TESTAMENTTILAHJOITUS

Testamenttilahjoitus – toivo ja tulevaisuus maailman lapsille

Fida on vastaanottanut testamenttilahjoituksia vastuullisesti vuosikymmenten ajan. Työmme on laadullisesti valvottua, läpinäkyvää ja turvallista. Sana Fida on latinaa ja tarkoittaa luotettavaa. Juuri luotettavuus on tärkeä arvo, kun palvelemme lahjoittajia.

Testamenttilahjoituksellasi vaikutat siihen, millä tavalla perintösi jää vaikuttamaan toisten ihmisten elämään ja voi saada aikaan pysyvää muutosta.  Kokemuksesta tiedämme, että testamentti Fidalle kantaa pysyvää hedelmää vuosiksi ja vuosikymmeniksi eteenpäin.

Testamenttilahjoituksellasi tuot toivon ja tulevaisuuden maailman lapsille

Toimimme yhteistyössä paikallisen helluntaiseurakunnan tai muun kristillisen kirkon tai järjestön kanssa.  Avun perillemenosta vastaa kutsumustietoinen ja ammattitaitoinen henkilöstö. Olemme osa maailmanlaajuista verkostoa, jonka kautta voimme olla avuksi paikallisia voimavaroja hyödyntäen. Yhdessä kumppaniemme kanssa rakennamme maailmaa, jossa jokaisella ihmisellä on toivo ja tulevaisuus.

Ohjaamme lahjoituksestasi saadut varat luotettavasti sinne, missä avun tarve on suurin. Voit halutessasi nimetä kohteen, johon haluat testamenttisi osoittaa. Työmme keskiössä ovat lapset ja nuoret sekä kaikki muut  haavoittuvassa asemassa elävät ihmiset. Teemme työtämme lähimmäisenrakkauden innoittamana.

Tee arvojesi mukainen päätös

Testamentti eli jälkisäädös takaa henkilökohtaisen tahdon täyttymisen ja kertoo, mitä testamentin tekijä haluaa omaisuudelleen tehtävän hänen kuolemansa jälkeen. Testamentilla voi jättää omaisuutensa tai osan siitä myös yleishyödylliseen tarkoitukseen.

Testamenttilahjoitus kannattaa tehdä ajoissa,  ja sitä voi muuttaa milloin tahansa olosuhteiden muuttuessa.

Kaikkea omaisuutta ei tarvitse testamentata samaan kohteeseen, vaan osatestamentin kautta on mahdollista määrittää esimerkiksi arvoesineistä, rahasummasta, henkivakuutuksesta tai omaisuudesta, jonka tahtoo kuolematilanteessa antaa tietylle taholle. Testamenttilahjoitus ei siis koske välttämättä kaikkea omaisuutta.

”Itse olen saanut elää hyvän ja rikkaan elämän. Toivon, että omaisuuteni käytettäisiin uuden sukupolven hyväksi, elämän jatkumiseen.” – Testamenttilahjoittaja Helmi

Kuinka Fida palvelee sinua testamenttilahjoituksissa?
  • Voit jättää Fidalle itsetehdyn testamentin, mutta palvelemme sinua tarvittaessa myös lakitoimiston kautta ilman lisäkuluja.
  • Säilytämme turvallisesti kaikki lahjakirjat ja testamentit.
  • Kunnioitamme lahjoittajan tahtoa varojen kohdentamisessa.
  • Kunnioitamme lahjoittajan yksityisyyttä ja pidämme tiedot luottamuksellisina.
  • Fida palvelee myös kuolinpesän selvityksissä, hautajaisjärjestelyissä ja omaisuuden realisoinnissa niillä paikkakunnilla, joissa Fida secondhand -myymälät sijaitsevat.

Ota rohkeasti yhteyttä – kaikissa testamenttiasioissa sinua palvelee Jyrki Palmi: 050 4777 570 tai testamentti@fida.fi

Tilaa ilmainen testamenttiopas

Jätä yhteystietosi ja tilaa ilmainen testamenttiopas. Testamenttioppaasta saat lisätietoa testamenttilahjoittamisesta sekä työstämme. Oppaasta löydät myös neuvoja siihen, mitä testamentin teossa kannattaa ottaa huomioon, miksi se kannattaa tehdä ja kuinka se tehdään oikein lakia noudattaen.