Aktio = lyhytaikainen lähetysmatka

Ilmoittaudu aktiotyön online-johtajuuskoulutukseen 16.-17.4.2021

Aloitamme perjantaina klo 18:00 yhteisellä rukous- ja ylistysillalla. Lauantai on varsinainen koulutuspäivä (10:00-15:00), jolloin keskitymme niin aktiotyön perusteisiin kuin ajankohtaisiin kysymyksiin. Saat Zoom-linkin sähköpostiisi, kun ilmoittaudut mukaan 9.4. mennessä. Koulutus on ilmainen.

Ilmoittautumislomake

  • Osallistujilta vaaditaan seurakunnan johdon tuki toimia aktiotiimin johtajana. Kirjoita tähän suosittelijan nimi, asema seurakunnassa ja yhteystiedot.

"Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainutsyntyisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen...

vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa vaan sitä varten, että maailma pelastuisi hänen kauttaan"

Liity mukaan uuden sukupolven lähetysilmiöön

Uuden sukupolven lähetysilmiön ytimessä on ajatus siitä, että jokaisella on tehtävä ja jokainen ympäristö on lähetyskenttä. The Legacy Projectin tavoitteena on mobilisoida uusi sukupolvi vastaamaan Jumalan kutsuun ja Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn lähettämällä heidät lyhytaikaiseen lähetystyöhön kaikkialle maailmaan. Vuonna 2021 tavoitteemme on lähettää 500.

The Legacy Project ei ole järjestö tai organisaatio, vaan liikehdintä. Se leviää ruohonjuuritasolla, eikä sitä ole olemassa ilman sinua ja minua. Kaikki riippuu yhdestä tekijästä: tiiminjohtajista. Me olemme sitoutuneet etsimään, kutsumaan, varustamaan ja valtuuttamaan parhaat tiiminjohtajat.

The Legacy Project 
 

Aktio ‒ lähetystyötä dynaamisimmillaan

Aktiolla tarkoitetaan yleensä 1‒4 viikkoa kestäviä evankelioimis­-, palvelu-­, rukous-­ ja opetusmatkoja. Kaikilla ryhmillä tulee olla nimetty tiiminjohtaja. Aktiotyön lähtökohtana on Jumalan rakkaus ja armo meitä kohtaan. Meidät laittaa liikkeelle tieto siitä, että jokaisella on oikeus kuulla sanoma Jeesuksesta. Fidan aktio järjestetään aina yhteistyössä lähettävän seurakunnan sekä vastaanottavan paikallisen yhteistyökumppanin ja/tai Fidan lähetystyöntekijän kanssa.

 

Näin haet tiimillesi aktiopaikkaa

1. Aktiosta päätetään seurakunnassa

Kun tiimi haluaa lähteä aktioon, lähtemisestä päätetään ensin omassa seurakunnassa.

3. Lähtöpäätös

Lopullinen päätös aktion toteutumisesta tehdään tiiminjohtajan ja Fidan sekä kohdemaan yhteyshenkilön kesken.