Ajankohtaista

Jyrki Palmi Fidan apulaistoiminnanjohtajaksi

Fidan uudeksi apulaistoiminnanjohtajaksi on valittu teologian maisteri (Mth) Jyrki Palmi. Hän siirtyy Fidalle Jyväskylän helluntaiseurakunnan johtajan tehtävistä.

TIEDOTE Julkaisuvapaa

Työssään apulaistoiminnanjohtajana Jyrki Palmi johtaa Fidan seurakuntayhteyksiä ja yksityisvarainhankintaa (pois lukien secondhand -toiminta).

–Odotan työltä paljon kohtaamisia eri ihmisten ja seurakuntien kanssa. En haluaisi jäädä pelkästään työpöydän taakse asioita hoitamaan, vaan verkostoitua mahdollisimman monen seurakunnan kanssa ja pohtia yhdessä, kuinka saisimme lähetystyön uuteen nousuun. Kun työmme on uskottavaa, läpinäkyvää ja tehokasta, niin yksityiset ihmiset kuin hyvää tekevät yrityksetkin haluavat lähteä kanssamme muuttamaan maailmaa paremmaksi, Palmi kertoo.

Jyrki Palmi on toiminut seurakuntatyössä vuodesta 1990 ja tehnyt pitkän lähetystyön jakson Albaniassa ja Unkarissa. Viimeiset kuusi vuotta hän on johtanut Jyväskylän helluntaiseurakuntaa. Hän on toiminut vuodesta 2016 alkaen myös Fidan hallituksessa.

–Kiinnostuin apulaistoiminnanjohtajan tehtävästä, koska se sopii täydellisesti kokemukseeni ja näkyyni. Haluan olla sytyttämässä lähetysnäkyä Suomen seurakunnissa. Paikallistyöni upeassa Jyväskylän helluntaiseurakunnassa tuli vaiheeseen, jossa uuden toimintakeskuksen valmistuessa on luonnollista siirtää vastuu uudelle johtajalle.

Koulutukseltaan Palmi on teologian maisteri Walesin yliopistosta. Hän on suorittanut myös viestinnän, median sekä johtamisen opintoja. Seurakuntatyön lisäksi hänellä on monipuolista kokemusta kristillisestä mediatyöstä sekä luottamustoimista kristillisissä järjestöissä.

Palmi luonnehtii itseään ihmisläheiseksi johtajaksi.

–Olen palvelevan johtajuuden omaksunut persoona. Haluan valtuuttaa ja motivoida muita, ja nähdä heidän loistavan omilla lahjoillaan, Palmi sanoo.

Jyrki Palmi aloittaa tehtävässä elokuussa.

Fidan nykyinen apulaistoiminnanjohtaja Janne Jokisalo keskittyy jatkossa secondhand -toimintaan ketjujohtajana.

Lisätietoa:

Toiminnanjohtaja Harri Hakola, harri.hakola@fida.info, 040 8310112

Fida on suomalainen lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, joka tekee työtä lähes 50 maassa yhdessä paikallisten kumppanien kanssa. Fidan suomalaiset työntekijät ulkomailla ja laaja kumppaniverkosto varmistavat avun tehokkaan ja luotettavan perillemenon.