Ajankohtaista

Tervetuloa Fidan syyskokoukseen 2018

EDIT: Syyskokouksen päivämäärä on muuttunut. Alla ilmoitetun 3.10. sijasta kokous pidetään Fidan toimistolla torstaina 29.11.2018. Lisätietoa myöhemmin.

Fida haluaa toivottaa Teidät sydämellisesti tervetulleeksi yhdistyksen syyskokoukseen keskiviikkona 3.10.2018 Fidan toimistolle, Tulppatie 20, Helsinki.

Kokoukseen ovat tervetulleita Fidan yhdistyksen jäsenet ja yhdistykseen kuulumattomien helluntaiseurakuntien edustajat. Samassa yhteydessä pidetään myös Helluntaikirkon syyskokous. Voit ilmoittautua samalla lomakkeella molempiin syyskokouksiin alla olevasta linkistä.

ILMOITTAUDU 24.9.2018 MENNESSÄ TÄSTÄ

Päivän ohjelma

  • 10:30–        Ilmoittautuminen (Helluntaikirkon ja Fidan kokoukset)
  • 11:00–12:00 Lounas
  • 12:00–14:30 Helluntaikirkon vuosikokous
  • 14:30–15:00 Kahvit, ilmoittautuminen (Fidan kokous)
  • 15:00–16:00 Fidan syyskokous

Fidan yhdistyksen säännöt uudistettiin viime kevätkokouksessa. Uudet säännöt mahdollistavat Fidan syyskokouksen aikaistamisen helluntaiseurakuntien yhteisten Syyspäivien läheisyyteen ja kokousasialista on hieman muuttunut. Käsiteltäviä asioita syyskokouksen asialistalla on nyt sääntömääräisinä asioina hallituksen jäsenten erovuorot sekä keskustelu toimintasuunnitelmasta 2019. Näiden lisäksi asialistalla on kannatusjäsenyyteen liittyvät maksut. Uusien sääntöjen puitteissa Fidan on mahdollista jatkossa ottaa käyttöön kannatusjäsenyys, jonka kautta yksityishenkilöt tai yritykset voivat tukea Fidan toimintaa ja samalla saavat Fida-lehden kannatusjäsenetuna. Varsinaisten jäsenten rooli säilyy ennallaan. Kokousmateriaali postitetaan seurakuntiin lähiaikoina.

Jäsenseurakunnat valtuuttavat edustajansa täyttämällä valtakirjan. Kaikkia osallistujia pyydetään ottamaan henkilöllisyystodistus mukaan tilaisuuteen.

Lisätietoja yhdistyksen jäsenyydestä, kokouksen materiaaleista tai yhdistyksen säännöistä voi kysyä toiminnanjohtajan assistentilta: hanna.vaara(at)fida.info tai 040 356 5961.

Olemme kiitollisia seurakuntien aktiivisuudesta yhdistyksen asioissa!

Huomioithan, että ilmoittautumisesta muodostuu väliaikainen rekisteri Fidan ja Helluntaikirkon yhteiskäyttöön syyskokoustapahtuman ruokailun toteuttamista varten. Tutustu Fidan yhdistyksen jäseniä koskevaan tietosuojaselosteeseen tästä ja Helluntaikirkon tietosuojaselosteeseen tästä.