Aktio = lyhytaikainen lähetysmatka

Aktio ‒ lähetystyötä dynaamisimmillaan

Aktiolla tarkoitetaan yleensä 1‒4 viikkoa kestäviä evankelioimis­-, palvelu-­, rukous-­ ja opetusmatkoja. Kaikilla ryhmillä tulee olla nimetty tiiminjohtaja. Aktiotyön lähtökohtana on Jumalan rakkaus ja armo meitä kohtaan. Meidät laittaa liikkeelle tieto siitä, että jokaisella on oikeus kuulla sanoma Jeesuksesta. Fidan aktio järjestetään aina yhteistyössä lähettävän seurakunnan sekä vastaanottavan paikallisen yhteistyökumppanin ja/tai Fidan lähetystyöntekijän kanssa.

 

Seuraava aktiotyön johtajuuskoulutus huhtikuussa 2022

Aktiotyön johtajuuskoulutus on siirretty huhtikuulle.

Seuraava aktiotyön johtajuuskoulutus  on 8.-9.4.2022
ilmoittaudu koulutukseen ja tule mukaan.

Lisätietoja: juha.lehtonen@fida.info

Ilmoittaudu johtajuuskoulutukseen täällä 
 

Eurotour 22 x IMPACT Ranska

Eurotour X Impact France on kymmenen päivän lähetysmatka Ranskaan, mihin osallistuu satoja nuoria ja nuoria aikuisia ympäri Eurooppaa. Sinulla on nyt mahdollisuus hakea Suomesta lähtevään 50 hengen aktiotiimiin. Tämä lähetysmatka on sinulle, joka olet 14-29 -vuotias ja valmis seikkailuun!

Hae mukaan 15.2. mennessä.

Lue lisää ja hae mukaan 
 

Liity mukaan uuden sukupolven lähetysilmiöön

Heinäkuussa 2021 lähdemme yhdessä liikkeelle, toimimme tiimeissä, kohtaamme ihmisiä, palvelemme lähimmäisiä ja kerromme Jeesuksesta kadun toisella puolella, naapurimaassa tai maailman äärissä. Emme tiedä kaikkia yksityiskohtia, mutta se ei estä meitä seuraamasta Jumalan kutsua eikä noudattamasta Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä.

Projektin toteutuksen ensisijainen tapa on aktio Suomessa välillä 9.7.- 31.7. Kutsumme siihen kaikkia tiimejä. Toissijaisesti sellaiset tiimit, jotka kokevat Jumalan edelleen kutsuvan heitä muualle maailmaan, saavat jatkaa aktion suunnittelua. Jokaisella tiimillä tulee kuitenkin olla vaihtoehtoisia tapoja toteuttaa koko aktio Suomessa, jos viime hetkellä kohdemaa sulkeutuukin.

The Legacy Project 
 

Aktiojohtajalle

Näin haet tiimillesi aktiopaikkaa

"Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainutsyntyisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen...

vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa vaan sitä varten, että maailma pelastuisi hänen kauttaan"

1. Aktiosta päätetään seurakunnassa

Kun tiimi haluaa lähteä aktioon, lähtemisestä päätetään ensin omassa seurakunnassa.

3. Lähtöpäätös

Lopullinen päätös aktion toteutumisesta tehdään tiiminjohtajan ja Fidan sekä kohdemaan yhteyshenkilön kesken.