Lahjoita jouluiloa

Anna joululahja, jolla yrityksenne muuttaa maailmaa

Yrityksenne voi olla tänä jouluna todellinen tulevaisuuden tekijä. Voitte vaikuttaa rauhan edistämiseen Ugandassa konkreettisella tavalla, edistää naisten oikeuksia Kongossa rauhannobelisti Denis Mukwegen kanssa, antaa kenialaisille elinkeinoja tai auttaa burundilaisia perustamaan omia yrityksiä.

Parempi tulevaisuus ei tule toivomalla vaan tekemällä, ottamalla askeleen eteenpäin. Jokainen lahjoitus on askel, joka vie kohti päämäärää – jotta jokaisella voisi olla toivo ja tulevaisuus.

Lupaamme toimittaa avun perille. Lupaamme, että antamanne joululahjan vaikutukset kantavat kauas, että sen avulla maailmasta tulee askeleen parempi paikka. Lahjanne ei ole vain hetken ilo vaan sen avulla avun saajat saavat voimaa ja apua vaikuttaa itse omaan tulevaisuuteensa.

Kun yrityksenne tekee yli 500 € lahjoituksen, lähetämme teille maksun saapumisen jälkeen sähköpostitse valmiit materiaalit kuten sähköisen joulukortin, jolla voitte kertoa asiakkaillenne ja työntekijöillenne lahjastanne. Alla näette, mitä yrityksenne saa lahjoituksen summan mukaisesti. Voitte viestiä asiakkaillenne oman lahjoitussummanne mukaan.

LAHJOITA

Mitä lahjoitus saa aikaan?

  • 1000 € lahjoituksella sudanilaisille pakolaisnuorille järjestetään Ugandassa 8 rauhanrakentamiseen kouluttavaa ryhmää.
  • 4000 € lahjoituksella 20 kenialaista perhettä saa elinkeinon puiden kasvattamisesta.
  • 7000 € lahjoituksella 14 raiskauksen kokenutta naista saa Kongossa traumaterapiaa ja uuden alun elämään rauhannobelisti Denis Mukwegen perustaman työmuodon tuloksena.
  • 10 000 € lahjoituksella yrityskoulutuksesta valmistuneet saavat Burundissa mikrolainoja oman yrityksen perustamiseen
Entä, mitä yritys saa? 
 

Viedään yhdessä jouluiloa!

Esimerkkejä materiaaleista

  • 1080 x 1080 kuva sosiaalista mediaa varten
  • Sähköinen joulukortti
  • Banner sähköposteja varten

Kaikkiin lisätään halutessanne yrityksenne logo.

Katso lisää mallikuvia 
 

Jokainen lahja on tärkeä ja tuo todellista jouluiloa!

LAHJOITA

Jos haluat keskustella kanssamme laajemmastakin yhteistyöstä, miten yrityksenne voi olla auttamassa, sijoittamassa tai vaikkapa viemässä osaamistaan tai tuotteitaan yhteistyömaihimme, otathan yhteyttä:

Daniel Korpela
0504734445
daniel.korpela@fida.fi