Ilosanoma kaikille kansoille

Lähetystyö tänään

Fida toimii paikallisseurakuntien kasvun ja lähetystyön tukena 47 maassa Aasiassa, Itä-Afrikassa ja Euroopassa. Tavoitteemme on istuttaa uusia seurakuntia saavuttamattomien kansojen pariin, tukea kumppaniseurakuntiamme niiden oman lähetystyön käynnistämisessä ja antaa seurakunnille työkaluja tavoittaa lapsia ja nuoria. Tulevina vuosina erityinen painopiste on suurkaupunkien seurakuntatyön tukemisessa.

Lähetystyötä teemme yhdessä Suomen helluntaiseurakuntien kanssa.

Eurooppa

Fidan työ Euroopassa suuntautuu Länsi-Euroopan, Baltian, Balkanin ja Venäjän lisäksi Turkkiin ja Israeliin. Työtä tehdään 21 maassa 73 työntekijän ja useiden konsulttien voimin.

Alueella työmme piirissä on noin 22 saavuttamatonta kansanryhmää.

Euroopan lähetystyöhön liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä aluejohtaja Riku Turuseen.

Lue lisää 
 

Aasia

Aasian alueella toimimme 15 maassa. Alueella työskentelee 49 työntekijää: 17 kehitysyhteistyössä ja 32 lähetystyössä, joista 12 oman toimensa ohessa ns. globaalina ammattilaisena.

Aasiassa työmme piirissä on noin 25 saavuttamatonta kansanryhmää.

Aasian lähetystyöhön liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä aluejohtaja Ruut Monoseen.

 

 

Itä-Afrikka

Suomen helluntaiseurakunnilla on Itäisessä Afrikassa pitkä lähetyshistoria: esimerkiksi Keniassa lähetystyö on alkanut jo vuonna 1949. Fidan kumppanuudet maanosan helluntaikirkkojen kanssa ulottuvatkin jopa vuosikymmenten ajalle. Fidan lähetystyön ohjelma toimii Itä-Afrikassa viidessä maassa.

Alueen lähetystyöhön liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä aluejohtaja Anne Haveriseen.

Lue lisää 
 

Lahjoita lähetystyöhön