Muuta yhden lapsen koko maailma

Autat samalla koko yhteisöä. Juuri nyt Thaimaassa tarvitaan kummeja!

Autat samalla koko yhteisöä. Juuri nyt Thaimaassa tarvitaan kummeja!

Tule kummiksi Thaimaahan

Kummeja kaivataan Thaimaassa tällä hetkellä kipeämmin kuin koskaan. Ympäri maata köyhien perheiden lapset ovat suuressa riskissä joutua ihmiskaupan uhreiksi ja paperittomien lasten koulupolun aloittaminen vaatii tukea. Lisäksi Pohjois-Thaimaassa lähellä Myanmarin rajaa asuu vähemmistökansoja, joiden kylät sijaitsevat vaikeakulkuisessa vuoristossa. Heille ja monille muille koulunkäynti olisi ilman tukea mahdotonta.

Muutos alkaa aina, kun yksi sydän syttyy muiden auttamiseen. Olisiko se sinun sydämesi?

Ojenna auttava kätesi ja avaa sydämesi Thaimaan lapsille, jotta matka köyhyydestä kohti tulevaisuutta voi alkaa. Kummina olet luomassa muutostarinoita siellä, missä avun tarve on suurin. Kummina autat lapsia pääsemään kouluun ja annat mahdollisuuden osallistua hengellisiin tilaisuuksiin sekä muihin lastentapahtumiin. Muutetaan yhdessä maailmaa! Sinä ja kummilapset olette tähtiä. Kummi tuo lasten elämään toivon pilkahduksia ja lapset kummin elämään ilon pilkahduksia.

Minulle kummimaksu ei ole todellakaan iso juttu, mutta lapselle se voi olla elämää mullistava asia. –  Airi, Fidan kummi

Lue Orasan ja Piyadan tarinat ja tule kummiksi kaikkein heikoimmassa asemassa oleville thaimaalaisille lapsille! Lisää tietoa maasta löydät täältä.

Orasasta tuli auttaja

21-vuotias Orasa kävelee Pohjois-Thaimaassa sijaitsevan oppilaskodin pihan halki nuorempien lasten kanssa ja saattaa heidät portille. Lapset lähtevät kouluun ja Orasa palaa askareihinsa. Täältä käsin hän kävi itsekin koulua vuosien ajan. Nyt se on myös hänen työpaikkansa.

Lue koko tarina 
 

Piyadan tarina

Piyada hyppää pikkuveljensä Ponlagritin kanssa lava-auton lavalle. Ilma on vielä viileä ja taivas utuisten pilvien peitossa. Piyadan verkkatakin hihat roikkuvat käsien peittona. Piyadalla ja Ponglagritilla on tänään vapaapäivä. He ovat menossa kotiin tapaamaan äitiään. Lapset asuvat kouluaikana Betlehem-kodissa, koska muuta vaihtoehtoa ei ole ollut. Kotikylässä ei ole koulua.

Lue koko tarina 
 

Thaimaan lapset tarvitsevat tukea!

Thaimaassa yli miljoona lasta on vaarassa joutua osaksi ihmiskauppaa.

 

KATSO VIDEO 
 

5 SYYTÄ RYHTYÄ KUMMIKSI

  • Kummina olet tähti, joka tuo lasten elämään toivon pilkahduksia.
  • Apusi menee taatusti perille. Se on meille sydämen asia. Osuus, jonka varoistamme käytämme kohdemaiden ihmisten auttamiseen, on Suomen hyväntekeväisyysjärjestöjen kärjessä.
  • Kummius on konkreettista. Posti tuo kerran vuodessa kirjeen tai piirustuksen sekä valokuvan kummilapseltasi tai yhteisön lapsilta. Voit myös itse kirjoittaa kummilapselle ja tehdä kummikohteeseen omatoimimatkan.
  • Olet osa yhteisöä. Saat tietoa kummilapsen ja yhteisön elämästä postitse ja sähköpostitse saapuvien uutiskirjeiden avulla.
  • Lisäät onnellisuuttasi. Hyvän tekeminen lisää tutkimusten mukaan myös omaa onnellisuutta.
 

Tule kummiksi Thaimaan lapsille

  • Kirjoita alle, haluatko maksaa kuukausittaiset kummimaksut e-laskulla vai suoramaksulla. Jos haluat maksaa e-laskulla, sinulla tulee olla käytössäsi verkkopankki. Lähetämme ohjeet e-laskun tilaamiseen sähköpostitse. Jos haluat maksaa suoramaksulla, lähetämme sinulle suoramaksun toimeksiantolomakkeen postitse. Voit kirjoittaa alle myös muita lisätietoja, kuten toiveen maksun eräpäivästä.
  • Tietosi lisätään Fidan asiakasrekisteriin. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.