Fida ja seurakunnat yhdessä

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, jonka toiminta ulottuu 50:een maahan. Työtä tehdään yhdessä paikallisseurakunnan kanssa – niin kotimaassa kuin maailmalla.

Näkymme on rakentaa yhdessä seurakuntien kanssa maailmaa, jossa jokaisella on tulevaisuus ja toivo!

Turvallinen lähetyspolku -webinaari: ilmoittaudu mukaan tai tilaa tallenteet

Kaipaatko välineitä turvalliseen lähettämiseen? Olet lämpimästi tervetullut mukaan Fidan ja seurakuntien yhteiseen webinaariin!

AIKA: Maanantai-iltaisin 12., 19. ja 26.4.2021 klo 18−20
PAIKKA: Zoom

Webinaari on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan tai tilaa tallenteet tästä 
 

Tellus-lähetyskonferenssin kanavat katsottavissa netissä

Lähetysinnon kasvattaminen seurakunnassa ja 11 muuta mielenkiintoista kanavaa osoitteessa www.telluskonferenssi.fi.

Telluksen sivuilla pääset myös tutustumaan missio-osastoon ja katsomaan lähetysjuhlan.

Voit ilmoittautua vuoden 2022 Tellukseen jo nyt!

Ilmoittaudu vuoden 2022 Tellukseen täältä 
 

Fida seurakuntien palveluksessa

Kutsu lähteä on edelleen voimassa ja lukuisat seurakunnat lähettävät edelleen työntekijöitä ympäri maailmaa. Kannustamme seurakuntia panostamaan lähetystyöhön sen kaikissa eri muodoissa. Yhtä tärkeää on lähettää kuin lähteä.

Lähetystyöhön lähdetään aina seurakunnan siunaamana ja tukemana. Polku lähetyskentälle on yksilöllinen ja valmiudet lähteä löytyvät, kun seurakunta on prosessissa mukana.

 

Olethan yhteydessä, jos olet kiinnostunut...

OTA YHTEYTTÄ 
 

Fida lähetystyössä

  1. Fida on luotettava kumppani. Olemme tehneet lähetystyötä yhdessä Suomen helluntaiseurakuntien kanssa 90 vuoden ajan. Näky ja lähettäjä pysyvät, vaikka työ uudistuu ja monipuolistuu.
  2. Yhteistyössä Fidan kanssa seurakunta osaa ohjata lähetystyötä sinne, missä tarve on suurin. Fidalla on läheisiä kumppaneita ympäri maailmaa; tiedämme mitä maailmalla tapahtuu. Yhdessä helluntaiseurakuntien kanssa meillä on työntekijöitä 40 maassa ja yhteistyömaita yli 50. Kehitysyhteistyötä tehdään 16 maassa.
  3. Fidan kautta löytyy parhaat yhteistyötahot ja verkostot. Olemme aktiivisesti mukana maailmalla tärkeimmissä verkostoissa.
  4. Sydämellämme on saavuttamattomat kansat; Teemme lähetystyötä pääosin saavuttamattomien kansanryhmien parissa.
  5. Haastamme seurakuntia panostamaan nuoreen sukupolveen. Uskomme, että lähetysnäky on koko seurakuntaa varten.
  6. Koulutuksen ja lähettiverkoston avulla aktiotyö ja lähetysharjoittelu ovat helppo ja toimiva työkalu seurakunnan lähetyskasvatukseen sekä opetuslapseuspolulle. Joka vuosi noin 300 henkilöä osallistuu aktioihin tai muihin lyhytaikaisen lähetystyön tehtäviin.
  7. Fida tarjoaa monipuolista koulutusta, valmennusta ja tietopaketteja yhteistyössä Ison Kirjan, Aikamedian ja Avainmedian kanssa. Työn vahva pohja on paikallinen seurakunta, jossa ihmiset elävät Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä todeksi. Fida on sitoutunut tukemaan seurakuntia lähetysnäyn ylläpitämisessä. Vierailemme mielellämme seurakunnissa.