Lahjoita katastrofiapuun

Afganistanilaisten perheiden hätä on sanoinkuvaamaton – sinä voit auttaa

Afganistanilaisten elämä täyttyi hetkessä pelosta ja epätoivosta maan tilanteen kärjistyttyä. Afganistanin humanitaarinen tilanne lähentelee jo täydellistä katastrofia. Puolet maan kansasta on humanitaarisen avun tarpeessa, ja kodeistaan on paennut jo yli puoli miljoonaa afganistanilaista. Heistä 80 % on naisia ja lapsia. Ihmisiä on hengenvaarassa, ja he ovat joutuneet pakenemaan – osa yhdessä perheensä kanssa, osa yksin. Lahjoittamalla voit auttaa heitä juuri nyt.

Valmistaudumme auttamaan lapsia ja perheitä Afganistanissa ja pakolaisia maan rajojen ulkopuolella täyttämään perustarpeensa ja pääsemään turvallisesti uuden elämän alkuun. He ovat menettäneet lyhyessä ajassa kaiken, ja he tarvitsevat välitöntä apua.

Teemme kaikkemme, että voimme auttaa näitä lapsia ja perheitä mahdollisimman pian. Autathan sinäkin?

Lahjoittamalla annat valmiuden toimia nopeasti ja autat afganistanilaisia uskomaan jälleen hyvyyden voittoon, että toivoa on vielä myös heille.

Apua afganistanilaisille

Muita tapoja lahjoittaa

MobilePay

Lahjoita haluamasi summa numeroon 63943

Tee tilisiirto

Fida International ry
IBAN-tilinumero: FI41 228 718 0000 5256
Viitenumero: 570064

Lähetä tekstiviesti

Lahjoita 10 euroa tekstaamalla FIDA10 numeroon 16155

Fida aloittaa hätäapukeräyksen Afganistanissa

Afganistanilaisten elämä täyttyi hetkessä pelosta ja epätoivosta. Puolet maan kansasta on humanitaarisen avun tarpeessa, ja kodeistaan on paennut jo yli puoli miljoonaa afganistanilaista. Heistä 80 % on naisia ja lapsia. Fida aloittaa hätäapukeräyksen auttaakseen kriisin keskellä eläviä ja sitä paenneita perheitä.

Lue lisää