Lähetystyö Aasiassa

Suomen helluntaiseurakuntien lähetystyö Aasiassa alkoi vuonna 1928 Tiibetistä. Vuosikymmenien aikana lähetystyötä on tehty monimuotoisesti useassa eri maassa. Aasiassa väestöstä vielä noin 59% kuuluu evankeliumille saavuttamattomiin kansoihin.

Lähetystyö Japanissa

Japani on vanha, kehittynyt ja rikas maa, jolla on vahva oma kulttuuri. Joskus japanilaisen voi olla vaikea ottaa evankeliumia vastaan, sillä kristinusko saatetaan nähdä vieraana, länsimaisena asiana. Kristinusko onkin saanut jalansijaa Japanissa hitaasti. Japanin 127 miljoonan asukkaan joukosta vain alle prosentti on evankelisia kristittyjä.

Lue lisää lähetystyöstä Japanissa 
 

Lähetystyö Thaimaassa

Pääosin buddhalaisessa maassa kristittyjä on vain prosentin verran. Suurin osa kristityistä kuuluu maan etnisiin vähemmistöryhmiin ja sijoittuu kolmeen pohjoiseen provinssiin. Evankelisten kristittyjen määrä on Thaimaassa kasvussa, mutta maassa on silti suuria evankeliumille saavuttamattomia ryhmiä: erityisesti Thaimaan etnisen pääväestön sekä muslimien keskuudessa on vähän kristittyjä. 

Lue lisää lähetystyöstä Thaimaassa 
 

Lähetystyö Papua-Uudessa-Guineassa

Suomalaisella helluntailähetystyöllä on yli 50-vuotinen historia lukuisten heimojen ja kielien maassa. Tok pisin on kehittynyt yhdeksi puhutuimmista kielistä, jota käytetään jo yleisesti koko maassa.  

Lue lisää lähetystyöstä Papua-Uudessa-Guineassa