Tilaa kouluvierailu

Tilaa kouluvierailu

Tilaa globaalikasvatusteemainen kouluvierailu tai kysy lisää!

Fidan globaalikasvatuskouluvierailujen teemat liittyvät esimerkiksi lasten oikeuksiin sekä jokaisen lapsen oikeuteen käydä koulua ja elää arkeaan turvallisessa ympäristössä. Vierailun aikana tutustutaan myös siihen, mitä kehitysyhteistyö oikein on ja millaista yhteistyötä eri maissa tehdään. Tuntien aiheisiin sukelletaan videoiden, tarinoiden, pelien ja toiminnallisten tehtävien kautta. Oppitunnit on suunniteltu tukemaan koulujen globaalikasvatusta, ja ne sopivat hyvin myös osaksi monialaisia oppimiskokonaisuuksia.

Kouluvierailut ovat tilattavissa 1. luokasta ylöspäin. Oppitunnilla on aina mukana joko HS Koulupalvelun työntekijä tai Fidan globaalikasvatuksen koordinaattori. Kouluvierailuja tekevät myös Fidan kouluttamat vapaaehtoiset.

Tällä lomakkeella voit kysyä lisätietoja tai tilata globaalikasvatustunnin luokkaasi. Voit antaa useamman mahdollisen ajankohdan vierailulle, jotta varmasti onnistumme löytämään luokallenne sopivan vierailijan. Olemme Sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Lisätietoja saat osoitteesta globaalikasvatus@fida.fi.

Tilaa kouluvierailu