Monta tapaa tehdä lähetystyötä

Lähetystyö on koko seurakunnan tehtävä

Seurakunnan tehtävä on lähettää ihmisiä lähetystyöhön. Fida tarjoaa lähteville koulutusta, auttaa lähtemiseen ja lähetystehtävän toteuttamiseen liittyvissä käytännön järjestelyissä ja tarjoaa esimies- ja tukiverkoston paikan päällä tehtävään työhön.

Tutustu lähetystyöhön

Tutustu lähetystyöhön Suomessa tai ulkomailla

Fidan kautta lähetystyöhön lähtee vuosittain ihmisiä eripituisille jaksoille.  Lähetystyötä tehdään monimuotoisesti monella mantereella. Tehtävät vaihtelevat aktioista, harjoitteluista aina pitkäaikaiseen lähetystyöhön.

Raamattu- ja teologiaopinnot luovat vakaan pohjan lähetystyöhön.

Lue lisää koulutuksistamme  
 

Tehtävä on vielä kesken

Jeesus tuli heidän luokseen ja puhui heille näin: ”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.” Matt. 28:18-20

 

Kokeile lähetystyötä lyhytaikaisissa tehtävissä

Pitkäaikaiseen lähetystyöhön

Pitkäaikainen lähetystyö

Haluatko elää eri kulttuurista olevien ihmisten kanssa? Haluatko oppia, mitä on olla Jeesuksen seuraaja? Mitä lähetystehtävä tarkoittaa sinulle henkilökohtaisesti? Me voimme auttaa sinua löytämään oman paikkasi lähetystyössä.

Lue lisää 
 

Globaalina ammattilaisena kutsumustyöhön ulkomaille

Globaaliksi ammattilaiseksi kutsutaan henkilöä, joka muuttaa ulkomaille työn, opiskelun tai muun syyn perässä, ja seurakunnan siunaamana toteuttaa kutsumustaan kristittynä siellä missä on. Aiemmin käytimme termiä ”teltantekijä”.

Lue lisää 
 

Lue lisää lähetystyöstä

Fidan kautta lähetetyt helluntaiseurakuntien lähetit työskentelevät noin 30 maassa. Tavoitteemme on istuttaa uusia seurakuntia saavuttamattomien kansojen pariin, tukea kumppaniseurakuntiamme niiden oman lähetystyön käynnistämisessä ja antaa seurakunnille työkaluja tavoittaa lapsia ja nuoria.

Lue lisää Fidan tekemästä lähetystyöstä 
 

Muita tapoja tehdä lähetystyötä