Muuta yhden lapsen koko maailma

Autat samalla koko yhteisöä. Juuri nyt Kenian köyhissä kylissä tarvitaan kummeja!

Autat samalla koko yhteisöä. Juuri nyt Kenian köyhissä kylissä tarvitaan kummeja!

Viedään toivoa Keniaan!

Ojenna auttava kätesi Kenian köyhien kylien lapsille ja kulje rinnalla matkalla kohti tulevaisuutta. Kummina olet luomassa muutostarinoita siellä, missä avun tarve on suurin. Kummina autat lasten perheitä saamaan puhdasta vettä, terveyskasvatusta ja opastusta uusiin viljelymenetelmiin. Avullasi mm. rakennetaan koulurakennuksia ja hankitaan oppimateriaaleja. Muutetaan yhdessä maailmaa! Sinä ja kummilapset olette tähtiä. Kummi tuo lasten elämään toivon pilkahduksia ja lapset kummin elämään ilon pilkahduksia.

Kummina voit muuttaa pysyvästi yhden lapsen koko maailman. Samalla autat koko yhteisöä.

En voi auttaa koko maailman lapsia, mutta voin auttaa yhtä tai kahta lasta saamaan kiinni elämästä. Rahan voi käyttää paljon huonommin. – Saara, Fidan kummi

Lisää tietoa maasta löydät täältä.

Tule kummiksi Keniaan (alk. 27e/kk)

  • Kirjoita alle, haluatko maksaa kuukausittaiset kummimaksut e-laskulla vai suoramaksulla. Jos haluat maksaa e-laskulla, sinulla tulee olla käytössäsi verkkopankki. Lähetämme ohjeet e-laskun tilaamiseen sähköpostitse. Jos haluat maksaa suoramaksulla, lähetämme sinulle suoramaksun toimeksiantolomakkeen postitse. Voit kirjoittaa alle myös muita lisätietoja, kuten toiveen maksun eräpäivästä.
  • Tietosi lisätään Fidan asiakasrekisteriin. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Joelin tarina

Joel on iloinen 11-vuotias poika Keniasta. Hänellä on viisi siskoa ja kolme veljeä, ja heidän perheensä asuu rannikkokylässä. Aiemmin hän ja muut kylän lapset joutuivat kävelemään 14 kilometrin matkan kouluun ja olivat alttiita villieläinten hyökkäyksille. Kummien tuen ansioista heidän kyläänsä saatiin rakennettua koulu, ja nyt Joel iloitsee lyhyestä 200 metrin koulumatkasta! Hän rakastaa käydä koulua ja pitää opettajastaan paljon. Joelin lempiaine on matematiikka ja hänen lempiharrastuksensa on jalkapallo. Isona hän haluaa ortopediaan erikoistuneeksi kirurgiksi.

”Kiitos kaikille, Jumala siunaa kaikkia kummeja!” Joel sanoo.

 

Annetin tarina

Annet on reipas 18-vuotias nuori nainen Keniasta. Hän opiskelee seitsemännellä luokalla, vaikka ikänsä puolesta hän voisikin olla jo lukiossa. Keniassa tämä ei ole poikkeuksellista, sillä monet lapset – erityisesti tytöt – jäävät vuosiksi kotiin auttamaan pienempien lasten hoidossa. Näin oli myös Annetin kohdalla.

Tällä hetkellä hän tekee koulun ohella töitä, jotta voisi auttaa äitiään ruoan ostamisessa. Äidin ja Annetin lisäksi perheeseen kuuluu 11 lasta. Annet on iloinen koululainen ja on todella kiitollinen koulun jälkeisestä kerhotoiminnasta. Siellä hänen lempipuuhaansa on puiden istuttaminen.

 

4 SYYTÄ RYHTYÄ KUMMIKSI

  • Apusi menee taatusti perille. Se on meille sydämen asia. Osuus, jonka varoistamme käytämme kohdemaiden ihmisten auttamiseen, on Suomen hyväntekeväisyysjärjestöjen kärjessä.
  • Kummius on konkreettista ja yhteisöllistä.  Saat kuulumisia kummilapsen ja yhteisön elämästä postitse sekä kerran vuodessa pienen muistamisen lapsilta. Yksilölasten kummit saavat myös valokuvan kerran vuodessa. Kummien sähköiset uutiskirjeet kertovat ajankohtaisia uutisia. Voit myös itse kirjoittaa kummilapselle ja tehdä kummikohteeseen omatoimimatkan.
  • Lisäät onnellisuuttasi. Hyvän tekeminen lisää tutkimusten mukaan myös omaa onnellisuutta.
  • Kummit ja kummilapset tuovat toistensa elämään toivon ja ilon pilkahduksia.
Liity kummiksi nyt