Ajankohtaista

Lielahdessa juhlittiin uutta Fida lähetystoria

Tampereen Lielahteen avattu Fida lähetystori sai asiakkailta paljon kiitosta.

Myymälänhoitaja Rauha Davidsson tunnustaa jännittäneensä ennen avajaispäivää. Ehditäänkö myymälä saada kuntoon, saadaanko riittävästi tavaraa myyntiin, löytävätkö asiakkaat myymälän ja mikä on heidän ensireaktionsa?

HYVÄÄ TEKEVIÄ LÖYTÖJÄ!
Fida lähetystori Lielahti
Possijärvenkatu 2, 33400 Tampere
avoinna ma-pe 10–19, la 10–16
puhelin (03) 715 6337
ilmainen noutopalvelu
seuraa Facebookissa

Avajaispäivä oli täysosuma. Oven takana oli aamulla jono, ja asiakkaat toivottivat uuden Fida lähetystorin lämpimästi tervetulleeksi Lielahteen.

– Saimme tosi paljon hyvää palautetta. Asiakkaat sanoivat, että liike on hieno ja hintataso ja asiakaspalvelu hyvä. Tuli mukava fiilis, kertoo myymälänhoitaja Rauha Davidsson kiitollisena.

Tilan tuntua

Myymälässä on laaja tuotevalikoima vaatteista ja kodintekstiileistä huonekaluihin, kirjoihin ja leluihin. Keräilijät löytävät myös keräily-, antiikki- ja design-tuotteita.

Davidssonin mukaan avajaispäivänä myytiin paljon pientavaraa, ja myös liinavaaterekki tyhjeni nopeaa vauhtia.

Uusi myymälä on kooltaan suuri. Myyntitilaa on noin 400 neliötä, lisäksi on noin 150 neliön varastotilat. Tila on mahdollistanut tuotteiden paremman ja selkeämmän esillepanon.

– Mä tykkään että täällä on tilan tuntua. Me ollaan tarkkaan hiottu yksityiskohtia. Täällä on selkeästi kaikelle oma paikkansa, Davidsson kuvailee myymäläilmettä.

 

Apteekista hyväntekeväisyyskirpputoriksi

Tampereella on kolme Fida lähetystoria. Hervannan myymälä suljettiin joulukuussa, joten Lielahden myymälä tuli sopivaan saumaan.

Uusi Fida lähetystori sijaitsee Lielahden vilkkaalla kauppa-alueella. Autoileville asiakkaille riittää parkkipaikkoja. Vaatelahjoituksia varten myymälän pihalle tulee vaatekeräyslaatikko. Huonekaluja ja muita suuria tavaroita varten on ilmainen noutopalvelu.

Myymälätiloissa toimi aiemmin apteekki. Tiloja on remontoitu joulukuusta asti.

– Apteekin tilat olivat aika erityyppiset, joten tähän piti tehdä melko suuria muutoksia. Nyt tilat ovat avarat ja yhtenäiset, kertoo Fida lähetystorien aluevastaava Juha Rinkinen.

Fida lähetystorien tuotoilla tuetaan työtä kehitysmaiden lähimmäisten, etenkin lasten ja nuorten, hyväksi. Fida International on Suomen helluntaiseurakuntien vuonna 1927 perustama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, jonka työ ulottuu yli 50 maahan ja vaikuttaa miljoonien ihmisten elämään.