Ajankohtaista

Hae

Kategoria

Mervi – Udaipurin ensimmäinen kummi

Mervi ilmoittautui Udaipurin uuden kummikohteen ensimmäiseksi kummiksi, koska Intian lasten asema on hänen sydäntään lähellä. Kummius toteutti myös lapsuudesta saakka kyteneen haaveen vaikuttaa maailman lasten asemaan.

Lue lisää
Veera Hugin unelmana on Eurooppa, jossa seurakunnat ovat eläviä ja yhteiskunnallisesti vaikuttavia.

Eurooppa vei Veeran sydämen

Tellus-lähetyskonferenssin puhujavieras Veera Hug on löytänyt lähetystehtävänsä Euroopasta. Hän unelmoi elävistä ja kasvavista seurakunnista, jotka vaikuttavat myös yhteiskunnallisesti.

Lue lisää

Tule kummiksi Udaipurin lapsille

Aloitimme kummilapsityön uudella alueella Intian Udaipurin slummeissa. Köyhimpien perheiden lasten osana on tehdä raskasta työtä, kuten kerätä romua ja roskia sen sijaan, että he pääsisivät kouluun.

Lue lisää
Fida tekee jo yhteistyötä EU-CORD-jäsenjärjestöjen kanssa muun muassa Irakissa

Fida liittyi EU-CORD-verkostoon

Fida liittyi loppuvuodesta kristillisten kehitysyhteistyöjärjestöjen eurooppalaiseen yhteistyöverkostoon. Luvassa on lisää yhteistä oppimista, yhteisiä hankkeita ja yhdessä vaikuttamista.

Lue lisää

Fidan toiminta on ehkäissyt maanviljelijöiden itsemurhia Intiassa

Länsi-intialaisen Mumbain slummit kasvavat ja usein maanviljelijät joutuvat jättämään kotikylänsä lähtiessään kaupunkiin paremman elämän toivossa. Fidan ja paikallisen kumppanin vuosikymmenen kestänyt kylähanke on tuonut suuren muutoksen ja uutta toivoa pienviljelijöille Maharashtran osavaltion köyhissä kylissä. Niistäkin käy muuttoliike Mumbaihin.

Lue lisää