Avoimet työpaikat

Etsitkö merkityksellistä työtä?

Fidalaisena olet osa työyhteisöä, joka jakaa yhteisen vision: tuomme toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille ihmisille. Meitä yhdistää rakkaus lähimmäiseen ja Jumalaan.

Tarjoamme palkitsevaa työtä ja monipuolisia työtehtäviä niin Suomessa kuin maailmalla.

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien omistama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka toiminta ulottuu noin 50 maahan. Henkilökuntaamme kuuluu noin 184 henkilöä Suomessa ja ulkomailla, ja lisäksi noin 300 yhteistyömaiden paikallista työntekijää. Päätoimistomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa.

Fida secondhand on Suomen suurimpia kirpputoriketjuja. Myymälöiden tulos käytetään Fida Internationalin työn tukemiseen. Ensimmäinnen Fida-myymälä aloitti jo vuonna 1979, joten olemme kierrätyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijöitä Suomessa.

Pääkaupunkiseudun myymälöiden vaatteet lajitellaan Helsingin Roihupellossa sijaitsevassa modernissa lajittelukeskuksessa. Roihupellossa sijaitsee myös tavaroiden noutopalvelua tarjoava kuljetuskeskus.

Seuraa meitä LinkedIn:issä

 

Etsimme 

 

Peruskoulun opettajia sekä englannin kielen ja kemian opettajaa Ugandaan

Haluatko palvella Jumalaa opettajan ammattisi kautta ja olla osa kansainvälistä kristillistä yhteisöä Ugandassa?

Heritage International School on Ugandan pääkaupungissa Kampalassa sijaitseva kristillinen kansainvälinen koulu. Fida on yksi koulun omistajajärjestöistä. Koulussa opiskelee noin 400 oppilasta yli 35 maasta.

Koulu etsii tällä hetkellä kahta peruskoulun opettajaa sekä englannin kielen ja kemian opettajaa yläkouluun.  Työsuhde solmitaan suoraan koulun kanssa. Lisätietoa koulun nettisivuilta:

http://www.heritage.co.ug/serve/staffing-needs

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyvää suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa ja kykyä toimia eri monikulttuurisessa ympäristössä. Vastineeksi saat näköalapaikan lähetystyöhön, mukavan kristillisen työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi. Mahdollinen taloudellinen tuki seurakunnasta on eduksi.

Tiedustelut:
Maija Saarni, Heritage International School hallituksen jäsen, maija.saarni@fida.info

 

Työharjoittelu ulkomailla

Katso ulkomaan kohteet täältä.

 

 

Kesätyöpaikat Fida secondhand -myymälöissä

Kesätyöpaikat on nyt täytetty. Kiitos kaikille kiinnostuneille ja hakijoille!

Työharjoittelupaikat Fida secondhand -myymälöissä ja päätoimistolla

Kysy harjoittelupaikkaa suoraan lähimmästä myymälästä. Toimiston harjoittelupaikosta voi tiedustella sähköpostitse fida@fida.info -osoitteesta.

Kysy sivaripaikoista lajittelu- ja kuljetuskeskuksessa

Teija Välimäki

050 416 4062

Lajittelukeskuksen päällikkö, Fida secodhand -myymälät.

Jukka Kärkkäinen

050 416 0088

Logistiikkapäällikkö. Kuljetukset, lahjoitustavaran hankinta, vaatekeräyslaatikot.