Lahjoita katastrofi-apuun

Apua hädän keskelle

Fida auttaa suurimman hädän keskellä katastrofikassastaan. Lahjoittamalla annat muun muassa ruokaa ja suojaa katastrofien ja konfliktien keskelle.

Juuri nyt yli 468 miljoonaa lasta elää sodan keskellä. Ukrainassa, Gazassa, Kongossa monella muulla alueella lapset joutuvat näkemään ja kokemaan traumatisoivaa väkivaltaa ja menetystä. Lapset ovat lapsia kaikkialla. Lapset tarvitsevat samoja asioita ja heillä on samat oikeudet niin rauhassa kuin sodassa. He haluavat pelata jalkapalloa, keinua, heillä on ikävä ystäviä, he haluavat oppia uutta.

Fida toimittaa niin hätäapua kuin tukee myös lapsia pitkittyneiden konfliktien keskellä mm. koulunkäynnin ja traumaterapian kautta. Kuuletko lasten äänen? Lahjoittamalla sinä voit auttaa lapsia sodan keskellä.

Apua väkivallan uhreille
Israelissa ja Gazassa tuhannet ihmiset ovat joutuneet väkivallan ja tuhon keskiöön. Fida ohjaa humanitaarista apua kriisin keskellä eläville Gazassa sekä terrori-iskun alta evakuoiduille siviileille Israelissa.


Lahjoita hädän keskelle

Muita tapoja lahjoittaa katastrofiapuun

MobilePay

Lahjoita haluamasi summa numeroon 36226

Tee tilisiirto

Fida International ry
IBAN-tilinumero: FI41 228 718 0000 5256
Viitenumero: 595133

Lähetä tekstiviesti

Lahjoita 10 euroa tekstaamalla FIDA10 numeroon 16155

Ukrainalaiset tarvitsevat apuamme

Fida toimittaa humanitaarista hätäapua Ukrainaan ja sen naapurimaihin.

Sota on aiheuttanut humanitaarisen hätätilan, jonka vaikutukset näkyvät kaikkialla maailmassa. Miljoonat ukrainalaiset ovat paenneet maasta.

”Avuntarve jatkuu vielä pitkään. Kumppanimme ovat paikalla ja auttavat. ” – Fidan humanitaarisen avun päällikkö Maija Saarni

Fida toimittaa hätäapua Ukrainaan. Lisäksi apua toimitetaan pakolaisille Unkarissa, Slovakiassa, Moldovassa ja Kroatiassa. Keräyksen tuella hankintaan esimerkiksi ruokaa, suojaa, lämmikettä ja hygieniatarvikkeita tarvitseville. Sota aiheuttaa pitkäkestoiset traumat erityisesti lapsille. Siksi keräyksen tuella järjestetään myös psykososiaalista tukea toipumiseen. Fidalla on useita yhteistyötahoja Ukrainassa ja sen naapurimaissa: seurakuntia ja avustusjärjestöjä, joilla on pitkäaikainen läsnäolo ja kokemus avustustyöstä.

Lahjoita ja auta!

Anna lahja Fidan Ukrainan hätäapuun. Kiitos lahjastasi!


Hätäapua ukrainalaisille

Muita tapoja lahjoittaa Ukrainaan

MobilePay

Lahjoita haluamasi summa Ukraina-apuun numeroon 46003

Tee tilisiirto

Ukraina-apu:
Fida International ry
IBAN-tilinumero: FI41 228 718 0000 5256
Viitenumero: 570077

Lähetä tekstiviesti

Lahjoita 10 euroa tekstaamalla FIDA10 numeroon 16155

Ukrainassa avuntarve jatkuu

Ukrainaa kohdannut tragedia on yksi Fidan historian suurimmista avustusoperaatioista. Suomalaiset ovat lahjoittaneet Fidan kautta avustustyöhön jo miljoona euroa. Ukrainan sodan keskellä elävien ja sitä paenneiden hätä on edelleen suuri.

Kiovaan muuttanut humanitaarisen avun koordinaattori Sakari Koivula kertoo, mikä juuri nyt on tärkeintä avustustyössämme.

Lue lisää