Fida ja seurakunnat yhdessä

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, jonka toiminta ulottuu 50 maahan. Työtä tehdään yhdessä paikallisseurakunnan kanssa – niin kotimaassa kuin maailmalla.

Näkymme on rakentaa yhdessä seurakuntien kanssa maailmaa, jossa jokaisella on tulevaisuus ja toivo!

Suunnitellaan lähetystyötä yhdessä

Miten kasvattaa lähetysintoa seurakunnassa? Mitä tavoitteita lähetystyöllämme on? Miten ohjaamme kutsumuksen omaavia ihmisiä lähetyspolulle? Miten seurakuntamme voi olla missionaalinen? Näihin ja moniin muihin tärkeisiin kysymyksiin löydämme vastaukset yhdessä.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen seurakunnan johdon kanssa. Yhdessä voimme aloittaa prosessin, jonka tuloksena seurakunnalla on elinvoimainen lähetystyö ja missionaalinen sydän.

Ota yhteyttä - suunnitellaan lähetystyötä yhdessä 
 

Kriisissä maailmalla -webinaari

Lähetystyöntekijät käyvät läpi monenlaisia haastavia tilanteita. Osa näistä liittyy työn luonteeseen, kun sopeudutaan uuteen kieleen, kulttuuriin ja olosuhteisiin. On kuitenkin hetkiä, jolloin haaste äityy kriisiksi. Joitain näistä voidaan välttää viisaudella ja varovaisuudella, mutta välillä parhaimmatkin turvallisuusmenettelyt pettävät.

Fida järjesti Kriisissä maailmalla-webinaarin maanantaina 22.11., jossa lähetit kertovat omakohtaisia kokemuksiaan kriiseistä. Mukana myös Fida Care-tiimi. Keskustelemme myös vastuista ja velvollisuuksista kriisien ehkäisyssä sekä hoitamisessa.

Tilaa webinaarin tallenne täältä 
 

Tellus-lähetyskonferenssi 2022

Tellus-lähetyskonferenssi 25.-27.3.2022 Helsingin Saalem-seurakunnassa

Lisätietoja www.telluskonferenssi.fi.

 

Ilmoittaudu vuoden 2022 Tellukseen täältä 
 

Fida seurakuntien palveluksessa

Kutsu lähteä on edelleen voimassa ja lukuisat seurakunnat lähettävät edelleen työntekijöitä ympäri maailmaa. Kannustamme seurakuntia panostamaan lähetystyöhön sen kaikissa eri muodoissa. Yhtä tärkeää on lähettää kuin lähteä.

Lähetystyöhön lähdetään aina seurakunnan siunaamana ja tukemana. Polku lähetyskentälle on yksilöllinen ja valmiudet lähteä löytyvät, kun seurakunta on prosessissa mukana.

 

Olethan yhteydessä, jos olet kiinnostunut...

OTA YHTEYTTÄ 
 

Fida lähetystyössä

  1. Fida on luotettava kumppani. Olemme tehneet lähetystyötä yhdessä Suomen helluntaiseurakuntien kanssa 90 vuoden ajan. Näky ja lähettäjä pysyvät, vaikka työ uudistuu ja monipuolistuu.
  2. Yhteistyössä Fidan kanssa seurakunta osaa ohjata lähetystyötä sinne, missä tarve on suurin. Fidalla on läheisiä kumppaneita ympäri maailmaa; tiedämme mitä maailmalla tapahtuu. Yhdessä helluntaiseurakuntien kanssa meillä on työntekijöitä 40 maassa ja yhteistyömaita yli 50. Kehitysyhteistyötä tehdään 15 maassa.
  3. Fidan kautta löytyy parhaat yhteistyötahot ja verkostot. Olemme aktiivisesti mukana maailmalla tärkeimmissä verkostoissa.
  4. Sydämellämme on saavuttamattomat kansat; Teemme lähetystyötä pääosin saavuttamattomien kansanryhmien parissa.
  5. Haastamme seurakuntia panostamaan nuoreen sukupolveen. Uskomme, että lähetysnäky on koko seurakuntaa varten.
  6. Koulutuksen ja lähettiverkoston avulla aktiotyö ja lähetysharjoittelu ovat helppo ja toimiva työkalu seurakunnan lähetyskasvatukseen sekä opetuslapseuspolulle. Joka vuosi noin 300 henkilöä osallistuu aktioihin tai muihin lyhytaikaisen lähetystyön tehtäviin.
  7. Fida tarjoaa monipuolista koulutusta, valmennusta ja tietopaketteja yhteistyössä Ison Kirjan, Aikamedian ja Avainmedian kanssa. Työn vahva pohja on paikallinen seurakunta, jossa ihmiset elävät Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä todeksi. Fida on sitoutunut tukemaan seurakuntia lähetysnäyn ylläpitämisessä. Vierailemme mielellämme seurakunnissa.