Avoimet työpaikat

Etsitkö merkityksellistä työtä?

Fidalaisena olet osa työyhteisöä, joka jakaa yhteisen vision: tuomme toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille ihmisille. Meitä yhdistää rakkaus lähimmäiseen ja Jumalaan.

Tarjoamme palkitsevaa työtä ja monipuolisia työtehtäviä niin Suomessa kuin maailmalla.

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien omistama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka toiminta ulottuu noin 50 maahan. Henkilökuntaamme kuuluu noin 200 henkilöä Suomessa ja ulkomailla, ja lisäksi noin 250 yhteistyömaiden paikallista työntekijää. Päätoimistomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa.

Fida secondhand on Suomen suurimpia kirpputoriketjuja. Myymälöiden tulos käytetään Fida Internationalin työn tukemiseen. Ensimmäinen Fida-myymälä aloitti jo vuonna 1979, joten olemme kierrätyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijöitä Suomessa.

Pääkaupunkiseudun myymälöiden vaatteet lajitellaan Helsingin Roihupellossa sijaitsevassa nykyaikaisessa, energiataloudellisessa lajittelukeskuksessa. Roihupellossa sijaitsee myös tavaroiden ilmaista noutopalvelua tarjoava kuljetuskeskus.

Seuraa meitä LinkedIn:issä

Avoimet työpaikat

 

Etsimme AUTONKULJETTAJAA  palvelukseemme Tampereen ja Hämeenlinnan alueen Fida secondhand-myymälöihin. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset ja hyvää fyysistä kuntoa vaativat autonkuljettajan tehtävät. Edellytämme sinulta voimassaolevaa B-ajokorttia ja asiakaspalvelutaitoa. Myös järjestelmällisyys, ripeys ja täsmällisyys ovat työssä onnistumisen edellytyksiä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää ammattitaitoasi hyvään tarkoitukseen: kehitysmaiden lähimmäisten auttamiseen.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Kaupan automiesten työehtosopimuksen mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä ansioluettelot 9.10. mennessä sähköpostitse: elise.partanen@fida.fi

Tiedustelut: aluepäällikkö Elise Partanen puh. 040 573 4047.

 

Työharjoittelupaikat Fida secondhand -myymälöissä ja päätoimistolla

Kysy harjoittelupaikkaa suoraan lähimmästä myymälästä. Toimiston harjoittelupaikosta voi tiedustella sähköpostitse fida@fida.info -osoitteesta.

Kysy sivaripaikoista lajittelu- ja kuljetuskeskuksessa

Teija Välimäki

050 416 4062

Lajittelukeskuksen päällikkö

Thomas Still

050 512 8313

Ilmainen noutopalvelu