Ajankohtaista

Konferenssikalenteri 2015

Helluntaiherätyksen juhannuskonferenssi Keuruulla on täynnä mielenkiintoista nähtävää ja kiehtovia tapahtumia. Katso Fidan tarjonta konffakalenterista – Missioteltassa tavataan!

Tänä vuonna juhlitaan Helluntaiherätyksen 70-vuotista Juhannuskonferenssia. Vuodesta 1945 järjestetty konferenssi on vuosikymmenten saatossa kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista kristillisistä tapahtumista, ja se kokoaa noin 30 000 ihmistä Suomesta ja maailmalta Keuruulle, Iso Kirja –opiston alueelle juhannuksenviettoon. Tänä vuonna konferenssia vietetään helluntaiteemalla ”Pyhä Henki – lupaus voimassa”.

Fida on tuttuun tapaan vahvasti mukana helluntailaisessa juhannuksessa. Työmme on esillä Missioteltan lähetysnäyttelyssä yli sadan vapaaehtoistyöntekijän voimin! Tule tapaamaan tuttuja, kyselemään lähetystyön uusista mahdollisuuksista ja löytämään oma paikkasi.

Fida Youth –osastolla Autolla Nepaliin –tiimi on mukana haastamassa kouluja mukaan kansalaisnäytöksiin. Osallistumalla arvontaan voit voittaa uniikin Capslock Helsinki –merkkisen longboardin. Bongaa myös Eväät elämään –kampanjakasvo Musta Barbaari osastolta perjantaina! Herkuttele lähetystyön hyväksi Missioteltan lähetyskahvilassa ja lähetyslettuteltassa.

Kummilapsityö -osastolla etsitään tänä kesänä kummeja Balkanin romanilapsille. Visioteltan kummilapsikanavassa mukana myös Balkanin lapsille sydämensä menettänyt muusikko Nina Åström. Nina on tavattavissa kummilapsityö-osastolla Missioteltassa lähetysjuhlan ja kanavan jälkeen.

Minä<3lähetystyö -osastolla avataan uusi mahdollisuus päästä mukaan lähetystyön tekijätiimiin. Päivi ja Sam Tuokkolan puskapappityö etsii esirukoukseen sitoutuneita tiimiläisiä. TKirkkoja Etiopian muslimialueille rakennetaan tiili kerrallaan.

Merkkaa siis kalenteriin ainakin nämä:
TORSTAI 18.6.
klo 14-21 Missioteltta avoinna
klo 18-19.45 Visioteltta avoinna

PERJANTAI 19.6.
10-21 Missioteltta avoinna
10-20.45 Visioteltta avoinna
12-13 Lähetyspainotteinen teematilaisuus Ylistysteltassa
14-17 Musta Barbaari jakaa nimmareita Fida Youth -osastolla Missioteltassa!
19 Aktiotyön coctail-tilaisuus Visioteltassa. Tarjolla pikkupurtavaa ja innostavia tarinoita.
22-24 LÄHETETTY – osa suurempaa tarinaa. Nuortentilaisuus isossa juhlateltassa. Saara ja Rodrigo Campos, Mikael Meklin, Juha Lehtonen

LAUANTAI 20.6.
10-21 Missioteltta avoinna
10-20.45 Visioteltta avoinna
11-12.30 Lähetyskokous suuressa juhlateltassa. Nina Åström, Ghita Ritisan ym.
Visioteltassa:
18:00-18:45 ITÄ-EUROOPAN ROMANILAPSET KOULUTIELLE – RYHDY KUMMIKSI
Janne Harjukoski, Mirkku Borgmästars, Nina Åström Fida

SUNNUNTAI 21.6.
9-14 Missioteltta avoinna

Visioteltan koko ohjelma täällä.

Lisätietoa: www.juhannuskonferenssi.fi