Aktio = lyhytaikainen lähetysmatka

Aktio - lähetystyötä dynaamisimmillaan

Aktiolla tarkoitetaan yleensä 1-4 viikkoa kestäviä evankelioimis­-, palvelu-­, rukous-­ ja opetusmatkoja. Kaikilla ryhmillä tulee olla nimetty tiiminjohtaja. Aktiotyön lähtökohtana on Jumalan rakkaus ja armo meitä kohtaan. Meidät laittaa liikkeelle tieto siitä, että jokaisella on oikeus kuulla sanoma Jeesuksesta. Fidan aktio järjestetään aina yhteistyössä lähettävän seurakunnan sekä vastaanottavan paikallisen yhteistyökumppanin ja/tai Fidan lähetystyöntekijän kanssa.

 

Ilmoittaudu Tiiminjohtajakoulutukseen!

Tiiminjohtajakoulutus 16.-17.2.2018

Tiiminjohtajakoulutus on 24 h intensiivikurssi jokaiselle, joka haluaa toimia aktiotiimin johtajana. Koulutus järjestetään Lautsian lomakeskuksessa (www.lautsia.fi). Osallistumismaksu 50 € (sis. täysihoidon).
  • Osallistujilta vaaditaan seurakunnan johdon tuki toimia aktiotiimin johtajana. Kirjoita tähän suosittelijan nimi, asema seurakunnassa ja yhteystiedot.

Näin haet tiimillesi aktiopaikkaa

Valmennusaktio

Valmennusaktio on viikon intensiivikoulutus aktiotyöstä ulkomailla. Vuosittain järjestettävä valmennus on ensisijaisesti tarkoitettu seurakuntien aktiotyön ja/tai nuorisotyön vastuuhenkilöille. Vuonna 2018 kohteena on Saksan Mannheim. Mikäli haluaisit mukaan vuoden 2019 Valmennusaktioon, ota yhteyttä: juha.lehtonen@fida.fi