä LinkedIn:issä

Avoimet työpaikat

Etsimme ammattitaitoista

KEHITYSYHTEISTYÖN MAAOHJELMAKOORDINAATTORIA

Lähi-Itään Irakiin, asemapaikkana Erbil. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa lokakuun alussa.

Irakin maaohjelma tukee paikallisia yhteistyökumppaneita kehittämään lasten ja nuorten koulutuksen laatua ja inklusiivisuutta sekä edistämään ympäristötietoisuutta.  Ohjelmakoordinaattorina vastaat työn suunnittelusta, toteutuksesta, seurannasta ja raportoinnista yhdessä maatiimin ja kumppanien kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös vaikuttamistyötä, varainhankintaa, tiedottamista, viranomaissuhteita ja talousasioita.

Edellytämme sinulta

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • kehitysyhteistyön ja kehityspolitiikan sekä ihmisoikeusperustaisen työn tuntemusta tai soveltuvaa työkokemusta näiden parista.

Työssä onnistumista edesauttavat

  • kokemus Lähi-idässä työskentelystä
  • Fidan ja sen kumppaneiden tuntemus
  • aiempi kokemus opetusalalta, vaikuttamistyöstä, hankehallinnosta tai organisaation kapasiteetin vahvistamisesta.
  • Jos sinulla on mahdollisuus saada taloudellista tukea lähettävästä seurakunnasta, se katsotaan eduksi.

Hyvä kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito on tehtävässä välttämätön. Arabian tai kurdin kielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi tarvitaan matkustusvalmiutta, hyvää stressinsietokykyä, yhteistyötaitoja sekä ymmärrystä toimia monikulttuurisessa työympäristössä. Irak on asumis- ja toimintaympäristönä haastava maa, joten tehtävää ei ensisijaisesti suositella lapsiperheille.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset 26.5.2022 mennessä: Ismo Salerto, Alueohjelmapäällikkö, ismo.salerto@fida.fi.


Haemme kokoaikaista MYYMÄLÄNHOITAJAA

Fida secondhand -myymälään pääkaupunkiseudulle

Työsuhde on vähintään vuoden kestävä määräaikainen sijaisuus ja alkaa 1.9.2023 tai sopimuksen mukaan.

Myymälänhoitajana vastaat myymälän kehittämisestä, myynnistä ja tuloksesta sekä henkilöstöstä. Olet myös mukana myymälän erilaisissa työtehtävissä yhtenä tiimin jäsenenä.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, liiketaloudellista ajattelutapaa, asiakaslähtöistä ja itsenäistä otetta työhön sekä joustavuutta ja paineensietokykyä.

Arvostamme aiempaa kokemusta esimiestyöstä sekä tiimityön osaamista. Tehtävässä on eduksi aiempi kaupan alan kokemus sekä tehtävää tukeva koulutus esim. merkonomi tai tradenomi.

Lisäarvoa tuo vaatealan ja muun tuotevalikoiman kuten antiikin tuntemus. Lisäksi tehtävät vaativat hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää ammattitaitoasi kehitysmaiden lähimmäisten auttamiseen.

Palkkaus määräytyy Fidan myymälänhoitajien sopimuspalkkajärjestelmän mukaisesti ja työsuhteen ehdot Kaupan työehtosopimuksen mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä ansioluettelot 31.5.2023 mennessä sähköpostitse: tiina.haimila(at)fida.fi. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan päättymistä.

Tiedustelut: aluepäällikkö Tiina Haimila 040 569 7699


Työharjoittelupaikat Fida-myymälöissä ja päätoimistolla

Kysy harjoittelupaikkaa suoraan lähimmästä myymälästä. Toimiston harjoittelupaikoista voi tiedustella lähettämällä lomakkeen.

Huomioithan, että ulkomailla tehtävä harjoittelu tai vapaaehtoistyö järjestetään Fida Short -jakson kautta ja täyttämällä Fida Short  -hakemuksen.


Siviilipalvelus

Haluisitko tehdä jotain merkityksellistä siviilipalvelujaksollasi?

Fida Internationalilla saat olla mukana tekemässä hienoa työtä ja tuoda oman panoksesi hädänalaisten ihmisten auttamiseen. Meillä opit tärkeitä työelämän taitoja rennossa tiimissä ja kannustavassa ilmapiirissä!

Työpaikka: Fida International ry, lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö.

Työtehtävät: Pääosin auton apumiehen työtä(ei tarvita ajokorttia). Mahdollisuus B-kortillisen kuljettajan ja C-kortillisen ammattikuljettajan työhön sekä asiakaspalvelutehtäviin kuljetuskeskuksen toimistossa.

Muuta: Palvelus voi alkaa heti sopimuksen mukaisesti.

Ota yhteyttä: Työnjohtaja Thomas Still, thomas.still@fida.fi

Kysy sivaripaikoista lajittelu- ja kuljetuskeskuksessa

Teija Välimäki

050 416 4062

Lajittelukeskuksen päällikkö

Thomas Still

050 512 8313

Logistiikkakeskuksen päällikkö