Ajankohtaista

Avunannon kansanliike Nepalin hyväksi

Nepalin toistuvat maanjäristykset ovat saaneet suomalaiset liikkeelle. Lipaskeräykset, retkeilytarviketempaukset, konsertit, elokuvanäytökset ja illalliset auttavat lievittämään avun tarvetta.

AUTA NEPALIA!
Kymmenellä eurolla yksi perhe saa viikoksi ruokaa.

 

Soita lahjoituspuhelimeen 0600-13234 (hinta 21,28 €).
Lahjoita verkossa tästä.
Tekstaa fida20 numeroon 16155 (20€) tai fida10 numeroon 16155 (10€)
Tee tilisiirto:
Fida International ry
IBAN-tilinumero: FI4122871800005256
BIC/SWIFT: NDEAFIHH
viitenumero: 558002

 

Kiitos!

Helluntaiseurakuntien lipaskerääjiä on liikkeellä yli 110 seurakunnasta ympäri Suomen. Lipaskeräysten lisäksi seurakunnat ovat järjestäneet keräyskonsertteja, illallisia, tapahtumapäiviä ja elokuvanäytöksiä kerätäkseen varoja Nepaliin. Laulaja-evankelista Nina Åströmin konsertit Nepalin hyväksi keräsivät viime viikonloppuna salit täyteen Oulussa ja Kuopiossa.

Leffateatteriyrittäjät hyvällä asialla

Etelä-Pohjanmaan elokuvateatteriyrittäjistä valtaosa vastasi haasteeseen ja järjestää tänä viikonloppuna hyväntekeväisyysnäytöksen Autolla Nepaliin –elokuvasta. Suuressa osassa teattereista henkilökunta tekee työn talkoona ja vapaaehtoiset lipputulot toimitetaan Fidan kautta Nepalin hädänalaisten hyväksi.

Katso lähin näytöspaikka facebookin tapahtumasivulta: https://www.facebook.com/events/1572637316344261/

Reissukansan varusteet antavat suojaa

Madventuresista tutut Riku Rantala ja Tunna Milonoff sekä Arman Alizad ovat organisoineet omat fanijoukkonsa nepalilaisten asialle. Retkivarustekauppa varuste.net ja armeijatavaran ylijäämämyymälä Varusteleka ovat keränneet telttoja ja makuupusseja. Ensimmäinen kuorma meni perille viime viikolla, ja uusia lähetetään toukokuun mittaan eteenpäin. Fida on mukana avaamassa kulkureittejä kuormille.

Lisätietoa: www.facebook.com/madventures.tv

Mediatalojen kädenojennus

Fidan lahjoitusviesti on saanut eri medioissa tilaa reiluilla alennuksilla ja osittain jopa ilmaiseksi.

Kiitos: Yle, MTV3, A-lehdet, Aamulehti, Tamperelainen, Hämeenlinnan kaupunkiuutiset, Kirkko ja Kaupunki, Karjalan heili, Sinun Savo, Seinäjoen sanomat, Turkulainen, Radio Dei