Fidan yhdistyksen kokous

TERVETULOA FIDAN VUOSIKOKOUKSEEN!

Fida International ry:n yhdistyksen vuosikokous pidetään keskiviikkona 22.9.2021 etäkokouksena klo 13.00-15.00 Zoom-järjestelmän välityksellä.

Fida International ry haluaa lämpimästi toivottaa Teidät tervetulleeksi yhdistyksen vuosikokoukseen keskiviikkona 22.9.2021. Pandemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi kevätkokous järjestetään Zoomin välityksellä. Osallistujia pyydetään liittymään kokoukseen jo klo 12.30.

ILMOITTAUTUMINEN JA VALTAKIRJAT 17.9. MENNESSÄ

Etäosallistumisen vuoksi on välttämätöntä, että jokainen kokoukseen osallistuja on ilmoittautunut mukaan etukäteen. Ilmoittautuminen on tämän sivun alaosassa.

Sääntöjen mukaan yhdistyksen kokoukseen voivat osallistua yhdistyksen varsinaiset jäsenet, jotka ovat joko oikeustoimikelpoisia helluntailiikettä edustavia yhdistyksiä tai Suomen Helluntaikirkkoon kuuluvia jäsenseurakuntia. Jokaisella yhdistyksellä tai Suomen Helluntaikirkkoon kuuluvalla jäsenseurakunnalla on oikeus valita yhdistyksen kokoukseen yksi (1) edustaja kutakin alkavaa kolmeasataa (300) jäsentä kohti. Yhdistyksessä on myös aiemmin valittuja henkilöjäseniä, joilla on läsnäolo- ja äänioikeus. Kannatusjäsenyys ei anna läsnäolo-oikeutta yhdistyksen kokoukseen.

Valtakirjat toimitetaan joko ilmoittautumisen yhteydessä lataamalla pdf-tiedosto tai lähettämällä se osoitteeseen sihteeri@fida.fi.

Seurakuntia muistutetaan, että seurakuntanne edustajaksi ei ole hyvä nimetä henkilöä, joka toimii Fidan hallituksessa, sillä hallituksen jäsenet ovat erovuorojen asiassa jäävejä, eivätkä he tällöin voi äänestää seurakunnan valtakirjalla.

KOKOUSMATERIAALI

Kokousmateriaali postitetaan seurakuntiin toukokuun alussa ja lisäksi osallistujille lähetetään linkki kokousmateriaaliin. Seurakunnat voivat pyytää materiaalin sähköisesti luettavaksi myös laittamalla viestiä osoitteeseen sihteeri@fida.fi.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, joita ovat syyskokouksessa ovat 1) keskustelu toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta seuraavalle kalenterivuodelle 2) valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle sekä 3) muut mahdolliset kokouskutsussa mainitut asiat. Syyskokouksessa Jyrki Palmi ja Juha Lehtonen fasilitoivat keskusteluja evästystä toimintasuunnitelman laatimiseksi ja lisäksi kokouksen yhteydessä esitellään lähetystyön (IMU) strategia.

KOKOUKSESSA

Pyydämme huomioimaan, että jokaisen kokoukseen osallistujan on huolehdittava, että sinut voidaan tunnistaa kokouksessa eli Zoomin osallistujat (Participants) -listalla nimi näkyy oikein ja kokonaan (etunimi ja sukunimi), ei esimerkiksi laitteen nimi. Tunnistamattomat osallistujat poistetaan. Nimen vaihtamiseen saa kuitenkin tarvittaessa apua ja se voidaan myös tehdä puolestasi. Kokouksen alussa annetaan ohjeet puheenvuorojen pyytämisestä sekä äänestyksistä. Kokous myös nauhoitetaan.

ÄÄNESTÄMINEN KOKOUKSESSA

Mahdollinen äänestäminen kokouksessa toteutetaan ensisijaisesti Zoom-järjestelmän toimintojen avulla siten, että ne, joilla ei ole äänestysoikeutta, siirretään äänestämisen ajaksi breakout room -nimiseen toiseen tilaan, josta he eivät pääse palaamaan varsinaiseen kokoukseen ennen kuin äänestys on päättynyt ja kokouksen Zoom-hostina eli isäntänä toimiva henkilö päästää heidät takaisin pääkokoukseen. Pääkokous-tilan ruudulle jaetaan Poll-toiminnolla toteutettu äänestystulos siten, että äänestystulos (annettujen äänten määrä ja prosenttiosuudet) on ruudulla kaikkien nähtävissä.

Jos kuitenkin Zoom-järjestelmässä todetaan teknisiä ongelmia, kokouksen järjestelytiimi varautuu myös siihen, että äänestys voidaan toteuttaa tarvittaessa Webropol-kyselynä siten, että jokaiselle äänestysoikeuden omaavalle lähtee henkilökohtainen äänestyslinkki sähköpostiin. Tässä tapauksessa kokouksessa voidaan tarvittaessa ottaa lyhyt esim. 15 minuutin tauko äänestyksen järjestelyjen toteuttamisen ajaksi.

Tervetuloa mukaan!

Fidan hallitus

Ilmoittautuminen Fidan yhdistyksen kokoukseen 22.9.2021

22.9.2021
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 24 MB, Max. tiedostot: 5.
      Ilmoittautuneille lähetään linkki kokoukseen. Ethän jaa linkkiä kaverille, vaan ohjaa hänet tänne ilmoittautumaan itse. Jokaisen osallistujan on hyvä osallistua omalta tietokoneelta tai muulta laitteelta käsin.