Aktio = lyhytaikainen lähetysmatka

Aktio ‒ lähetystyötä dynaamisimmillaan

Aktiolla tarkoitetaan yleensä 1‒4 viikkoa kestäviä evankelioimis­-, palvelu-­, rukous-­ ja opetusmatkoja. Kaikilla ryhmillä tulee olla nimetty tiiminjohtaja. Aktiotyön lähtökohtana on Jumalan rakkaus ja armo meitä kohtaan. Meidät laittaa liikkeelle tieto siitä, että jokaisella on oikeus kuulla sanoma Jeesuksesta. Fidan aktio järjestetään aina yhteistyössä lähettävän seurakunnan sekä vastaanottavan paikallisen yhteistyökumppanin ja/tai Fidan lähetystyöntekijän kanssa.

 

Seuraava aktiotyön johtajuuskoulutus tammikuussa 2023

Seuraava aktiotyön johtajuuskoulutus järjestetään tammikuussa 2023. Infoamme tästä lähempänä enemmän. Mikäli tarvitset infoa, tukea tai materiaalia, ota rohkeasti yhteyttä.

 

Lisätietoja: juha.lehtonen@fida.info

Ilmoittaudu johtajuuskoulutukseen täällä 
 

Eurotour 22 x IMPACT Ranska

Eurotour X Impact France on kymmenen päivän lähetysmatka Ranskaan, mihin osallistuu satoja nuoria ja nuoria aikuisia ympäri Eurooppaa. Suomen noin 30 hlön tiimi valmistautuu parhaillaan kesän koitokseen. Kiitos, kun muistat aktiota rukouksin.

Seuraa Eurotouria instagramissa  @eurotour22

Lue lisää Eurotourista 
 

Kotimaan aktiot

Aktio kotimaassa on hieno mahdollisuus evankelioinnille. Suomessa järjestetään vuosittain isompia ja pienempiä aktioita, joista monet liittyvät tapahtumiin ja kampanjoihin. Aktiot järjestetään aina yhteistyössä paikallisten seurakuntien kanssa.

Ilmoita tulossa oleva kotimaan aktio tästä 
 

Aktiojohtajalle

Näin haet tiimillesi aktiopaikkaa

"Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainutsyntyisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen...

vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa vaan sitä varten, että maailma pelastuisi hänen kauttaan"

1. Aktiosta päätetään seurakunnassa

Kun tiimi haluaa lähteä aktioon, lähtemisestä päätetään ensin omassa seurakunnassa.

3. Lähtöpäätös

Lopullinen päätös aktion toteutumisesta tehdään tiiminjohtajan ja Fidan sekä kohdemaan yhteyshenkilön kesken.