Ajankohtaista

Fidan syyskokous pidetään 25.9.2019 Seinäjoella Konferenssikeskus Valkeassa

Fida International ry:n yhdistyksen syyskokous pidetään keskiviikkona 25.9.2019 Seinäjoella. Paikkana on tänä vuonna Konferenssikeskus Valkea, osoitteessa Koulukatu 47, Seinäjoki.

Toivomme, että järjestämällä syyskokouksen samaan yhteyteen Helluntaikirkon syyskokouksen kanssa ja päivää ennen Seinäjoen helluntaiseurakunnassa alkavia Syyspäiviä, voimme helpottaa erityisesti kaukaa matkustavien osallistumista kokoukseemme.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, joita ovat hallituksen jäsenten erovuorot sekä keskustelu toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta kalenterivuodelle 2020 . Tervetuloa keskustelemaan ja vaikuttamaan!

Erovuorossa olevia hallituksen jäseniä ovat Matti Karvinen (Satakunta), Sirpa Korhonen (Kainuu ja Koillismaa), Petri Linna (Uusimaa, Etelä- ja Päijät-Häme) ja Mikko Saukkonen (Pohjanmaa). Lisäksi valitaan Keski-Suomen edustaja Jyrkin Palmin tilalle, joka on jättänyt hallituksen jäsenyyden apulaistoiminnanjohtajan tehtävän myötä. Kokoukseen ovat tervetulleita yhdistyksen varsinaiset jäsenet.

Syyskokoukseen ilmoittautuminen 16.9.2019 mennessä TÄÄLLÄ.

Tervetuloa!

Fidan hallitus

 

Päivän ohjelma:

10.30                Ilmoittautuminen ja valtakirjojen esittäminen

11-12                Lounas

12-13.30            Fidan vuosikokous

13.30-14            Kahvitauko

14-16                Helluntaikirkon vuosikokous