Avoimet työpaikat

Etsitkö merkityksellistä työtä?

Fidalaisena olet osa työyhteisöä, joka jakaa yhteisen vision: tuomme toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille ihmisille. Meitä yhdistää rakkaus lähimmäiseen ja Jumalaan.

Tarjoamme palkitsevaa työtä ja monipuolisia työtehtäviä niin Suomessa kuin maailmalla.

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien omistama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka toiminta ulottuu noin 50 maahan. Henkilökuntaamme kuuluu noin 200 henkilöä Suomessa ja ulkomailla, ja lisäksi noin 350 yhteistyömaiden paikallista työntekijää. Päätoimistomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa.

Fida secondhand on Suomen suurin kirpputoriketju, jonka 27 myymälän tuotto käytetään maailman köyhien hyväksi. Fidan kierrätystoiminta on ollut Suomessa edelläkävijä vaatekierrätyksessä. Pääkaupunkiseudun myymälöiden vaatteet lajitellaan Helsingin Roihupellossa sijaitsevassa modernissa lajittelukeskuksessa. Roihupellossa sijaitsee myös tavaroiden noutopalvelua tarjoava kuljetuskeskus.

Seuraa meitä LinkedIn:issä

 

Avoimet työpaikat

Lähetä avoin hakemus osoitteeseen rekry@fida.fi

 

Työharjoittelu ulkomailla

Katso ulkomaan kohteet täältä.

Työharjoittelu- ja siviilipalveluspaikat myymälöissä ja päätoimistolla

Otamme sivareita tällä hetkellä myymälöiden lajittelu- ja kuljetuskeskuksiin. Työharjoitteluun voit hakea myös Fidan päätoimistolle. Voit hakea siviilipalvelus- ja työharjoittelupaikkaa täyttämällä lomakkeen.

 

Harjoittelu- ja sivarihakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx.