Mimmit muuttavat maailmaa

Levitä maailmaan mimmivoimaa

Liity MimmiKummiksi

Levitä maailmaan mimmivoimaa

Liity MimmiKummiksi

Maailma tarvitsee mimmivoimaa

Hei sinä, jonka sydän sykkii maailman muuttamiselle ja erityisesti tyttöjen ja naisten oikeuksien parantamiselle. Mimmeillä on asiaa!

Tiedätkin jo varmaan, että mimmit pikkumimmeistä mummoihin elävät maailmassa, jossa heidän oikeuksiaan rikotaan räikeästi. Maailmassa, jossa unelmat karkaavat käsistä.

Mimmeissä on voimaa edistää ihmisoikeuksia, tasa-arvoa ja rauhaa kaikkialla maailmassa. Tytöt ja naiset maailmalla tarvitsevat kuitenkin koulutusta, ammatin ja turvaa, jotta lapsiavioliitto, silpominen tai sota eivät murskaisi unelmia. Maailman mimmit tarvitsevat niitä, jotka rohkaisevat olemassaolollaan, kun usko unelmiin horjuu. He tarvitsevat ystäviä, niitä jotka välittävät. Olisitko sinä yksi heistä?

Tule MimmiKummiksi – vierellä kulkijaksi maailman mimmeille. Lahjoittamalla kuukausittain haluamallasi summalla autat tyttöjä pääsemään kouluun, estät lapsiavioliittoja sekä edistät tyttöjen ja naisten oikeuksia. Autat mimmejä kriisien ja katastrofien keskellä. Aika hienoa eikö totta?

Haluatko olla mukana? Liity MimmiKummiksi alkaen 8 euron kuukausimaksulla! Se on vähemmän kuin suoratoistopalvelun kuukausimaksu tai kaksi erikoiskahvia. Silti sillä tapahtuu isoja asioita.

Emme malta odottaa, että pääsemme kertomaan, mitä kaikkea MimmiKummien tuki saa aikaan. Tervetuloa joukkoon! ❤️ Sinussakin on mimmivoimaa!

Käytä mimmivoimaasi viisaasti!

Liity MimmiKummiksi

Maailma ei muutu ilman sinua

Maailman tyttöjen ja naisten tulevaisuus on myös sinun käsissäsi. Levitä maailmaan mimmivoimaa klikkaamalla itsesi MimmiKummiksi. Voit valita juuri sinulle sopivan summan kuukausilahjoittamiseen.

Lahjoituksen maksaminenkin on helppoa: MobilePayn toistuvat maksut, luottokortti tai lasku.

 

MimmiKummius alkaen 8 €/kk

Liity MimmiKummiksi 
 

MimmiKummina sinä...

pääset seuraamaan aitiopaikalta, miten lahjoituksesi vaikuttaa tyttöjen ja naisten elämään ja tulevaisuuteen maailmalla.

 • Sähköinen uutiskirje vie sinut säännöllisesti mimmien tarinoiden äärelle ja kertoo työn tuloksista
 • Sosiaalinen media tuo valokeilaan mimmien tarinat ja työn tulokset
 • Pääset osaksi yhteisöä, jossa me kaikki yhdessä seisomme maailman mimmien rinnalla
 

Maailma muuttuu yksi unelma kerrallaan

MimmiKummina autat maailman mimmejä ikään, kansallisuuteen tai uskontoon katsomatta. Lahjoittamalla kuukausittain tuet näin:

 • tytöt pääsevät kouluun
 • naiset saavat ammatit
 • lapsiavioliitot, silpominen ja koulukeskeytykset vähenevät
 • mimmit saavat tietoa terveys- ja kuukautishygieniasta
 • mimmien oikeudet paranevat maailmalla
 • hätäapu tavoittaa mimmit katastrofien keskellä
 

Mimmit maailmalla

 • UNESCO arvioi, että maailmassa 129 miljoonaa tyttöä ei käy koulua – 32 miljoona heistä on alakouluikäisiä. Eikö olekin uskomatonta, että koulunkäynti keskeytyy usein kuukautishygienian puutteeseen tai lapsiavioliittoon?
 • Maailmassa 12 miljoonaa tyttöä naitetaan vuosittain, kertoo Girls not brides -järjestö.
 

Kuukauden supermimmi

Bangladeshilainen opettaja Maya on nähnyt, miten naimattomat tytöt koetaan perheessä taakaksi ja taakan helpottamiseksi tytöt naitetaan. Maya ei halua seurata sitä vierestä

Yli 100 tyttöä on oppinut ompelemaan ja voi ansaita elantonsa.

 

Lue tarina 
 

Käytä mimmivoimaasi viisaasti!

Liity nyt!

Intialaisnaiset iloitsevat naistenpäivässä.

Maailma ei muutu ilman mimmejä

Bangladeshilaiset pikkutytöt iloitsevat koulussa.