Etäharjoitteluun Business As Mission -yritykseen?

HAETAAN ETÄHARJOITTELIJAA KANSAINVÄLISEEN LIIKETOIMINTAAN

BAM-yritys etsii aikaansaavia ja oma-aloitteisia korkeakouluharjoittelijoita tai muuten soveltuvia harjoittelijoita 1.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pääset osallistumaan liiketoiminnan projektien kehittämiseen osana kansainvälistä tiimiä. Työtehtäviin kuuluu mm. markkinointia kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Harjoittelu voi sisältää somemarkkkinointia sekä rahoitukseen tai teknologiaan liittyviä tehtäviä. Voit olla mukana tukemassa organisaation asiantuntijoita kansainvälisissä hankkeissa.  Tehtävänkuva muodostetaan harjoittelijan kiinnostusten ja vahvuuksien mukaan.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa taustaa (esim. alan opiskelija), sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lähi-idän alueen tunteminen sekä kokemus markkinoinnista katsotaan eduksi.

Saat mahdollisuuden kehittää kansainvälisen liiketalouden osaamista sekä pääset seuraamaan läheltä globaalien ammattilaisten työtä. Harjoittelu on palkaton. Jos olet opiskelija, harjoittelun ajaksi on mahdollista hakea Kelan opintotukea. Myös Kelan tukema työkokeilu on mahdollinen.

Harjoittelun ohjaus toteutetaan etänä. Ohjaajat ovat toimineet Business as Mission -työn parissa lähes 20 vuotta, ja haluavat nyt mahdollistaa uusien globaalien ammattilaisten pääsyn mukaan lähetystyöhön.

Lähetäthän englanninkielisen CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian fidashort@fida.fi. Samasta osoitteesta voit tiedustella lisätietoja harjoittelusta.

Kysy myös muita avoimia paikkoja!

Hannele Kärkkäinen

050 505 7331

Assistentti, seurakuntayhteydet. Harjoittelu ja vapaaehtoistyö ulkomailla, opinnäytetyöt, Kairos-kurssit.