Avoimet työpaikat

Etsitkö merkityksellistä työtä?

Fidalaisena olet osa työyhteisöä, joka jakaa yhteisen vision: tuomme toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille ihmisille. Meitä yhdistää rakkaus lähimmäiseen ja Jumalaan.

Tarjoamme palkitsevaa työtä ja monipuolisia työtehtäviä niin Suomessa kuin maailmalla.

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien omistama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka toiminta ulottuu lähes 50 maahan. Henkilökuntaamme kuuluu noin 190 henkilöä Suomessa ja ulkomailla, ja lisäksi noin 300 yhteistyömaiden paikallista työntekijää. Päätoimistomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa.

Fida secondhand on Suomen suurimpia kirpputoriketjuja. Myymälöiden tulos käytetään Fida Internationalin työn tukemiseen. Ensimmäinnen Fida-myymälä aloitti jo vuonna 1979, joten olemme kierrätyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijöitä Suomessa.

Pääkaupunkiseudun myymälöiden vaatteet lajitellaan Helsingin Roihupellossa sijaitsevassa modernissa lajittelukeskuksessa. Roihupellossa sijaitsee myös tavaroiden noutopalvelua tarjoava kuljetuskeskus.

Seuraa meitä LinkedIn:issä

 

Etsimme ammattitaitoista

KEHITYSYHTEISTYÖN OHJELMAPÄÄLLIKKÖÄ 

Lähi-idän ja Keski-Aasian alueelle asemapaikkana ensisijaisesti Erbil, Kurdistan/Irak. Tehtä alkaa mahdollisimman pian, tarkempi ajankohta neuvoteltavissa.

Ohjelmapäällikkö vastaat Lähi-idän ja Keski-Aasian kehitysyhteistyön maaohjelmien toteuttamisesta alueen ohjelmakoordinaattoreiden ja asiantuntijoiden kanssa. Tehtässä ohjaat ja tuet maatoimistoja ja kumppaneita työn suunnittelussa, toteutuksessa, seurannassa ja raportoinnissa. Vastaat myös alueen vaikuttamistyöstä, varainhankinnasta, tiedottamisesta, viranomaissuhteista ja taloudesta. Toimit esimiehenä ohjelmakoordinaattoreille.  

Tehtäviisi kuuluu kehitysyhteistyöpolitiikan, sekä yhteiskunnallisen tilan kehittymisen seuranta, analysointi ja huomiointi alueen työssä. Vastaat myös uusien rahoitusmahdollisuuksien seurannasta ja hakemusten valmistelusta. 

Mahdollinen taloudellinen tuki lähettästä seurakunnasta nähdään eduksi, jonka vuoksi tehtäviin voi kuulua myös kehitysviestintää ja varainhankintaa Suomen helluntaiseurakuntien parissa.

Tehtässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kehitysyhteistyön ja -politiikan sekä ihmisoikeusperustaisen työn tuntemusta. Kokemus kehitysyhteistyöstä kehitysmaakontekstissa on välttäntä. Lisäksi kokemus Lähi-idästä ja Keski-Aasiasta katsotaan eduksi, kuten myös tuntemus Fida Internationalin työstä ja kumppaneista, sekä tuntemus tai kokemus rauhan rakentamisesta. Ulkoministeriön ohjelmatuen sekä muiden kehitysyhteistyön rahoitusmekanismien tuntemus katsotaan eduksi.

Hyvä kirjallinen ja suullinen englannin kielitaito on välttän. Suomen- ja arabiankielen taito ovat toivottavia. Lisäksi alueen muiden kielien taito on eduksi. Lisäksi tarvitaan matkustusvalmiutta, hyvää stressinsieto- ja yhteistyökykyä ja osaamista toimia monikulttuurisessa työympäristössä.  

Työsuhteen ehdot määytyvät kristillisiärjestö koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. 

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset 31.1.2019 mennessä: Daniel Lepojärvi, Aluejohtaja, daniel.lepojarvi@fida.info.

 

 

Työharjoittelu ulkomailla

Katso ulkomaan kohteet täältä.

Työharjoittelupaikat Fida secondhand -myymälöissä ja päätoimistolla

Kysy harjoittelupaikkaa suoraan lähimmästä myymälästä. Toimiston harjoittelupaikosta voi tiedustella sähköpostitse fida@fida.info -osoitteesta.

 

Kysy sivaripaikoista lajittelu- ja kuljetuskeskuksessa

Teija Välimäki

050 416 4062

Lajittelukeskuksen päällikkö, Fida secodhand -myymälät.

Jukka Kärkkäinen

050 416 0088

Logistiikkapäällikkö. Kuljetukset, lahjoitustavaran hankinta, vaatekeräyslaatikot.