Avoimet työpaikat

Etsitkö merkityksellistä työtä?

Fidalaisena olet osa työyhteisöä, joka jakaa yhteisen vision: tuomme toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille ihmisille. Meitä yhdistää rakkaus lähimmäiseen ja Jumalaan.

Tarjoamme palkitsevaa työtä ja monipuolisia työtehtäviä niin Suomessa kuin maailmalla.

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien omistama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka toiminta ulottuu noin 50 maahan. Henkilökuntaamme kuuluu noin 184 henkilöä Suomessa ja ulkomailla, ja lisäksi noin 300 yhteistyömaiden paikallista työntekijää. Päätoimistomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa.

Fida secondhand on Suomen suurimpia kirpputoriketjuja. Myymälöiden tulos käytetään Fida Internationalin työn tukemiseen. Ensimmäinnen Fida-myymälä aloitti jo vuonna 1979, joten olemme kierrätyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijöitä Suomessa.

Pääkaupunkiseudun myymälöiden vaatteet lajitellaan Helsingin Roihupellossa sijaitsevassa modernissa lajittelukeskuksessa. Roihupellossa sijaitsee myös tavaroiden noutopalvelua tarjoava kuljetuskeskus.

Seuraa meitä LinkedIn:issä

 

Avoimet työpaikat

 

Haemme kehitysyhteistyön asiantuntijaa kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.9.2019 – 31.5.2020 opintovapaan sijaiseksi.

KEHITYSYHTEISTYÖN ASIANTUNTIJAN tehtävässä keskityt Fidan rahoitushaku- ja yritysyhteistyö asioihin. Seuraat avautuvia kansainvälisiä rahoitushakuja ja koordinoit hakuprosesseja yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Toimit kansainvälisissä hankkeissa hankehallinnon asiantuntijana vastaten hankkeen raportoinnista, taloushallinnosta sekä teknisistä ja sisällöllisistä kysymyksistä. Kartoitat uusia yhteistyö- ja innovaatio-mahdollisuuksia ja olet mukana rakentamassa koalitioita sekä kotimaan että Fidan Euroopan verkostossa. Samalla seuraat myös tieteellistä tutkimusta, kehität yritysyhteistyötä ja osallistut rahoitukseen liittyvien prosessien kehittämiseen.

Edellytämme kokemusta vastaavien tehtävien hoidosta, Suomen ja EU:n kehityspoliittisten painopisteiden ja linjausten tuntemusta sekä vahvaa kehitysyhteistyön osaamista. Työssä menestyminen edellyttää kokonaisuuksien hahmottamista ja selkeätä suullista ja kirjallista viestintää. Sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat välttämättömiä tehtävän hoitamisessa.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät Kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot ke 28.8.2019 mennessä: Ohjelmapäällikkö Anne Haverinen, anne.haverinen@fida.info.

Tiedustelut:

Anne Haverinen, puh. 050-4164076.

 

Työharjoittelu ulkomailla

Katso ulkomaan kohteet täältä.

Työharjoittelupaikat Fida secondhand -myymälöissä ja päätoimistolla

Kysy harjoittelupaikkaa suoraan lähimmästä myymälästä. Toimiston harjoittelupaikosta voi tiedustella sähköpostitse fida@fida.info -osoitteesta.

Kysy sivaripaikoista lajittelu- ja kuljetuskeskuksessa

Teija Välimäki

050 416 4062

Lajittelukeskuksen päällikkö, Fida secodhand -myymälät.

Jukka Kärkkäinen

050 416 0088

Logistiikkapäällikkö. Kuljetukset, lahjoitustavaran hankinta, vaatekeräyslaatikot.