Lähetystehtävä on vielä kesken

Lähetystyö on koko seurakunnan tehtävä

Seurakunnan tehtävä on lähettää ihmisiä lähetystyöhön. Fida tarjoaa lähteville koulutusta, auttaa lähtemiseen ja lähetystehtävän toteuttamiseen liittyvissä käytännön järjestelyissä ja tarjoaa esimies- ja tukiverkoston paikan päällä tehtävään työhön.

Monta tapaa lähteä

Fidan kautta lähetystyöhön lähtee vuosittain satoja ihmisiä. Lähetystyötä tehdään monimuotoisesti monella mantereella. Tehtävät vaihtelevat aktioista, harjoitteluista aina pitkäaikaiseen lähetystyöhön.

Raamattu- ja teologiaopinnot luovat vakaan pohjan lähetystyöhön.

Lue lisää koulutuksistamme 
 

Tie lähetystyöntekijäksi

Haluatko elää eri kulttuurista olevien ihmisten kanssa? Haluatko oppia, mitä on olla Jeesuksen seuraaja? Mitä lähetystehtävä tarkoittaa sinulle henkilökohtaisesti? Me voimme auttaa sinua löytämään oman paikkasi lähetystyössä.

Lue lisää 
 

Kutsumustyöhön ulkomaille

Ihmistä, joka muuttaa ulkomaille toteuttamaan lähetystehtävää oman työn ohella kutsutaan teltantekijäksi. Voit olla yrittäjä, opiskelija tai eläkeläinen.

Lue lisää 
 

Tehtävä on vielä kesken

Jeesus tuli heidän luokseen ja puhui heille näin: ”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.” Matt. 28:18-20

 

Kokeile lähetystyötä lyhytaikaisissa tehtävissä