Pysäytä Pohjois-Korean ruokapula!

Lahjoita nyt

Pohjois-Koreassa on meneillään pahin ruokapula vuosikymmeneen

Viime kesän ennätyksellisen kuivuuden ja sitä seuranneiden rankkasateiden seurauksena viimevuotinen sato jäi hyvin heikoksi. Tämän seurauksena valtio on leikannut kansalaisten ruoka-annoksia lähes puoleen.

Vuonna 2018 41% pohjoiskorealaisista oli aliravittuja, joten lähes 11 miljoonaa ihmistä on kärsinyt nälästä jo pitkään. Nyt tilanne on kärjistynyt entisestään. Nälkiintyminen heikentää ihmisen vastustuskykyä ja hidastaa muun muassa sydämen toimintaa. Lapselle tämä on usein erityisen kohtalokasta.

Ruoka-apusi auttaa perheitä selviytymään kevään ja alkukesän kovimmasta nälänhädästä. Tarkoituksena on auttaa heitä selviytymään vaikeimman ajan yli. Jatkamme myös perunanviljelyn kouluttamista, jotta sadot paranisivat.

Ilmastonmuutoksella, alkeellisilla viljelymenetelmillä ja maan hallintoon kohdistuvilla kansainvälisillä pakotteilla on ollut erityisen kovat vaikutukset Pohjois-Korean köyhään kansaan.

Ruoka-avulla on suuri rooli tämän lohduttoman tilanteen keskellä. Lahjoittamalla voit estää viattomien nääntymisen nälkään!

Auta perhettä ruoka-avulla

Nelihenkinen perhe saa 25 eurolla kuukauden tarpeisiin muun muassa:

  • maissia
  • riisiä
  • soijapapuja

Kuinka monta perhettä sinä voisit ruokkia?

 

Valvomme avun perillemenoa

Ruoka-avun jakelussa tullaan painottamaan koululaisten perheitä ja päiväkoteja.

Paikan päällä olevan suomalaisen henkilökuntamme ansioista meidän on mahdollista valvoa avun perille menemistä muun muassa koululaisten koteihin ja päiväkoteihin tehdyin pistokokein.

Toimitamme paikan päälle maissia sekä soijapapuja, jotka ovat tärkeä proteiininlähde lapsille.

 

Auta vakavasta ruokapulasta kärsiviä pohjoiskorealaisia