TOIVON KIPINÄ

Auta Itä-Euroopan romaneja

Lahjoita

Auta Itä-Euroopan romaneja

Lahjoita

Ole ihmeessä mukana!  

 Jumala on antanut Unkarin romaneille näyn, että 325 000 romania tulee maassa uskoon. Tämä näky satakertaisesta sadosta sykkii romaniseurakuntien sydämissä, tuoden toivoa sinne, missä sitä muuten ei olisi.  

 Köyhyys ja syrjintä ovat monen romanin arkea Unkarissa. Jotta heidän näkynsä seurakuntien istuttamisesta voisi toteutua parhaalla mahdollisella tavalla, he tarvitsevat muun muassa rakennus- ja pyhäkoulumateriaaleja sekä Raamattuja. 

 Mahdollista romaniseurakuntien kasvu!

MAHDOLLISTA ROMANISEURAKUNTIEN KASVU

Muita tapoja lahjoittaa

MobilePay

Lahjoita haluamasi summa numeroon 77668

Tee tilisiirto

Fida International ry
IBAN-tilinumero: FI41 228 718 0000 5256
Viitenumero: 595502

Lähetä tekstiviesti

Lahjoita 15 euroa tekstaamalla FIDA15 numeroon 16155

Toivon kipinöitä Unkarissa

Vaikuttavia muutostarinoita, toivon sykkimistä ja lupaus satakertaisesta sadosta. Tämä on Jumalan antama näky Unkarin romaneille.

Katso video 
 

Perusta oma keräys

Voit perustaa oman keräyksen Itä-Euroopan romanien hyväksi. Jaa keräys ystävillesi somessa tai sähköpostitse ja pyydä heitä mukaan tuomaan toivoa romaneille. Voit järjestää keräyksen milloin vain esimerkiksi oman merkkipäiväsi lähestyessä. 

Perusta keräys 
 

Ilmoita seurakuntasi mukaan!

Toivon kipinä -kampanjan avulla keräämme varoja Itä-Euroopan romaneiden parissa tehtävään työhön. Autamme paikallisia seurakuntia tavoittamaan romanit heidän yhteisöissään. Viime vuonna kampanjassa oli mukana jo yli kaksikymmentä Suomen helluntaiseurakuntaa ja tälle vuodelle odotamme uusia seurakuntia mukaan yhteiseen lähetystyön kampanjaan!

Ilmoita seurakuntasi mukaan 
 

Kampanjamateriaalit seurakunnille

Täältä löydät kampanjavideot, sekä kampanjaan liittyvät PowerPoint-esitykset.

Materiaaleihin