Avoimet työpaikat

Etsitkö merkityksellistä työtä?

Fidalaisena olet osa työyhteisöä, joka jakaa yhteisen vision: tuomme toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille ihmisille. Meitä yhdistää rakkaus lähimmäiseen ja Jumalaan.

Tarjoamme palkitsevaa työtä ja monipuolisia työtehtäviä niin Suomessa kuin maailmalla.

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien omistama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka toiminta ulottuu noin 50 maahan. Henkilökuntaamme kuuluu noin 184 henkilöä Suomessa ja ulkomailla, ja lisäksi noin 300 yhteistyömaiden paikallista työntekijää. Päätoimistomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa.

Fida secondhand on Suomen suurimpia kirpputoriketjuja. Myymälöiden tulos käytetään Fida Internationalin työn tukemiseen. Ensimmäinnen Fida-myymälä aloitti jo vuonna 1979, joten olemme kierrätyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijöitä Suomessa.

Pääkaupunkiseudun myymälöiden vaatteet lajitellaan Helsingin Roihupellossa sijaitsevassa modernissa lajittelukeskuksessa. Roihupellossa sijaitsee myös tavaroiden noutopalvelua tarjoava kuljetuskeskus.

Seuraa meitä LinkedIn:issä

 

Avoimet työpaikat

 

Etsimme ammattitaitoista

TALOUSSUUNNITTELIJAA

Itäisen Afrikan, Lähi-idän ja Keski-Aasian alueelle (EAMECA). Kyseessä kenttätehtävä, jonka asemapaikka määräytyy alueen sisältä, todennäköisesti joko Nairobi, Kenia tai Kampala, Uganda. Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 saakka, mutta mahdollisesti jatkettavissa uudelle ohjelmakaudelle.

Taloussuunnittelijana tuet aluejohtajaa, päälliköitä ja maatiimejä talouden suunnittelussa, seurannassa ja raportoinnissa. Toimit myös kouluttajana ja asiantuntijana Fidan ja kumppaneiden suuntaan taloushallinnossa. Tehtävä sisältää myös muita talousvastuita, kuten maksuliikenteen hoitamista ja alueen sisäisiä talouden ja hallinnon tarkastuksia. Toimit osana Fidan alueellista johtotiimiä, taloustiimiä, ja globaalia kapasiteetin vahvistamisen tiimiä.

Tehtävä vaatii soveltuvan korkeakoulututkinnon, vahvan ymmärryksen taloushallinnosta, sekä tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Kokemus humanitaarisesta avusta tai kehitysyhteistyöstä kehitysmaakontekstissa, ja kokemus ja ymmärrys rahoitusinstrumenteista sekä niiden vaatimuksista, ovat merkittäviä etuja tehtävää hoidettaessa. Lisäksi Fidan ja kumppaneiden työn tuntemus on eduksi.

Hyvä kirjallinen ja suullinen englanninkielen taito on välttämätön tehtävän hoitamiseksi ja suomen kielen taidosta on merkittävää etua. Lisäksi alueen muiden kielien osaaminen on eduksi. Tehtävässä tarvitaan matkustusvalmiutta, hyvää stressinsieto- ja yhteistyökykyä ja osaamista toimia monikulttuurisessa työympäristössä.

Mahdollinen taloudellinen tuki lähettävästä seurakunnasta nähdään eduksi. Sen vuoksi tehtäviin voi kuulua myös viestintää ja varainhankintaa Suomen helluntaiseurakuntien parissa.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset 30.3.2020 mennessä: Daniel Lepojärvi, Aluejohtaja, daniel.lepojarvi@fida.fi

 

Etsimme ammattitaitoista

KEHITYSYHTEISTYÖN ASIANTUNTIJAA

Itäiseen Afrikkaan asemapaikkana Kampala, Uganda. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 31.12.2021 saakka ja alkaa mahdollisimman pian.

Kehitysyhteistyön asiantuntijana tuet maaohjelmakoordinaattoria kehitysyhteistyön maaohjelman toteuttamisessa, mukaan lukien työn suunnittelu, toteutus, seuranta ja raportointi. Koulutat ja tuet paikallista tiimiä ihmisoikeusperustaisessa hankesuunnittelussa, vammaisinkluusiossa ja sukupuolten välisen tasa-arvon toteutumisessa. Tehtäviisi voi kuulua myös vaikuttamistyötä, varainhankintaa, tiedottamista ja talousasioita.

