Tule kummiksi

Pakistanin kristillisen koulun lapset

Tule kummiksi ja tuo toivoa Pakistanin lapsille

Pakistan on yksi Aasian köyhimpiä maita. Terrorismin ja radikaalin islamin vuoksi tyttöjen koulunkäynti on harvinaista. Tulisitko kummiksi vainotun vähemmistön lapsille?

Olen kummi, koska uskon koulutuksen vaikutukseen köyhyyden ja syrjäytymisen vähentäjänä sekä ennaltaehkäisijänä. – Paula, Fidan kummi

Miksi apuasi tarvitaan?

Heikon toimentulon vuoksi ei kaikilla perheillä ole varaa lähettää lapsiaan kouluun. Esimerkiksi monissa maaseutukylissä yksikään tyttö ei osaa lukea, sillä koulumatkat ovat vaarallisia eikä tyttöjen koulutukseen suhtauduta suopeasti.  Erityisen hankala tilanne on vainotulla kristityllä vähemmistöllä, joka elää köyhyydessä. Köyhiä lapsia odottaa työ tiilitehtaissa tai roskienkerääjänä. Maassa on peräti 3,3 miljoonaa lapsityöläistä.

Fida on toiminut Pakistanissa jo vuosia paikallisen Assemblies of God -kirkon kanssa parantaen naisten lukutaitoa ja köyhien perheiden elinoloja.

Kummien tuen avulla:
  • Tuemme kristillisen koulun toimintaa
  • Lapset saavat laadukasta opetusta rakkaudellisessa ilmapiirissä
  • Köyhien perheiden lapset saavat mahdollisuuden oppimiseen
  • Tyttöjen koulunkäyntimahdollisuudet paranevat koko yhteisössä

Kristillisen koulun kummina tukesi ohjautuu koko koulun ja sen oppilaiden hyväksi.

En voi auttaa koko maailman lapsia, mutta voin auttaa yhtä tai kahta lasta saamaan kiinni elämästä. Rahan voi käyttää paljon huonommin. – Saara, Fidan kummi

Tule kummiksi Pakistaniin ja anna syrjityn vähemmistön lapsille mahdollisuus oppia! 

Yhteisökummius alk. 27 €/kk.

Tule kummiksi