Muuta yhden lapsen koko maailma

Autat samalla koko yhteisöä. Juuri nyt Tansaniassa tarvitaan kummeja!

Autat samalla koko yhteisöä. Juuri nyt Tansaniassa tarvitaan kummeja!

Tule kummiksi Tansaniaan

Kummeja kaivataan Tansaniassa tällä hetkellä kipeämmin kuin koskaan. Tansanian väestöstä yli puolet elää alle eurolla päivässä. Aidsin vuoksi yhä kasvava määrä tansanialaisista lapsista jää orvoiksi. Lasten huoltajat ovat usein luku- ja kirjoitustaidottomia, ja heidän toimeentulonsa on haastavaa.

Muutos alkaa aina, kun yksi sydän syttyy muiden auttamiseen. Olisiko se sinun sydämesi?

Ojenna auttava kätesi ja avaa sydämesi Tansanian lapsille, jotta matka köyhyydestä kohti tulevaisuutta voi alkaa. Kummina olet luomassa muutostarinoita siellä, missä avun tarve on suurin.

Tukesi avulla:

  • Köyhät perheet saavat koulutusta tuottavampien viljelymenetelmien käyttämiseen
  • Perheiden toimeentulo ja omavaraisuus paranevat
  • Perheet saavat terveyskasvatusta
  • Lapset pääsevät kerhoon, jossa he oppivat monenlaisia taitoja

Kerholaisilla on myös oma parlamentti, jossa on mukana 200 lasta. Lasten parlamentti pyrkii parantamaan Mwanzan lasten heikkoa asemaa tuomalla esiin lasten toiveita, oikeuksia ja tarpeita. Parlamentti on saanutkin äänensä kuuluviin jopa maan ykkösmedioihin.

Lisää tietoa maasta löydät täältä.

4 SYYTÄ RYHTYÄ KUMMIKSI

  • Apusi menee taatusti perille. Se on meille sydämen asia. Osuus, jonka varoistamme käytämme kohdemaiden ihmisten auttamiseen, on Suomen hyväntekeväisyysjärjestöjen kärjessä.
  • Kummius on konkreettista ja yhteisöllistä.  Saat kuulumisia kummilapsen ja yhteisön elämästä postitse sekä kerran vuodessa pienen muistamisen lapsilta. Yksilölasten kummit saavat myös valokuvan kerran vuodessa. Kummien sähköiset uutiskirjeet kertovat ajankohtaisia uutisia. Voit myös itse kirjoittaa kummilapselle ja tehdä kummikohteeseen omatoimimatkan.
  • Lisäät onnellisuuttasi. Hyvän tekeminen lisää tutkimusten mukaan myös omaa onnellisuutta.
  • Kummit ja kummilapset tuovat toistensa elämään toivon ja ilon pilkahduksia.
 

Riittävästi ruokaa

Suuri osa Tansanian lapsista ei saa riittävästi ravintoa. Joissakin perheissä syödään vain kerran päivässä. Tansanian kummitiimi on saanut olla mukana varmistamassa  koulutuksen, kummiohjelman ja tiedotuksen avulla, että  lapsen oikeus riittävään ravintoon toteutuu.