Avoimet työpaikat

Etsitkö merkityksellistä työtä?

Fidalaisena olet osa työyhteisöä, joka jakaa yhteisen vision: tuomme toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille ihmisille. Meitä yhdistää rakkaus lähimmäiseen ja Jumalaan.

Tarjoamme palkitsevaa työtä ja monipuolisia työtehtäviä niin Suomessa kuin maailmalla.

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien omistama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka toiminta ulottuu noin 50 maahan. Henkilökuntaamme kuuluu noin 200 henkilöä Suomessa ja ulkomailla, ja lisäksi noin 250 yhteistyömaiden paikallista työntekijää. Päätoimistomme sijaitsee Helsingin Roihupellossa.

Fida secondhand on Suomen suurimpia kirpputoriketjuja. Myymälöiden tulos käytetään Fida Internationalin työn tukemiseen. Ensimmäinen Fida-myymälä aloitti jo vuonna 1979, joten olemme kierrätyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijöitä Suomessa.

Pääkaupunkiseudun myymälöiden vaatteet lajitellaan Helsingin Roihupellossa sijaitsevassa nykyaikaisessa, energiataloudellisessa lajittelukeskuksessa. Roihupellossa sijaitsee myös tavaroiden ilmaista noutopalvelua tarjoava kuljetuskeskus.

Seuraa meitä LinkedIn:issä

Avoimet työpaikat

 

Etsimme lähetystyön yksikköön reipasta ja innokasta

VIESTINTÄASSISTENTTIA toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin toimistollemme. Työsuhde alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Viestintäassistentin monipuolisessa tehtävässä suunnittelet ja toteutat lähetystyön yksikön viestintää yhdessä inspiroivan tiimin kanssa. Tehtävä edellyttää digitaalisen viestinnän ja sosiaalisen median osaamista sekä hyvää kirjallista ilmaisua. Toimeen kuuluu myös yksikön yleisiä avustavia tehtäviä.  Helluntaiseurakuntien toiminnan ja lähetystyön tuntemus katsotaan eduksi tehtävän hoitamisessa.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa viestinnän koulutusta tai työkokemusta, palvelualttiutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä positiivista mieltä kiireenkin keskellä.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kristillisiä järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää ammattitaitoasi sen hyväksi, että jokaisella maailmassa olisi toivo ja tulevaisuus.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 30.11.2021 mennessä:

Lähetystyön yksikön päällikkö Juha Lehtonen, juha.lehtonen@fida.fi, puh. 050 4164070.

 

Työharjoittelupaikat Fida secondhand -myymälöissä ja päätoimistolla

Kysy harjoittelupaikkaa suoraan lähimmästä myymälästä. Toimiston harjoittelupaikosta voi tiedustella sähköpostitse fida@fida.info -osoitteesta.

Kysy sivaripaikoista lajittelu- ja kuljetuskeskuksessa

Teija Välimäki

050 416 4062

Lajittelukeskuksen päällikkö

Thomas Still

050 512 8313

Ilmainen noutopalvelu