tähän

Tellus-lähetyskonferenssi kutsuu mukaan

Tervetuloa Tellus-lähetyskonferenssiin Lahteen

Tellus-lähetyskonferenssi tarjoaa lähetystyöstä kiinnostuneille inspiraatiota, verkostoja ja Jumalan läsnäoloa.

Uusi sukupolvi, näky ja into ovat avaimia lähetystyön menestymiselle. Maaliskuussa Lahdessa järjestettävä Tellus-lähetyskonferenssi rakentaa siltoja seurakuntien ja lähetysjärjestöjen välille.

ILMOITTAUDU SAMAN TIEN!
Ilmoittaudu Tellus-lähetyskonferenssiin tapahtuman nettisivulla. Tutustu myös kiinnostavaan konferenssiohjelmaan.

Ensimmäinen ohjelmapäivä on kohdistettu erityisesti seurakuntien vastuunkantajille ja lähetystyöntekijöille – myös lähetystyön veteraaneille, joilla on paljon annettavaa nuorille sukupolville.

Perjantaina 17.3. jaetaan ajatuksia lähetystyön nykytilanteesta ja tulevaisuudesta sekä rukoillaan lähetystyön puolesta. Lauantaina 18.3. ohjelman painopisteessä on suuri yleisö. Tarjolla on innostavaa raamatunopetusta, rukoushetkiä ja mielenkiintoisia kanavia.

Itsemurhan partaalta evankelistaksi ja vaikuttajaksi

Tellus-lähetyskonferenssin pääpuhujaksi on kutsuttu turkkilaissyntyinen Isik Abla, joka on menestynyt yrittäjä ja tunnettu evankelista. Hän koki lapsuudessaan ja myöhemmin avioliitossaan paljon väkivaltaa. Lopulta hän ajautui itsemurhan partaalle, kunnes löysi uskon Jeesukseen.

Uskoon tultuaan Isik Ablasta on tullut muslimimaailman evankelista, suosittu tv-ohjelmien juontaja ja sosiaalisen median vaikuttaja.

Tellus2017 Lahdessa 17.‒18.3. Konferenssin järjestävät Avainmedia, Fida, Iso Kirja -opisto ja Lahden helluntaiseurakunta. Perjantain ohjelma järjestetään helluntaiseurakunnan tiloissa ja lauantain ohjelma Sibeliustalossa.

13.2.17