Aktio = lyhytaikainen lähetysmatka

Mullistamme vuosittain satojen nuorten maailman aktiotyön kautta. Olisitko sinä yksi heistä?

Mullistamme vuosittain satojen nuorten maailman aktiotyön kautta. Olisitko sinä yksi heistä?

Aktio ‒ lähetystyötä dynaamisimmillaan

Aktiotyön lähtökohtana on Jumalan rakkaus ja armo meitä kohtaan. Meidät laittaa liikkeelle tieto siitä, että jokaisella on oikeus kuulla sanoma Jeesuksesta. Fidan aktio järjestetään aina yhteistyössä lähettävän seurakunnan sekä vastaanottavan paikallisen yhteistyökumppanin ja/tai Fidan lähetystyöntekijän kanssa. Aktiolla tarkoitetaan yleensä  1‒4 viikkoa kestäviä evankelioimis­-, palvelu-­, rukous-­ ja opetusmatkoja. Kaikilla ryhmillä tulee olla nimetty tiiminjohtaja.

Yksi ensimmäisiä tehtäviämme oli jakaa ruokaa kaupungin vähäosaisille. Suomessa en ole kohdannut vastaavaa hätää ja toisaalta saanut olla niin konkreettisesti auttamassa ihmisiä. Seuraavan aamun rukoushetki oli erilainen kuin aiemmin – sydäntäni oli särjetty niiden ihmisten tähden, jotka ovat tuossa yhteiskunnassa unohdettuja ja näkymättömiä.

Aktio, eli ryhmässä tehty lyhyt lähetystyömatka, on hyvä keino kokeilla lähetystyötä. Ryhmä antaa rohkeutta, ja siinä luotu yhteys kantaa vielä vuosienkin päähän. Vieraan maan kristittyjen kanssa rinnakkain työn tekeminen on rakkautta yli rajojen. Aktiomatkan jälkeen kannat tapaamiasi ihmisiä sydämessäsi ehkä lopun elämäsi.

Kotimaan aktiot

Ota yhteyttä ja lähde mukaan viemään ilosanomaa!

  • Himos-Aktio Juhannus 22.-25.6.2023, Jämsä. Lisätietoja: Päivi Nironen, himosaktio@gmail.com, 050 3092974
  • Himos-Aktio Iskelmä 29.6.-2.7.2023, Jämsä. Lisätietoja: Päivi Nironen, himosaktio@gmail.com, 050 3092974
  • Himos-Aktio Jysäri 6.-9.7.2023, Jämsä. Lisätietoja: Päivi Nironen, himosaktio@gmail.com, 050 3092974
  • Hilla-aktio 27-30.7. Ivalossa. Lisätietoja: Miika Hokkanen, 040 1630850

Aktio kotimaassa on hieno mahdollisuus evankelioinnille. Suomessa järjestetään vuosittain isompia ja pienempiä aktioita, joista monet liittyvät tapahtumiin ja kampanjoihin. Aktiot järjestetään aina yhteistyössä paikallisten seurakuntien kanssa.

Ilmoita tulossa oleva kotimaan aktio tästä 
 

IMPACT Benelux

What if you could use one week of your life to impact the eternity of the youth in Belgium, Netherlands and Luxembourg? No matter if you are the boldest gospel preacher or you have never shared about Jesus before, God can use you to spread the best news on the planet in countries that desperately needs it.

Lisätietoja: Impact Benelux

Katso esittelyvideo 
 

Valmennusaktio 2024

Valmennusaktio vie seurakuntien uuden lähetyssukupolven kasvattajat paikan päälle syttymään lähetystyöstä ja opettelemaan aktiomatkan järjestämistä.

Seuraava valmennusaktion kohde julkaistaan syyskuussa 2023

Lisätietoja: juha.lehtonen@fida.info

Ota yhteyttä 
 

Aktiotyön johtajuuskoulutus tammikuussa 2024

Tervetuloa mukaan aktiotyön johtajuuskoulutukseen! Tiivis 24 tunnin koulutus (pe-la) valmistaa tiimien johtajia aktiotyöhön ja innostaa lyhytaikaiseen lähetystyöhön. Pian luvassa päivän tarkempi ohjelma, joten pysy linjoilla.

Lisätietoja: juha.lehtonen@fida.info

 

Aktiojohtajalle

Näin haet tiimillesi aktiopaikkaa

"Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainutsyntyisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen...

vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa vaan sitä varten, että maailma pelastuisi hänen kauttaan"

1. Aktiosta päätetään seurakunnassa

Kun tiimi haluaa lähteä aktioon, lähtemisestä päätetään ensin omassa seurakunnassa.

3. Lähtöpäätös

Lopullinen päätös aktion toteutumisesta tehdään tiiminjohtajan ja Fidan sekä kohdemaan yhteyshenkilön kesken.