Yhdessä Raamattua kääntämässä

Raamatunkäännöstyö on moniammatillista. Varsinaisten kielitieteilijöiden ohella käännöstyössä tarvitaan monenlaisia osaajia. Tämän ovat huomanneet myös lähetystyöhön valmistautuvat Hanna ja Markus Lehtinen, joita Wycliffe Raamatunkääntäjät parhaillaan valmentaa. Tähtäimessä siintää työ Etiopiassa.

Lue lisää
Tummatukkainen tyttö sininen koulureppu selässä seisoo selin kameraan.

Lähetystyötä oman alansa ammattilaisena

Lähetystyötä voi tehdä monella tapaa, myös omaa ammatillista osaamistaan hyödyntäen. Uudenlaisesta lähetystyön muodosta on mahdollista päästä kuulemaan ja keskustelemaan 28. elokuuta järjestettävässä Fidan webinaarissa, jota luotsaavat Sofia ja Jani-Matti Korpela. Webinaari on suunnattu opettajille ja muille opetusalan ammattilaisille. Ilmoittautuminen siihen on 25.8. mennessä.

Lue lisää
Etiopialainen pieni poika raidallisessa paidassa nojaa seinään kirjoja kainalossaan.

Pyhäkoulukirjojen uudet käännökset tuovat valoa Etiopian lapsille

Raili Väisäsen ja Mirjami Ylenius-Kuosmasen maailmanlaajuiseksi levinnyt opetustyö alkoi Keniasta vuosikymmeniä sitten, ja monien vaiheiden jälkeen etenee myös naapurimaassa Etiopiassa. Lapsityön pioneerien kirjoittamien pyhäkoulun opetuskirjojen uudet kieliversiot ovat valmistumassa Etiopian helluntaiseurakuntien käyttöön.

Lue lisää