Fida ja seurakunnat yhdessä

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, jonka toiminta ulottuu 50 maahan. Työtä tehdään yhdessä paikallisseurakunnan kanssa – niin kotimaassa kuin maailmalla.

Näkymme on rakentaa yhdessä seurakuntien kanssa maailmaa, jossa jokaisella on tulevaisuus ja toivo!

Suunnitellaan lähetystyötä yhdessä

Miten kasvattaa lähetysintoa seurakunnassa? Mitä tavoitteita lähetystyöllämme on? Miten ohjaamme kutsumuksen omaavia ihmisiä lähetyspolulle? Miten seurakuntamme voi olla missionaalinen? Näihin ja moniin muihin tärkeisiin kysymyksiin löydämme vastaukset yhdessä.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen seurakunnan johdon kanssa. Yhdessä voimme aloittaa prosessin, jonka tuloksena seurakunnalla on elinvoimainen lähetystyö ja missionaalinen sydän. Välineenä prosessissa hyödynnämme tekemäämme lähetysstrategiaopasta.

Tilaa lähetysstrategiaopas täältä 
 

Seurakuntavierailut

Täältä näet, missä Fidan seurakuntavierailijat käyvät vierailuilla.

Ota yhteyttä, jos haluat Fidan seurakuntaasi vierailulle.

Seurakuntavierailut 
 

Juhannuskonferenssi 2024

Tänä vuonna helluntaiherätyksen Juhannuskonferenssin teemana on rohkea usko. Fida on  mukana Juhannuskonferenssissa 2024  Missioteltassa, Konffa-areenalla sekä Juhlateltassa.
Tervetuloa mukaan tai vaikka talkoisiin.

Juhannuskonferenssin nettisivuille 
 

Tellus-lähetyskonferenssi 2024

Tellus-lähetyskonferenssi 22.-23.3.2024 Jyväskylän helluntaiseurakunnassa

Tellus on helluntaiherätyksen yhteinen lähetyskonferenssi, joka on tarkoitettu kaikille seurakuntalaisille. Toivotamme tervetulleeksi niin lähetystyöstä innostuneet kuin omaa paikkaansa etsivät ilman ikärajoja.

Tellus on mukana Jumalan antamassa tehtävässä viedä evankeliumi kaikkialle. Tässä missiossa jokainen kristitty on osa Jumalan suunnitelmaa, jotta jokaisella on mahdollisuus kuulla sanoma rakastavasta Jumalasta. Tämä tehtävä on vietävissä loppuun, kun teemme sen yhdessä, Pyhän Hengen voimassa ja yhteydessä Jumalan kanssa.

 

Tellus-lähetyskonferenssin nettisivuille 
 

adoptoi kansa

Adoptoimalla kansan sitoudutte säännöllisesti ja johdonmukaisesti rukoilemaan kansan puolesta seurakunnassa.

adoptoi kansa täältä 
 

Fida seurakuntien palveluksessa

Kutsu lähteä on edelleen voimassa ja lukuisat seurakunnat lähettävät edelleen työntekijöitä ympäri maailmaa. Kannustamme seurakuntia panostamaan lähetystyöhön sen kaikissa eri muodoissa. Yhtä tärkeää on lähettää kuin lähteä.

Lähetystyöhön lähdetään aina seurakunnan siunaamana ja tukemana. Polku lähetyskentälle on yksilöllinen ja valmiudet lähteä löytyvät, kun seurakunta on prosessissa mukana.

Tilaa lähtijän ja lähettäjän käsikirja 
 

Olethan yhteydessä, jos olet kiinnostunut...

OTA YHTEYTTÄ 
 

Fida lähetystyössä

  1. Fida on luotettava kumppani. Olemme tehneet lähetystyötä yhdessä Suomen helluntaiseurakuntien kanssa 90 vuoden ajan. Näky ja lähettäjä pysyvät, vaikka työ uudistuu ja monipuolistuu.
  2. Yhteistyössä Fidan kanssa seurakunta osaa ohjata lähetystyötä sinne, missä tarve on suurin. Fidalla on läheisiä kumppaneita ympäri maailmaa; tiedämme mitä maailmalla tapahtuu. Yhdessä helluntaiseurakuntien kanssa meillä on työntekijöitä 40 maassa ja yhteistyömaita yli 50. Kehitysyhteistyötä tehdään 15 maassa.
  3. Fidan kautta löytyy parhaat yhteistyötahot ja verkostot. Olemme aktiivisesti mukana maailmalla tärkeimmissä verkostoissa.
  4. Sydämellämme on saavuttamattomat kansat; Teemme lähetystyötä pääosin saavuttamattomien kansanryhmien parissa.
  5. Haastamme seurakuntia panostamaan nuoreen sukupolveen. Uskomme, että lähetysnäky on koko seurakuntaa varten.
  6. Koulutuksen ja lähettiverkoston avulla aktiotyö ja lähetysharjoittelu ovat helppo ja toimiva työkalu seurakunnan lähetyskasvatukseen sekä opetuslapseuspolulle. Joka vuosi noin 300 henkilöä osallistuu aktioihin tai muihin lyhytaikaisen lähetystyön tehtäviin.
  7. Fida tarjoaa monipuolista koulutusta, valmennusta ja tietopaketteja yhteistyössä Ison Kirjan, Aikamedian ja Avainmedian kanssa. Työn vahva pohja on paikallinen seurakunta, jossa ihmiset elävät Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä todeksi. Fida on sitoutunut tukemaan seurakuntia lähetysnäyn ylläpitämisessä. Vierailemme mielellämme seurakunnissa.