Tule kummiksi

Albania: turvallisempi lapsuus

Albanialaispoika istuu kuistin portailla.
Tule kummiksi ja tuo toivoa sekä turvaa Albanian lapsille, joiden perheenjäsen on vankilassa!

Olen kummi, koska haluan antaa eteenpäin sitä hyvää, mitä olen itse saanut elämässäni. Kummius tuottaa minulle iloa, erityisesti lapselta tullut posti. – Katja, Fidan kummi

Balkanilla sijaitseva Albania on yksi Euroopan köyhimmistä maista, jossa lapset tarvitsevat turvaa arkeensa. Tulisitko sinä kummiksi Albanian lapsille, joiden läheinen on vankilassa?

Miksi apuasi tarvitaan?

Moni lapsi on vaarassa jäädä pois koulusta, ja etsiessään turvaa kadulta he päätyvät itsekin helposti rikolliseen toimintaan. He ovat otollisia uhreja kaikenlaiselle hyväksikäytölle. Nekin lapset, joilla on huoltaja, elävät köyhyydessä vailla jokaisen lapsen perusoikeuksia saada riittävää ravintoa, terveydenhoitoa, koulutusta ja huolenpitoa. Vankien tarinat kertovat surullisista ihmiskohtaloista. Taustalla on usein perheväkivaltaa ja ihmiskaupan julmuutta.

Fida ja Albanian kristillinen vankilalähetys auttavat monin tavoin kummien tuella lapsia, joiden joku perheenjäsen on vankilassa.

En voi auttaa koko maailman lapsia, mutta voin auttaa yhtä tai kahta lasta saamaan kiinni elämästä. Rahan voi käyttää paljon huonommin. – Saara, Fidan kummi

Kummien tuen avulla:
  • Lasten perustarpeet täyttyvät
  • Lapset pääsevät kouluun
  • Perheet saavat apua perheyhteyden löytymiseen

Tavoitteena on, että köyhyyden kierre katkeaa ja lapset saavat mahdollisuuden turvalliseen arkeen.

Tule kummiksi Albaniaan ja muuta lasten koko maailma!

Yhteisökummius alk. 27 €/kk ja oman kummilapsen kannatus alk. 35 €/kk.

Tule kummiksi