TOIVON KIPINÄ

Auta Itä-Euroopan romaneja

Lahjoita

Auta Itä-Euroopan romaneja

Lahjoita

Apua Itä-Euroopan romaneille

Kunpa lapseni saisi paremman elämän kuin minulla on ollut, on monen romaniäidin toive Itä-Euroopassa. Köyhyyttä ja syrjintää on jatkunut sukupolvien ajan. Haluamme antaa Itä-Euroopan romaneille paremman tulevaisuuden muun muassa mahdollistamalla lasten koulunkäynnin. Haluamme nähdä, kun katseisiin syttyy toivon kipinä.

Anna romanilapselle toivo paremmasta huomisesta

Muita tapoja lahjoittaa

MobilePay

Lahjoita haluamasi summa numeroon 77668

Tee tilisiirto

Fida International ry
IBAN-tilinumero: FI41 228 718 0000 5256
Viitenumero: 595502

Lähetä tekstiviesti

Lahjoita 10 euroa tekstaamalla FIDA10 numeroon 16155

Valokuvanäyttely

Koskettava valokuvanäyttely esittää upein muotokuvin Karpaattien romaninaiset omissa elinympäristöissään ja kertoo syrjittyjen naisten tarinat.

– Halusin nostaa romaninaiset jalustalle arvokkaina ihmisinä ja yksilöinä. Tämä kontrastina sille, miten heihin suhtaudutaan varsinkin Itä-Euroopassa, mutta myös muualla, valokuvaaja Arto Karvonen pohtii. Köyhyyden ja syrjinnän keskellä elävissä naisissa on myös paljon voimaa, ja sen Karvonen halusi vangita.

Muotokuva: Karpaattien unohdetut romaninaiset esillä Tampereella Finlaysonin mediatunnelissa 27.10.–27.11. ja Helsingissä Sanomatalossa 7.12.–13.12.

 

Perusta oma keräys

Voit perustaa oman joulukeräyksen Itä-Euroopan romanilasten hyväksi. Voit jakaa keräystä ystävillesi, haastaa työpaikkasi mukaan tai vaikka pyytää joululahjaksi tai merkkipäivä muistamiseksi lahjoituksia keräykseesi.

Perusta keräys 
 

Ilmoita seurakuntasi mukaan!

Toivon kipinä -kampanjan avulla keräämme varoja Itä-Euroopan romaneiden parissa tehtävään työhön. Autamme paikallisia seurakuntia tavoittamaan romanit heidän yhteisöissään. Viime vuonna kampanjassa oli mukana jo yli kaksikymmentä Suomen helluntaiseurakuntaa ja tälle vuodelle odotamme uusia seurakuntia mukaan yhteiseen lähetystyön kampanjaan!

Ilmoita seurakuntasi mukaan 
 

Kampanjamateriaalit seurakunnille

Täältä löydät kampanjavideot, sekä kampanjaan liittyvät PowerPoint-esitykset.

Materiaaleihin