Tule kummiksi

Bangladesh: Dhakan slummilapset

Tule kummiksi ja tuo toivoa Bangladeshin slummien lapsille!

Kiitos kummeille! Ilman tukea en olisi voinut opiskella! – Ononna, koululainen Bangladeshista

Tuhannet köyhät lapset lähtevät Bangladeshin pääkaupungin slummeissa aamuisin töihin, koska perheellä ei ole varaa maksaa koulumaksuja.  Tulisitko kummiksi Dhakan lapsille ja auttaisitko heidät koulutien alkuun?

Miksi apuasi tarvitaan?

Bangladeshin pääkaupungin Dhakan slummeissa elää satoja tuhansia ihmisiä, jotka kamppailevat saadakseen perustarpeensa tyydytetyiksi. Kaikista köyhimpien perheiden lapsilla ei ole mahdollisuutta käydä koulua, koska lasten työssäkäynnistä saatavia tuloja tarvitaan kipeästi jokapäiväisen ruuan hankkimiseen. Moni lapsi ja nuori tekee pitkiä työpäiviä.

Fida on parantanut slummilasten koulunkäyntimahdollisuuksia perustamalla koulun, jonka oppilaat valitaan köyhimpien perheiden joukosta.

Ayubin perheeseen kuuluvat isä, äiti ja kaksi siskoa, joista toinen käy myös koulua. Perhe asuu Bangladeshin pääkaupungin Dhakan slummissa ahtaasti. Vessa on yhteiskäytössä noin 20 naapurin kesken ja lähimmälle vesipisteelle on pitkä matka. Perheensä nuorimpana Ayubi on onnekas kun saa käydä koulua. Moni hänen ikätovereistaan käy perheen köyhyyden vuoksi töissä esimerkiksi tiilenhakkaajana.
Kummien tuen avulla:
  • Lasten pääsevät kouluun ja koulunkäynnin jatkuvuus varmistuu
  • Vanhemmat saavat lukutaito- ja ammattikoulutusta
  • Perheiden tulotaso paranee
  • Vaara lapsityövoimasta vähenee
  • Perheet saavat terveyskasvatusta
  • Tietoisuus koulutuksen merkityksestä kasvaa

En voi auttaa koko maailman lapsia, mutta voin auttaa yhtä tai kahta lasta saamaan kiinni elämästä. Rahan voi käyttää paljon huonommin. – Saara, Fidan kummi

Tule kummiksi Dhakan slummien lapsille ja anna heille mahdollisuus unelmoida!

Yhteisökummius alk. 19 €/kk ja oman kummilapsen kannatus alk. 35 €/kk.

Tule kummiksi