PYSÄYTÄ PAINAJAINEN

Auta lapsia konfliktialueilla!

Auta lapsia konfliktialueilla!

Lahjoita konfliktialueiden lapsille

Psykososiaalista tukea ja koulutusta kärsineille lapsille

Fidan Eväät elämään 2018 -kampanja kerää varoja sodasta kärsineiden lasten hyväksi Lähi-idässä ja Afrikassa. Yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa suojelemme lapsia konfliktien seurauksilta. Osallistumalla tuet monen paljon kärsineen lapsen toipumista ja koulunkäyntiä – autat pysäyttämään painajaisen. Lahjoita tai järjestä keräystempaus!

 

Tutustu keräyskohteisiin

Turvallinen lapsuus Irakin lapsille

Irakin kurdialueen lapset ovat eläneet vuosia konfliktin keskellä. Peräti neljäsosa maan lapsista elää väkivallan uhassa ja kolme miljoonaa lasta on jäänyt pois koulusta.
Fida on tehnyt Irakissa työtä lasten psykososiaalisen hyvinvoinnin eteen. Pitkäaikaisena tavoitteena on mahdollistaa lapsille turvallinen koulutie ja mahdollisuus olla lapsia. Rakennusten jälleenrakennus on tärkeää, mutta yhtä tärkeää on murtuneiden mielien ja kadonneen toivon jälleenrakennus.

Lue lisää 
 

Kongon unohdetut lapset

Kongon demokraattisessa tasavallassa, unohdetun konfliktin keskellä, elää yli kaksi miljoonaa lasta, jotka ovat joutuneet pakenemaan kodeistaan. Lapset kärsivät aliravitsemuksesta, turvattomuudesta ja monilta puuttuu mahdollisuus käydä koulua.

Fida on tukenut lasten hyvinvointia pakolaisleireillä, ja keskittyy tulevaisuudessa lasten oikeuksien toteutumiseen poikkeusoloissa. Autamme kaikista heikoimmassa asemassa olevia lapsia kouluun.

Lue lisää 
 

Kampanjan materiaalit

Eväät elämään -kampanjan seurakunta- ja lehdistömateriaalit löytyvät täältä.