Lahjoita katastrofi-apuun

Apua sodan keskelle Ukrainassa

Fida auttaa suurimman hädän keskellä katastrofikassastaan. Lahjoittamalla annat muun muassa ruokaa ja suojaa katastrofien ja konfliktien keskelle.

Juuri nyt yli 468 miljoonaa lasta elää sodan keskellä. Ukrainassa, Kongossa  ja monella muulla alueella lapset joutuvat näkemään ja kokemaan traumatisoivaa väkivaltaa ja menetystä. Ukrainassa, sodan eturintaman lähellä, eletään juuri nyt pommitusten, ilmahälytysten ja syvenevän epätoivon keskellä. Mitä kauemmin sota kestää, sitä syvempi on hätä. 14 miljoonaa ihmistä on humanitaarisen avun tarpeessa.

Elämä ei pysähdy sodassa. Tavallisetkin arjen haasteet ovat silloin olemassa. Lapset ovat jatkuvasti sairaana ja totut siihen, että koko ajan on vain vaikeaa, kertoo Galina, kahden lapsen yksinhuoltaja.

Tarvitsemme samanlaisia lähimmäisistä välittäviä lahjoittajia kuin sinä tukemaan Galinaa ja muita äitejä saamaan perheelleen elintärkeää apua. Lahjoita nyt ja anna ukrainalaisäideille mahdollisuus turvata lasten arkea.


Lahjoita hädän keskelle

Muita tapoja lahjoittaa katastrofiapuun

MobilePay

Lahjoita haluamasi summa numeroon 36226

Tee tilisiirto

Fida International ry
IBAN-tilinumero: FI41 228 718 0000 5256
Viitenumero: 595133

Lähetä tekstiviesti

Lahjoita 10 euroa tekstaamalla FIDA10 numeroon 16155

Muita tapoja lahjoittaa Ukrainaan

MobilePay

Lahjoita haluamasi summa Ukraina-apuun numeroon 46003

Tee tilisiirto

Ukraina-apu:
Fida International ry
IBAN-tilinumero: FI41 228 718 0000 5256
Viitenumero: 570077

Lähetä tekstiviesti

Lahjoita 10 euroa tekstaamalla FIDA10 numeroon 16155

Ukrainassa avuntarve jatkuu

Ukrainaa kohdannut tragedia on yksi Fidan historian suurimmista avustusoperaatioista. Suomalaiset ovat lahjoittaneet Fidan kautta avustustyöhön jo miljoona euroa. Ukrainan sodan keskellä elävien ja sitä paenneiden hätä on edelleen suuri.

Kiovaan muuttanut humanitaarisen avun koordinaattori Sakari Koivula kertoo, mikä juuri nyt on tärkeintä avustustyössämme.

Lue lisää