Anna lapselle leiripäivä

Lahjoittamalla tarjoat Unkariin paenneelle lapselle leiripäivän

Lahjoittamalla tarjoat Unkariin paenneelle lapselle leiripäivän

Anna Ukrainan pakolaislapselle leiripäivä!

Ukrainan sodan keskellä olevien ja sieltä paenneiden lasten arki on muuttunut radikaalisti ja moni on kokenut kipeitä menetyksiä. Anna lapsille tärkeä hengähdyshetki sodan keskelle. Tarjoa leiripäivä, jossa lapsi saa olla lapsi turvallisessa ympäristössä ja hän saa hetken miettiä muuta kuin sotaa. Yksi leiripäivä maksaa 22 €!

Fidan unkarilainen kumppani HBAid on kokenut humanitaarisen avun toimija ja järjestön piirissä on myös leiritoimintaa. Nyt leirejä järjestetään kesällä Unkarissa Ukrainan sotaa paenneille lapsille. Sinä voit tarjota lapselle leiripäivän ja antaa ikimuistoisen kokemuksen!

Lahjoita leiripäivä

Leiripäivä tuo iloa

Monien lasten kesään kuuluu leiri niin täällä Suomessa kuin muuallakin maailmassa. Pelit, leikit ja ystävät kuuluvat erottamattomasti leireihin. Monilla on paljon mieleenpainuvia muistoja lapsuuden kesäleireiltä.
Tarjoamalla ukrainalaislapselle leiripäivän Unkarissa autat lasta olemaan lapsi huolimatta epävarmasta tilanteesta. Lapsi saa leikkiä ja nauraa turvallisessa ympäristössä osaavien ohjaajien tukemana.

 

Lapset tarvitsevat turvaa

Ukrainan sodan takia lapset joutuvat jättämään kotinsa paetessaan turvaan. Kaikki tutut asiat jäävät taakse. Ukrainasta paenneet serkukset Tanya ja Lolita ovat joutuneet eroon perheenjäsenistään.

Lue lisää 
 

Tulevaisuus on tuntematon

Uinuva Zahónyn pikkukaupunki Unkarin ja Ukrainan rajalla muuttui hetkessä kuhisevaksi risteysasemaksi. Yksi kohti uutta elämää suunnistavista on Kiovasta paennut Elena. Hänelle ja hänen tyttärilleen tulevaisuus on epävarma ja tuntematon.

Lue lisää 
 

Lahjoita leiripäivä