tähän

Autamme perheitä Itä-Afrikan kuivilla seuduilla

itä-afrikka nälänhätä

Pitkäaikainen työmme ilmastonmuutosten vaikutuksista kärsivässä Itä-Afrikassa auttaa torjumaan nälänhätää. Sinun lahjoituksesi mahdollistaa työn jatkumisen.

Tällä hetkellä Itä-Afrikassa on pitkään kestänyt kuivuusjakso, joka on johtanut viljasatojen menetyksiin. YK on varoittanut nälänhädän uhasta useissa maissa. Kuivuus ja konfliktit aiheuttavat ruokapulaa esimerkiksi Burundissa ja Kongon demokraattisessa tasavallassa. Keniassa ja Etiopiassa kuivuus uhkaa satoja.

Apua nälänhätään

Kumppaniemme tuella olemme tänä vuonna jakaneet ruoka-apua Etiopiassa, Burundissa ja Tansaniassa pahiten nälästä kärsiville alueille. Kumppanikirkkomme Keniassa on aloittanut oman ruoka-avustuksensa.

Viljelykoulutusta ja apua konfliktien uhreille

Autamme pitkäjänteisesti köyhimpiä perheitä Burundissa, Etiopiassa, Keniassa, Ugandassa ja Kongon demokraattisessa tasavallassa. Parannamme kylien viljelykeinoja ja vesilähteitä, sekä istutamme puita, jotta maaperä ei kuivuisi enempää.

Fida sai juuri Ulkoministeriöltä 300 000 € tukea Kongon demokraattisessa tasavallassa tehtävään humanitaariseen työhön. Ulkoministeriön tuella tarjoamme muun muassa psykososiaalista tukea konflikteja paenneille ja pakolaisleireille saapuneille perheille suojaa ja perustarvikkeita.

Sinun avullasi työmme voi jatkua – Lahjoita!

22.3.17