Kuuntele Fidan radio-ohjelma ‒ innostu lähetystyöstä

Radio_web

Fidan tuottama Lauantain lähetyslöylyt on kahden tunnin teemaohjelma lähetystyöstä Radio Deissä.

Lähetyslöylyt kuullaan Radio Deissä suorassa lähetyksessä keskiviikkona kello 19-20. Ohjelma pureutuu lähetystyön ajankohtaisiin aiheisiin.

Kiinnostavat studiovieraat jakavat kokemuksiaan ja näkemyksiään. Keskustelun lomasssa kuullaan kenttäraportteja Fidan ja helluntaiseurakuntien työstä eri puolilta maailmaa. Ohjelman toimittaa Lassi Mäkinen.

Lähetyslöylyt Radio Deissä ja Dein nettiradiossa kello 19-20  #lähetyslöylyt

Vuoden 2017 ohjelmat:

ke 15.3.  Teema: lapset, nuoret ja lähetystyö

Lähes kolmannes maailman väestöstä on lapsia. Lapsen oikeuksista puhutaan paljon, mutta juuri lapset kärsivät eniten aikuisten kovassa maailmassa. Kuuluuko sanoma rakastavasta Jumalasta, toivosta ja tulevaisuudesta myös lapsille? Aiheesta keskustelevat Raili Väisänen ja Sina Urmas. Ohjelmassa kuullaan myös raportit Thaimaasta ja Lähi-idästä.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

ke 12.4. Teema: Uganda, Afrikan helmi

Ugandaa kutsutaan Afrikan helmeksi. Maa on joutunut kokemaan Idi Aminin hirmuvallan ja LRA-sissiliikkeen terrorin. Lähetystyöstä palanneet Ilkka ja Leena Salminen kertovat, mitä Ugandaan kuuluu ja kuinka evankeliumi vaikuttaa paljon kärsineen kansan keskuudessa.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

ke 17.5.  Teema: 1940-luvun lähetyslapset

Lähetystyöntekijät Toimi ja Anna Yrjölä lähtivät uudelle työkaudelle Kiinaan maailmansodan jälkeisinä puutteen vuosina. Mukana vaiherikkaalla matkalla olivat lapset Samuel, Toivo, Lisa, Emmanuel ja Mary. Mitä heille kuuluu nyt? Yrjölän sisarukset muistelevat lapsuutta 1940-luvun Kiinassa, elämää Ebeneser-lähetyslaivalla ja omaa lähetyspolkuaan.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

ke 14.6. Teema: Tätä et tiennyt Pohjois-Koreasta

Fida on ainoana suomalaisena järjestönä toiminut Pohjois-Koreassa kehitysyhteistyön ja humanitaarisen avun saralla jo 20 vuotta. Fidan hanketyöntekijät Pirkko-Liisa Tarvonen ja Markku Toimela kertovat työstään ja kokemuksistaan aniharvojen näkemässä maassa.

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _   KESÄTAUKO   _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

ke 13.9. Teema: Aktiot muuttavat maailmaa

Aktiot eli lyhytaikaiset lähetysmatkat ovat hyvä tapa kokeilla siipiään lähetystyössä. Aktiomatka ilahduttaa ja innostaa, kasvattaa ja kouluttaa – ja vie hyvää sanomaa. Fidan seurakuntasuhteiden koordinaattori Juha Lehtonen ja kesän aktiolaiset pohtivat, miksi, miten ja mihin lähteä aktioon.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

ke 11.10. Teema: tarkentuu myöhemmin.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

ke 15.11. Teema: tarkentuu myöhemmin.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

ke 13.12. Teema: tarkentuu myöhemmin.