Tunnetut tekstintuottajat – mukana Paleface – tempaisevat Burundin köyhimpien hyväksi

Yritys-sponsorit lahjoittavat kampanjalle tekstien Facebook-jakojen mukaan

Koronapandemia siirsi Eväät elämään -kampanjan lipaskeräysviikot syksyyn, mutta Burundin batwa-kansanryhmän hätä ei odota. Fidan Facebook-kampanja haastaakin sinua kääntämään katseesi välillä omasta korona-arjestasi niihin, joille meidän poikkeusolommekin olisivat luksusta.

Tunnetut tekstintuottajat julkaisevat 28.4. Facebookissa kampanjan hyväksi tekstejään ja lyriikoitaan, ja nähdäänpä joukossa myös rap-videokin. Mukana ovat rap-artistit Paleface, Mikaveli ja PALMI, bloggaaja Hanna Kivisalo sekä runoilijat Anna-Mari Kaskinen ja Elina Salminen.

Burundissa moni batwa-äiti tietää, miltä tuntuu, kun seuraavaa ateriaa voi joutua odottamaan jopa 3 päivää. Yritys-sponsorit lahjoittavatkin kampanjalle 3 senttiä jokaista tekstintuottajien kampanjajulkaisujen Facebook-jakoa kohden huhtikuun lopun ja toukokuun ajalta yhteenlaskettuna. Jaa julkaisuja, niin teet hyvää! Mukana kampanjassa ovat liikenneasemaketju Jari-Pekka, korujen verkkokauppa Hopea-Puro Oy, rakennusalan moniosaaja Remppa-Henkka Oy sekä konevuokraamo Pikavuokraus Oy.

  

Tekstit ovat nähtävissä alla olevilla sivuilla, mutta et voi jakaa niitä sitä kautta. Jaa julkaisu näin: Jaa kampanjajulkaisu Facebookissa tekstintuottajan omalta Facebook-sivulta julkaisun alla olevan Jaa-painikkeen avulla. Voit myös jakaa uudelleen Fidan tai Facebook-kaverisi jakaman kampanjajulkaisun sen alla olevan Jaa-painikkeen avulla.

Paleface

Paleface (Karri Miettinen) on yksi maamme arvostetuimmista ja kansainvälisimmistä rap-artisteista.

Lue Palefacen teksti 
 

Mikaveli

”Gospel rapin Cheekiksi” tituleeratun rap-artisti Mikavelin kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluissa jo miljoonia kertoja.

Lue Mikavelin teksti 
 

PALMI

Musiikkia yli 15 vuotta tehnyt PALMI (Joonatan Palmi) tunnetaan muun muassa Pastorit- ja Holy wave -rap-ryhmistä.
Lue PALMIn teksti 
 

Hanna Kivisalo

Sekunnit ja tunnit -blogia kirjoittava perheenäiti, teologi, opettaja ja suurten tunteiden ystävä Hanna Kivisalo on valittu Etelä-Pohjanmaan merkittävimmäksi somevaikuttajaksi.

Lue Hanna Kivisalon teksti 
 

Anna-Mari Kaskinen

Anna-Mari Kaskinen on suomalainen kirjailija ja laulurunoilija, joka on kirjoittanut sanoituksia satoihin lauluihin ja kirjoittanut itse ja yhdessä muiden kanssa yli 150 kirjaa.

Lue Anna-Mari Kaskisen teksti 
 

Elina Salminen

Kesken-blogia pitävä runoilija Elina Salminen toimii yrittäjänä ja kouluttajana ja on myös julkaissut useita runokirjoja. Hänen runonsa ovat saavuttaneet sosiaalisessa mediassa laajan suosion.

Lue Elina Salmisen teksti 
 

Sponsoriyritykset lahjoittavat kampanjalle 3 senttiä jokaista tekstintuottajien kampanjajulkaisujen Facebook-jakoa kohden

Anna Burundin köyhille heidän jokapäiväinen leipänsä

Auta vielä lisää perustamalla sähköinen keräyslipas, johon voit pyytää ystäviäsi lahjoittamaan kampanjan hyväksi.