Fida ja seurakunnat yhdessä

Fida on Suomen helluntaiseurakuntien lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, jonka toiminta ulottuu 50 maahan. Työtä tehdään yhdessä paikallisseurakunnan kanssa – niin kotimaassa kuin maailmalla.

Näkymme on rakentaa yhdessä seurakuntien kanssa maailmaa, jossa jokaisella on tulevaisuus ja toivo!

Tervetuloa nettikonffaan 25.-27.6.

Juhannuskonferenssi järjestetään koronatilanteen takia myös tänä vuonna etänä. Juhannusviikonlopun Nettikonffaa voi seurata UskoTV:n kanavalla, joka näkyy myös konferenssin kotisivuilla ja somessa.

Monipuolisesta ohjelmasta löytyy paljon mielenkiintoista sisältöä. Tässä muutama vinkki: Perjantai 25.6. klo 12:00 konffastudiossa keskustellaan monikulttuurisesta seurakunnasta ja klo 15:00 Lastenjuhlassa Mac Bäckbones ja auton salaisuus. Illan konffastudiossa klo 20:00 sukelletaan vielä podcastien maailmaan

Lauantai 26.6. klo 11:00 Lähetysjumalanpalveluksessa mukana mm. Marko Selkomaa, Riku Turunen ja Pelle Hörnmark ja klo 16:00 konffastudiossa puhutaan kummilapsityöstä. Exit konsertoi klo 19:00 ja päivä huipentuu nuorteniltaan, jossa puhujana Timo Raassina.

 

Tellus-lähetyskonferenssin kanavat katsottavissa netissä

Lähetysinnon kasvattaminen seurakunnassa ja 11 muuta mielenkiintoista kanavaa osoitteessa www.telluskonferenssi.fi.

Telluksen sivuilla pääset myös tutustumaan missio-osastoon ja katsomaan lähetysjuhlan.

Voit ilmoittautua vuoden 2022 Tellukseen jo nyt!

Ilmoittaudu vuoden 2022 Tellukseen täältä 
 

Fida seurakuntien palveluksessa

Kutsu lähteä on edelleen voimassa ja lukuisat seurakunnat lähettävät edelleen työntekijöitä ympäri maailmaa. Kannustamme seurakuntia panostamaan lähetystyöhön sen kaikissa eri muodoissa. Yhtä tärkeää on lähettää kuin lähteä.

Lähetystyöhön lähdetään aina seurakunnan siunaamana ja tukemana. Polku lähetyskentälle on yksilöllinen ja valmiudet lähteä löytyvät, kun seurakunta on prosessissa mukana.

 

Olethan yhteydessä, jos olet kiinnostunut...

OTA YHTEYTTÄ 
 

Fida lähetystyössä

  1. Fida on luotettava kumppani. Olemme tehneet lähetystyötä yhdessä Suomen helluntaiseurakuntien kanssa 90 vuoden ajan. Näky ja lähettäjä pysyvät, vaikka työ uudistuu ja monipuolistuu.
  2. Yhteistyössä Fidan kanssa seurakunta osaa ohjata lähetystyötä sinne, missä tarve on suurin. Fidalla on läheisiä kumppaneita ympäri maailmaa; tiedämme mitä maailmalla tapahtuu. Yhdessä helluntaiseurakuntien kanssa meillä on työntekijöitä 40 maassa ja yhteistyömaita yli 50. Kehitysyhteistyötä tehdään 15 maassa.
  3. Fidan kautta löytyy parhaat yhteistyötahot ja verkostot. Olemme aktiivisesti mukana maailmalla tärkeimmissä verkostoissa.
  4. Sydämellämme on saavuttamattomat kansat; Teemme lähetystyötä pääosin saavuttamattomien kansanryhmien parissa.
  5. Haastamme seurakuntia panostamaan nuoreen sukupolveen. Uskomme, että lähetysnäky on koko seurakuntaa varten.
  6. Koulutuksen ja lähettiverkoston avulla aktiotyö ja lähetysharjoittelu ovat helppo ja toimiva työkalu seurakunnan lähetyskasvatukseen sekä opetuslapseuspolulle. Joka vuosi noin 300 henkilöä osallistuu aktioihin tai muihin lyhytaikaisen lähetystyön tehtäviin.
  7. Fida tarjoaa monipuolista koulutusta, valmennusta ja tietopaketteja yhteistyössä Ison Kirjan, Aikamedian ja Avainmedian kanssa. Työn vahva pohja on paikallinen seurakunta, jossa ihmiset elävät Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä todeksi. Fida on sitoutunut tukemaan seurakuntia lähetysnäyn ylläpitämisessä. Vierailemme mielellämme seurakunnissa.