Lahjoita katastrofiapuun

Auta katastrofien uhreja – juuri nyt apua tarvitaan Etiopiassa

Afrikan sarvessa sijaitsevassa Etiopiassa lapset kärsivät epävakaiden olosuhteiden ja konfliktien seurauksista.  Tigrayn vuoristoisella ja kivisellä alueella on pulaa ruuasta, muista elintärkeistä tarvikkeista ja hygieniatuotteista. Alueen kriittisen tilanteen ja koronaviruksen seurauksena ihmiset ovat vain kodeissaan, ilman ruokaa tai suojaa kasvavan rikollisuuden keskellä. Vatsaa vääntää niin pelko kuin nälkäkin. Sinun avullasi voimme auttaa perheet pahimman ylitse ja estää nälänhätä jakamalla heille ruokaa ja hygieniatarvikkeita. Anna lahjasi Etiopiassa kärsiville. Kiitos lahjastasi!

Pahinta on nähdä omien lapsieni kärsivän ja traumatisoituvan, sanoo 38-vuotias etiopialainen perheenisä Kinfe.

Kuva: AFP / Lehtikuva

Lahjoituksesi avulla apu saadaan perille mahdollisimman nopeasti

Muita tapoja lahjoittaa

MobilePay

Lahjoita haluamasi summa numeroon 35530

Tee tilisiirto

Fida International ry
IBAN-tilinumero: FI41 228 718 0000 5256
Viitenumero: 574044

Lähetä tekstiviesti

Lahjoita 10 euroa tekstaamalla FIDA10 numeroon 16155

Fida aloittaa katastrofiavun Etiopiassa

Vuoristoisella ja lähes aavikkomaisella Tigraynalueella Etiopiassa jo valmiiksi epävakaa tilanne vaikeutui entisestään covid-19 pandemian aikana. Aavikkoheinäsirkkojen aiheuttamat loistartunnat, tulvat, akuutti ruokapula ja aseelliset hyökkäykset ovat ajaneet ihmiset ahdinkoon.

Konfliktien ja koronakriisin seurauksena perheiden sähkön, veden ja lääkkeiden saaminen pysähtyi ja entuudestaan heikosti saavutettavissa olevat palvelut ovat nyt mahdottomuus. Moni, Kinfen vaimo mukaan lukien, eivät voi käydä töissä. Ruuan hinta on nelinkertaistunut kriisin seurauksena. Se, mikä ennen olisi riittänyt juuri, ei nyt riitä laisinkaan.

Lue lisää