Ajankohtaista

Ilmoittautuminen vuosikokoukseen 23.9.2020, Fida ja Helluntaikirkko

COVID-19 pandemiasta johtuneet kokoontumisrajoitukset estivät Fida International ry:n ja Suomen Helluntaikirkon vuosikokousten pitämisen keväällä ja vuosikokousasiat siirrettiin syyskokouksen yhteyteen.

Eduskunta on säätänyt tilapäisen lain vuosikokousten siirtämisen ja etäosallistumisen mahdollistamiseksi: https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2020/20200290

Valtakirjat ja ilmoittautuminen etukäteen 21.9. mennessä

Sekä Fidan että Helluntaikirkon kokoukseen ilmoittaudutaan samalla yhteisellä lomakkeella. Valtakirjat on toimitettava etukäteen, viimeistään maanantaina 21.9.

Fidan valtakirjat lähetetään sähköpostilla skannattuna os. hanna.vaara@fida.info tai postitse os. Hanna Vaara, Fida International, Tulppatie 20, 00880 Helsinki.

Suomen Helluntaikirkon valtakirjat lähetetään skannattuna os. toimisto@helluntaikirkko.fi tai postitse os. Suomen Helluntaikirkko, Tulppatie 20, 00880 Helsinki.

Päivän ohjelma 23.9.2020:
Klo 09:00-12:00 Fidan vuosikokous
Klo 12:00-13:00 Omakustanteinen lounas lähiravintoloissa
Klo 13:00-16:00 Helluntaikirkon vuosikokous

Ilmoittautuminen TÄSTÄ

Fidan vuosikokous 

Fidan vuosikokouksessa käsitellään siis yhdistyksen säännöissä määritellyt sekä kevätkokouksen että syyskokouksen asiat. Lisäksi esitetään sääntömuutosta, joka mahdollistaisi etäosallistumisen myös poikkeuslain voimassaolon päätyttyä.

Etäosallistuminen

Vuosikokoukseen voi osallistua myös etänä netissä Zoom-järjestelmän avulla. Zoom toimii joko nettisivulla tai ilmaiseksi ladattavalla sovelluksella tietokoneelle tai matkapuhelimeen. Etäosallistujaksi ilmoittautuneille lähetetään etäohjeet, osallistumislinkki ja salasana. Kokouksen alussa annetaan etäosallistujille ohjeet puheenvuorojen pyytämisestä sekä äänestyksistä. Kokous myös tallennetaan Zoom-järjestelmässä pöytäkirjan tarkistamista varten.

Turvavälit

Paikan päälle saapuvia osallistujia pyydämme huomioimaan, että kokouksessa noudetaan turvavälejä ja osallistujien toivotaan noudattavan hyvää hygieniaa. Valtakirjojen toimittaminen etukäteen lyhentää kontaktiaikaa saapumisen yhteydessä. Kokouksen yhteyteen toimitetaan maskeja ja käsidesiä. Jääthän herkästi kotiin, jos olet riskiryhmässä tai sinulla on flunssan oireita.

TERVETULOA!