Jos sinulla on vahva osaaminen samanarvoisuuden (equity) vahvistamisessa, joka on yksi Fidan kehitysyhteistyöohjelman valtavirtaistamistavoitteista, voit myös toimia temaattisessa asiantuntijaroolissa osana Itäisen Afrikan alueellista tiimiä.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kehitysyhteistyön ja -politiikan sekä ihmisoikeusperustaisen työn tuntemusta tai soveltuvaa työkokemusta näiden parista. Kokemus kehitysyhteistyöstä kehitysmaakontekstissa on välttämätöntä. Lisäksi kokemus Itäisestä Afrikasta ja asiantuntijuus sukupuolten välisen tasa-arvon ja vammaisinkluusion edistämisestä katsotaan eduksi, kuten myös tuntemus Fida Internationalin työstä ja kumppaneista.

Hyvä kirjallinen ja suullinen englanninkielen taito on välttämätön tehtävän hoitamiseksi ja suomen kielen taidosta on merkittävää etua. Lisäksi suahilin tai lugandan kielentaito ovat eduksi. Lisäksi tarvitaan matkustusvalmiutta, hyvää stressinsieto- ja yhteistyökykyä ja osaamista toimia monikulttuurisessa työympäristössä.

Mahdollinen taloudellinen tuki lähettävästä seurakunnasta nähdään eduksi. Sen vuoksi tehtäviin voi kuulua myös kehitysviestintää ja varainhankintaa Suomen helluntaiseurakuntien parissa.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset 20.3.2020 mennessä: Daniel Lepojärvi, Aluejohtaja, daniel.lepojarvi@fida.fi

 

Etsimme

OPETTAJAA ETIOPIAAN KANSAINVÄLISEEN KRISTILLISEEN KOULUUN

Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa 1.8.2020. Tehtävään tulee sitoutua vähintään kahdeksi vuodeksi.

Haluatko palvella Jumalaa opettajan ammattisi kautta, ja olla osa lähetystyön toteuttamista Etiopiassa?

Bingham Academy (binghamacademy.net) on Etiopian pääkaupungissa Addis Abebassa sijaitseva kristillinen kansainvälinen koulu ja Fidan kumppani. Koulu etsii nyt opettajia erityisesti seuraaviin tehtäviin: kuvaamataidon, biologian, musiikin ja liikunnan opettaja, luokanopettaja ja koulun urheilutoiminnan johtaja. Koulu sitoutuu uusien opettajan perehdyttämiseen ja tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Koulu myös tarjoaa asunnon, päivittäisen lounaan ja auton käytön työsuhteen ajaksi.

Tehtävässä edellytetään sitoutumista kristilliseen uskoon ja elämäntapaan, soveltuvaa tutkintoa, hyvää suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa ja kykyä toimia monikulttuurisessa ympäristössä. Vastineeksi saat näköalapaikan lähetystyöhön, ainutlaatuisen kansainvälisen kristillisen työyhteisön, ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi.

Taloudellinen tuki seurakunnasta on eduksi, mutta ei välttämätöntä.  Ensisijaisesti etsimme kuitenkin vaihtoehtoa, jossa lähettävä seurakunta toimisi työnantajana ja Fida osallistuisi palkkakuluihin. Työsopimus neuvotellaan lähettävän seurakunnan ja Fidan kanssa.

Tiedustelut: Samuel Tedder, samuel.tedder@gmail.com, 040-5112820 sekä Fidan aluejohtaja Daniel Lepojärvi, daniel.lepojarvi@fida.info

 

 

Työharjoittelu ulkomailla

Katso ulkomaan kohteet täältä.

Työharjoittelupaikat Fida secondhand -myymälöissä ja päätoimistolla

Kysy harjoittelupaikkaa suoraan lähimmästä myymälästä. Toimiston harjoittelupaikosta voi tiedustella sähköpostitse fida@fida.info -osoitteesta.

Kysy sivaripaikoista lajittelu- ja kuljetuskeskuksessa

Jukka Kärkkäinen

050 416 0088

Logistiikkapäällikkö. Kuljetukset, lahjoitustavaran hankinta, vaatekeräyslaatikot.

Elina Korosuo

Lajittelukeskuksen päällikkö. Fida secondhand -myymälät.