Testamenttilahjoitus

Testamenttilahjoituksen ohjeet kuvana.

Testamenttilahjoitus lähetystyölle on sijoitus maailman lasten tulevaisuuteen.

Fida on suomalainen järjestö, joka tuo toivoa ja tulevaisuutta maailman köyhimmille ihmisille 90 vuoden kokemuksella. Fida on vastaanottanut testamenttilahjoituksia vastuullisesti jo vuosikymmenien ajan. Testamenttivaroin voimme ohjata apua sinne, missä tarve on suurin.

Avun perillemenosta vastaa kutsumustietoinen ja ammattitaitoinen henkilöstö, joka toimii yhteistyössä paikallisen helluntaiseurakunnan tai muun kristillisen kirkon tai järjestön kanssa. Olemme näin osa maailmanlaajuista verkostoa, jonka kautta pystytään antamaan apua nopeasti paikallisia voimavaroja hyödyntäen.

Kokemuksesta tiedämme, että testamentti Fidalle kantaa pysyvää hedelmää vuosiksi ja vuosikymmeniksi eteenpäin.

Testamenttilahjoittaminen on tapa tukea arvojesi mukaista toimintaa

Testamentti eli jälkisäädös takaa henkilökohtaisen tahdon täyttymisen. Testamentti kertoo, mitä testamentin tekijä haluaa omaisuudelleen tehtävän hänen kuolemansa jälkeen. Testamentilla voi jättää omaisuutensa tai osan siitä myös yleishyödylliseen tarkoitukseen.

Testamenttilahjoitus kannattaa tehdä ajoissa, ja sitä voi muuttaa milloin tahansa olosuhteiden muuttuessa.

Kaikkea omaisuutta ei tarvitse testamentata samaan kohteeseen, vaan osatestamentin kautta on mahdollista määrittää esimerkiksi arvoesineistä, rahasummasta, henkivakuutuksesta tai omaisuudesta, jonka tahtoo kuolematilanteessa antaa tietylle taholle. Testamenttilahjoitus ei siis koske välttämättä kaikkea omaisuutta.

Testamenttiasioissa sinua palvelee Jyrki Palmi: 050 4777 570

Jätä yhteystietosi ja tilaa ilmainen testamenttiopas