EVÄÄT ELÄMÄÄN 2020

Anna Burundin köyhimmille heidän jokapäiväinen leipänsä 

Burundissa elävän batwa-heimon ahdinko on sanoinkuvaamatonta. He kärsivät äärimmäisen köyhyyden lisäksi sydäntä särkevästä syrjinnästä.  

Batwat syövät yleensä vain kerran päivässä – jos ovat onnekkaita. On kuitenkin yleistä, että he saavat aterian vain 2–3 päivän välein. 

Tukemalla Eväät elämään -kampanjaa autat taltuttamaan batwojen vatsoja jäytävän nälän ja toteuttamaan batwalasten haaveen koulutielle pääsystä. 

Ole ihmeidentekijä! Lahjoita tai järjestä keräystempaus. 

Auta Burundin köyhimpiä - Lahjoita

Tutustu kampanjaan

Tätä on äärimmäinen köyhyys 

Burundin alkuperäiskansoihin kuuluvan batwa-heimon parissa näkee, mitä köyhyys todella on. He eivät omista juuri mitään. 

Nälkä on jokapäiväinen vieras. Sairastuessa on vain toivottava parasta, sillä lääkäriin pääseminen on mahdotonta. Kouluun pääseminen on vain kaukainen haave. 

Lue lisää 
 

3 päivää seuraavaan ateriaan 

Miltä tuntuisi tietää, että seuraavaa ateriaa voi joutua odottamaan kolme päivää?  

Burundin Batwat tietävät. He tietävät myös miltä tuntuu, kun lapset lakkaavat hymyilemästä ja muuttuvat apaattisiksi, koska heidän on nälkä.  

Lue lisää 
 

Näin tukesi auttaa Burundissa 

Sinä voit auttaa, että yhä useampi batwa pystyy tarjoamaan lapsilleen ruokaaTukesi avulla yhä useamman batwaperheen pihalla kuopsuttelee kanoja, ja maapalstalla kasvaa kassavaa ja muita vihanneksia. Batwalasten kaukainen haave toteutuu tuellasi – he pääsevät kouluun. 

Lue lisää 
 

Tule mukaan!

Ilmoita seurakuntasi ihmeidentekijöiden joukkoon!

Tehdäksemme Eväät elämään -kampanjaan osallistumisen seurakunnille mahdollisimman helpoksi, tarjoamme valmiit materiaalit kampanjan toteuttamiseksi. Edellisten vuosien tapaan tarjoamme keräyksen avuksi lippaat, liivit, esitteen, julisteen ja sähköisen materiaalipankin.

Eväät elämään -keräyksen toteuttamiseen on monia hienoja tapoja, kuten hyväntekeväisyyskonsertin tai lähetyslounaan järjestäminen. Myös kolehdin kerääminen seurakunnassa on upea tapa tukea kampanjaa.

Varsinaiset lipaskeräyspäivät ovat 4.-17.5.2020, mutta keräyksen voi toteuttaa myös muuna sopivana ajankohtana.

Ilmoita seurakuntasi mukaan kampanjaan jo tänään!

Ilmoittaudu 
 

Materiaalipankki

Eväät elämään -kampanjan materiaalit ovat jälleen tänä vuonna saatavilla ladattavassa muodossa. Kampanjamateriaaleihin kuuluu muun muassa videoita, PowerPoint-esityksiä ja tapahtumamateriaaleja.

Seuraa sivua, sillä se päivittyy kampanja lähestyessä.

Materiaaleihin