Avoimet työpaikat

Etsitkö merkityksellistä työtä?

Fidalaisena olet osa työyhteisöä, joka jakaa yhteisen vision: tuomme toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille ihmisille. Meitä yhdistää rakkaus lähimmäiseen ja Jumalaan.

Tarjoamme palkitsevaa työtä ja monipuolisia työtehtäviä niin Suomessa kuin maailmalla.

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien omistama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka toiminta ulottuu 50:een maahan. Henkilökuntaamme kuuluu noin 200 henkilöä Suomessa ja ulkomailla, ja lisäksi noin 250 yhteistyömaiden paikallista työntekijää. Päätoimistomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa.

Fida secondhand on Suomen suurimpia kirpputoriketjuja. Myymälöiden tulos käytetään Fida Internationalin työn tukemiseen. Ensimmäinen Fida-myymälä aloitti jo vuonna 1979, joten olemme kierrätyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijöitä Suomessa.

Pääkaupunkiseudun myymälöiden vaatteet lajitellaan Helsingin Roihupellossa sijaitsevassa nykyaikaisessa, energiataloudellisessa lajittelukeskuksessa. Roihupellossa sijaitsee myös tavaroiden ilmaista noutopalvelua tarjoava kuljetuskeskus.

Seuraa meitä LinkedIn:issä

Avoimet työpaikat

Haemme

GLOBAALIKASVATUKSEN KOORDINAATTORIA

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin toimistollemme. Työsuhde alkaa 1.8. tai sopimuksen mukaan.

Työssäsi vastaat Fidan kehitysyhteistyön globaalikasvatusohjelman koordinoinnista, kehittämisestä ja raportoinnista, valmistat materiaaleja kouluvierailuja varten ja koulututat kouluvierailijoita. Työ sisältää yhteistyötä koulujen ja helluntaiseurakuntien koulutyöntekijöiden kanssa.

Edellytämme hakijalta kiinnostusta globaalikasvatukseen ja kehitysyhteistyöhön, soveltuvaa koulutusta, hyviä koordinointi- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista mieltä kiireenkin keskellä. Globaalikasvatuksen asiantuntijuus ja kokemus työskentelystä kouluympäristössä edesauttavat työssä menestymistä. Kielitaitovaatimuksena on sujuva suomen- ja englanninkielen taito.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää ammattitaitoasi lasten oikeuksien toteutumiseksi kehittyvissä maissa.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 31.5.2021 mennessä ohjelmapäällikkö Maikki Kuittiselle sähköpostitse: maikki.kuittinen@fida.fi

Työharjoittelupaikat Fida secondhand -myymälöissä ja päätoimistolla

Kysy harjoittelupaikkaa suoraan lähimmästä myymälästä. Toimiston harjoittelupaikosta voi tiedustella sähköpostitse fida@fida.info -osoitteesta.

Kysy sivaripaikoista lajittelu- ja kuljetuskeskuksessa

Teija Välimäki

050 416 4062

Lajittelukeskuksen päällikkö

Thomas Still

050 512 8313

Ilmainen noutopalvelu