Medialle

Fidan asiantuntijat maailmalla ja Suomessa ovat median haastateltavissa. Olemme ainoa suomalainen järjestö, jolla on henkilökuntaa Pohjois-Koreassa. Teemme työtä myös monissa muissa hauraissa valtioissa kuten Irakissa, Pakistanissa ja Kongon demokraattisessa tasavallassa.

Toimitukset saavat meiltä käyttöönsä myös kuva- ja videomateriaalia eri puolilta maailmaa.

Annamme mielellämme taustatietoa ja haastatteluja ja osallistumme keskusteluun Fidan toimialoihin liittyvistä teemoista.

Esimerkkejä teemoista:

  • kristillinen lähetystyö: Suomen helluntaiseurakuntien lähetystyö, kansainvälisen helluntailiikkeen kasvu, etelän kumppanikirkkojen oma lähetystyö, lähetystyö ja uskontojen kohtaaminen, uskonnonvapauskysymykset, suomalaiset ulkomailla
  • suomalaisten kansalaisjärjestöjen kehitysyhteistyö: lapsen oikeudet, naisten tasa-arvo, vammaisten henkilöiden asema, koulutus, ilmastonmuutos ja ympäristökysymykset, kehityspolitiikka Suomessa, uskonnollistaustaisten järjestöjen kehitysyhteistyö, kirkot yhteiskunnallisina vaikuttajina, etelä-etelä-yhteistyö, globaalikasvatus kouluissa
  • humanitaarinen apu: katastrofiapu ja -keräykset akuuteissa kriiseissä, toiminta kriisialueilla, humanitaarisen avustustyön periaatteet, pakolaisuus
  • kierrätys ja kirpputoritoiminta: kierrätykseen ja eri tuoteryhmiin liittyvät trendit, tekstiilien kierrätys ja ylijäämätekstiilien haasteet, kierrätyksen ja kirpputoritoiminnan kehitys Suomessa, eettinen kuluttaminen, Fida-myymälöiden toiminta 15 paikkakunnalla.

 

Löydät meidät myös Twitteristä, Facebookista, Instagramista ja LinkedInistä.

Jos etsit haastateltavaa tai jutunaiheita, ota yhteyttä viestintään:

Kirsi Koski-Kujala

040 186 5914

Viestintäpäällikkö. Mediasuhteet, juttuvinkit.

Hannu Happonen

Viestinnän suunnittelija, Afrikka, Lähi-itä ja Keski-Aasia. Asemapaikkana Uganda. Ole yhteydessä Hannuun, jos etsit haastateltavia tai juttuvinkkejä alueelta, tai olet lähdössä toimittajamatkalle.

Ninarose Maoz

Suomi +358 50 4683677 (myös WhatsApp) // Nepal +977 980 824 5480

Viestinnän suunnittelija, Aasia. Asemapaikkana Nepal. Ole yhteydessä Ninaroseen, jos etsit haastateltavia tai juttuvinkkejä alueelta, tai olet lähdössä toimittajamatkalle.

Päivi Simi-Kim

040 532 9325

Kehitysyhteistyötiedottaja. Fidan kehitysyhteistyöohjelmasta tiedottaminen, mediasuhteet.