Kuuntele Fidan radio-ohjelma

Radio_web

Fidan tuottama Lauantain lähetyslöylyt on kahden tunnin teemaohjelma lähetystyöstä Radio Deissä.

Lauantain lähetyslöylyt kuullaan Radio Deissä suorassa lähetyksessä kello 21-23. Ohjelma pureutuu lähetystyön ajankohtaisiin aiheisiin.

Lähetyslöylyissä kuullaan ajankohtaisia kenttäraportteja Fidan työstä eri puolilta maailmaa. Lisäksi kiinnostavat studiovieraat keskustelevat ohjelman teemasta. Toimittaja Lassi Mäkinen.

Lauantain lähetyslöylyt Radio Deissä ja Dein nettiradiossa kello 21-23  #lähetyslöylyt

Vuoden 2017 ohjelmatiedot tulossa. Vuoden 2016 ohjelmat:

la 5.3.  Teema: maailma muuttuu yksi sydän kerrallaan. Seurakuntien perustaminen Ugandassa, Etiopiassa ja Japanissa.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

la 23.4. Teema: seurakunnat ja pakolaiset: pelätä vai kohdata? Fidan ja helluntaiseurakuntien pakolaisapu Lähi-idässä, Euroopassa ja Suomessa. Afgaanipakolaisen tarina.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

la 11.6.  Teema: lapsen oikeudet ja Fidan kummilapsityö. Esimerkkeinä Ugandan entiset lapsisotilaat, Albanian romanilapset, kristillinen koulu Pakistanissa.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

la 1.10. Teema: Aktiot – maailmaa mullistavia matkoja ja matkalaisia. Joka vuosi sadat henkilöt lähtevät aktiomatkalle jakamaan ilosanomaa Jumalan rakkaudesta sanoin ja teoin, palvellen ja rukoillen.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

la 26.11. Teema: Euroopan köyhin ja syrjityin vähemmistö. Fida ja helluntaiseurakunnat sytyttävät toivon kipinöitä Itä-Euroopan romaniyhteisöissä 11 maassa.